HANNA NYMALM

Olen ohjannut joogaa vuodesta 2013. Pyrin siihen, että ohjaamani joogaharjoitus antaa jokaiselle harjoittelijalle tietoisen olon, jotta itse kukin voi palauttaa hyvää energiaa ja tekoja takaisin ympärillä olijoilleen.

Tyylini on fyysinen, ja jätän mieluusti sinun mielellesi suurimmat filosofiset, henkiset ja uskonnolliset kiemurat. Uskon, että jokaisella on oma polkunsa. Toivon, että sinulle tulee vapaa olo, kun olet tunnillani.

Minulla on taustallani vuosia fyysisen teatterin parissa. Niiden aikana opin paljon kehon ja mielen voimasta ja potentiaalista.

Aloitin joogaohjaajan opiskelut Yoga Nordicilla vuonna 2011. Sen jälkeen olen tehnyt mm. School Of Sacred Arts 200RYT-opinnot ja Sarah Powers/Insight yoga RYT100-opinnot. 

Prana Vinyasa RYT200-opinnot suoritin Andrew MacAuleyn johdolla Yoga Nordic Espoossa vuonna 2012-2013. Sen jälkeen olen opiskellut vuosittain Shiva Rean kanssa.

Tilaa ASANA Helsingin uutiskirje tästä!

Saat ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista tapahtumista, kursseista, early-bird-hinnoista sekä tulevista tarjouskampanjoistamme. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa, joten emme tuki sähköpostiasi turhilla viesteillä.⁣

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.