JOOGALOMA IBIZALLA 
2.–8.9.2022

CAN LIMON VILLA - IBIZA, ESPANJA

SYKSYN 2022 JOOGALOMA ON TÄYNNÄ!

Jos et nyt päässyt mukaan ja retriitti jäi kutkuttelemaan, merkkaa itsellesi ensi vuoden päivät kalenteriin: kesäkuussa 9.–15.6.2023 ja syyskuussa 1.9.–7.9.2023
Tilaa myös etusivulta uutiskirje niin pääset varaamaan paikkasi ensimmäisten joukossa!

Haluaisitko pidentää tänä vuonna kesääsi näissä lumoavan kauniissa Ibizan maaseudun maisemissa luonnon keskellä?

Lähde mukaan täyden palvelun luksuslomalle, jossa joogaat aamuin illoin, herkuttelet gourmet ruoalla ja tapaat samanhenkisiä ihmisiä.

Rauhallinen ympäristö
Ibizan maaseudulla

Villa Can Limon San Carlosissa on täydellinen paikka
lepoon ja rentoutumiseen –  josta Ibizan keskustaan on vain 20 minuutin ajomatka. Villaa ympäröi vehreä luonto laventelipensaineen ja sitruspuineen.

Ulkona on iso terassi ja upea, 40 metrinen uima-allas sekä erillinen jooga-alue päivittäisille ohjatuille harjoituksille.

Läheltä löytyvät myös Ibizan itärannikon hiekkarannat, jossa voit pulahtaa turkoosin kirkkaassa Välimeressä. Lähimmät rannat, Cala Nova ja Aqvas Blancas n. 10 minuutin ajomatkan päässä. Lähin kylä, San Carlos sijaitsee n. 5 minuutin ja Santa Eularia n. 10 minuutin ajomatkan päässä.

Ensiluokkainen majoitus

Villa Can Limonin valoisat ja viihtyisät huoneet kauniilla näköaloilla ja privaattimajoituksella tuovat ripauksen luksusta lomallesi. 

Katso kaikki huonevaihtoehdot tästä.

Päivittäin tuoretta ja herkullista kasvispainotteista ruokaa

Majoitukseen sisältyy päivittäiset gourmet-tasoiset, yksityiskokin valmistamat kasvisruokailut (plant-based), erityisruokavaliot huomioiden. Päivittäin on tarjolla terveellinen mehu tai smoothie, tuoreita hedelmiä sekä rajattomasti yrttiteetä ja mineraalivettä.

Yhteiset tilat:

 

Päivittäin kaksi ohjattua joogaharjoitusta 

Päivä alkaa energisoivalla, dynaamisemmalla aamuharjoituksella ja päättyy rentouttavaan ja palauttavaan iltaharjoitukseen. Tulo- ja lähtöpäivinä on vain yksi harjoitus. Vapaana illanviettopäivänä / -iltana ei ole iltaharjoitusta illalla - harjoitus on aikaisemmin päivällä / yhdistettynä pidempänä harjoituksena aamulla (tarkentuu myöhemmin).

Harjoitusten teemana 5 elementtiä

Jokaiselle päivälle on oma teemansa kiinalaisen lääketieteen viidestä elementistä; tuli, maa, metalli, vesi ja puu.

Viisi elementtiä on kiinalaisen lääketieteen peruskäsitteitä ja elämän perusta. Elämä, ihminen ja luonto muuttuvat jatkuvasti, Yin ja Yang vaihtuvat toisikseen ja päämääränä on saavuttaa tasapainotila.

Kiinalainen lääketiede jakaa asiat paitsi Yiniin ja Yangiin, myös viiteen elementtiin. Elementtityypit; puu, tuli, maa, metalli, vesi ovat viisi arkkityyppiä, jotka ilmentävät ihmisen erilaisia ominaisuuksia ja tapaa olla ja elää maailmassa. Tämä viiden elementin järjestys on niin sanottu luova kehä. Puu palaa, syntyy maata eli tuhkaa, maaperässä syntyy metallia, kylmään metallipintaan tiivistyy vettä ja puu tarvitsee vettä kasvaakseen. Näin luonnollinen kiertokulku jatkuu.

Jokaisena päivänä käymme harjoituksissa yhden elementin läpi, tasapainottaen kehon ja mielen kauttaaltaan viikon aikana. Jokaisella elementillä on omat sisäelimet ja energiakanavat, joihin päivän harjoitukset perustuvat. Harjoituksien avulla tuomme lisää tietoisuutta kehon eri osiin. Harjoitukset pitävät sisällään aamuisen meditaatio- / ja hengitysharjoituksen sekä dynaamisen flow-harjoituksen, jossa liikkeet nivoutuvat yhteen hengityksen avulla. Iltaisin harjoitus on restoratiivinen yin-harjoitus, jossa käytämme myös fasciapalloja tai tennispalloja kehon huoltoon.

MUKANA MATKALLASI

JOANNA KOSKINEN

Joogaopettaja ja -kouluttaja

Olen Asana Helsingin perustaja, kokenut Yoga Alliancen sertifioima E-RYT 200 pitkän linjan joogaopettaja ja valmistunut vuonna 2016 Yoga Medicine 500 tunnin koulutusohjelmasta. Parhaillaan jatkan 1000 tunnin senioriopettajan koulutusohjelmaa.

Löysin joogan jo 20 vuotta sitten Aasian matkallani ja rakastuin siihen välittömästi. Joogasta muodostui intohimoinen harrastus ja elämäntapa ja myöhemmin myös ammatti. Olen opettanut joogaa täysipäiväisesti vuodesta 2009.

Olen kulkenut useita joogan polkuja eri opettajien johdolla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Vuosien saatossa olen löytänyt itselleni sopivimman muodon Vinyasa Flow -joogasta, jota pyrin tasapainottamaan rauhallisella Yin-joogalla. 

Opetuksessani haluan painottaa asentojen linjautumista oikein ja turvallisesti, samalla myös jokaista yksilöä kunnioittaen. Painotan hengityksen ja liikkeen tärkeää yhteyttä, omaa flow’ta sekä oman sydämen kuuntelemista. 

Tärkeää on myös oman kehon kuunteleminen - se kertoo paljon ja on usein mieltä viisaampi. Tärkeintä ei ole se, miltä asana näyttää, vaan myös se, miltä se tuntuu. On tärkeää tiedostaa ja tunnustella myös koko matkaa matolla ja huomioida, mitä harjoitus on juuri tänään tuonut tai vaihtoehtoisesti vienyt pois. 

Rakastan yhdistää eri joogamuotojen parhaita paloja ja opetuksia. Tuntini ovatkin sekoitus oppimaani ja kokemaani vuosien varrelta. Jokaisella opettajalla on ollut vaikutusta siihen, millainen minusta on opettajana tullut.

Haluan kannustaa, innostaa ja haastaa ihmisiä voimaan hyvin ja ylittämään turvallisesti omia mukavuusrajojaan niin matolla kuin maton ulkopuolellakin. Toivon, että jokainen tunti on sinulle matka omaan itseesi sekä hengähdyshetki, josta voit arjen keskellä nauttia.

Joogaloma sisältää:

 • 6 yön majoituksen Can Limonin luksusvillalla täysihoidolla
 • Saapumispäivä: perjantai 2.9.2022 ja lähtöpäivä: torstai 8.9.2022
 • 2 joogaharjoitusta päivässä (aamu- ja iltaharjoitus), tulopäivänä ainoastaan iltaharjoitus ja lähtöpäivänä aamuharjoitus. Vapaana illanviettopäivänä / -iltana ei ole iltaharjoitusta illalla - harjoitus on aikaisemmin päivällä / yhdistettynä pidempänä harjoituksena aamulla (tarkentuu myöhemmin).
 • Aamuharjoitus 7.30–9.30 ja iltaharjoitus 18.00–20.00 (harjoituksen kesto n. 1,5–2 tuntia)
 • Täysi palvelu ympäri vuorokauden 24 h / vrk
 • Päivittäiset siivouspalvelut (sängyt, makuuhuoneiden, kylpyhuoneiden ja yleisten tilojen siivous)
 • 100% luomupuuvillalakanat ja pyyhkeet, pyyhkeiden vaihto joka toinen päivä
 • Luomushampoot ja -hoitoaineet
 • Täysihoito täynnä herkullista ja terveellistä kasvispainotteista ​​gourmet-ruokaa + 1 omakustanteinen ilta tutustuen Ibizan kulinaarisiin herkkuihin ja kaupunkiin
 • Kaikki ruuat ovat yksityiskokin valmistamia paikan päällä - erityisruokavaliot huomioiden (kerrothan allergioista yms. ilmoittautumisen yhteydessä)
 • Päivittäinen terveellinen mehu tai smoothie
 • Tervetuliaisena terveysjuoma ja pikkupurtava
 • Rajoittamattomasti yrttiteetä ja mineraalivettä
 • Tuoreita hedelmiä päivittäin
 • Joogavälineiden käyttö (matot, bolsterit, blokit, vyöt, viltit)
 • 40 metrisen uima-altaan vapaan käytön
 • Hintaan sisältyy villalla järjestettävä yksityinen workshop esim. vegaaninen kokkikurssi

Lisämaksusta mahdollisuus erilaisiin hoitoihin mm. hierontaa, äänimaljahoitoja (myös ryhmähoitona). Saatavilla myös kauneuspalveluja, SUP-laudan vuokrausta ja opetusta sekä ratsastusta.

Hinta: 1295 € (varausmaksu 400 €)

MATKUSTAMINEN: Lentäminen ja matkustaminen paikan päälle hoidetaan omatoimisesti. Lisätietoa päivitetään lentovaihtoehdoista ja matkustamisesta myöhemmin.

HUOM! TÄLLÄ HETKELLÄ ALUSTAVAT VARAUSPAIKAT TÄYNNÄ, MAHDOLLISIA VAPAUTUVIA LISÄPAIKKOJA VOIT TIEDUSTELLA SÄHKÖPOSTITSE: [email protected]

Varausehdot:


Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii OY Mandala Travel Ltd.

Noudatamme yleisiä pakettimatkaehtoja, sekä matkan erityisluonteen vuoksi seuraavia lisä- ja erityisehtoja:

Matkasopimus ja palvelujen maksaminen - Matkustajalla on velvollisuus tarkistaa matkavahvistus ja ilmoittaa mahdollisista virheistä tai puutteista välittömästi. Matkasopimus syntyy, kun matkustaja on suorittanut ennakko- tai varausmaksun. Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa varaus, ellei maksua ole suoritettu eräpäivään mennessä. Varausmaksumme on 400 €/hlö. Loppumaksu tulee olla maksettuna viimeistään 25.3.2022, jotta paikan kulut ja tilavuokra saadaan maksettua.

Matkavakuutus - Matkan hintaan ei sisälly matkavakuutusta. Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ottamista heti matkavarauksen yhteydessä suojaamaan oman, lähiomaisen tai matkakumppanin sairastumisen tai muun matkanteon estävän hätätapauksen varalta. Lisätietoa vakuutuksista saat vakuutusyhtiöltäsi.

Matkojen toteutuminen - Matkanjärjestäjällä on yleisten pakettimatkaehtojen kohta 10. perusteella oikeus peruuttaa matka, mikäli sille ei ole ilmoittautunut matkan toteuttamiseen edellyttävää matkustajamäärää. Tällöin kaikki ennakko- ja varausmaksut palautetaan tai halutessa siirretään seuraavalle vuodelle. Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään ennen loppumaksua 25.3.2022.

Varausmuutokset - Mikäli matkustaja haluaa luovuttaa matkan toiselle tulee tästä ilmoittaa viipymättä. Asana Helsinki Oy:lla on oikeus periä tarpeellisten toimenpiteiden mukaiset kulut. 

Matkanjärjestäjän vastuu - Matkanjärjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat lakkotilanteista, luonnonkatastrofeista, terrorismista tai muista vastaavista ylivoimaisista tilanteista. Matkanjärjestäjä ei myöskään vastaa matkustajille tai matkatavaroille mahdollisesti sattuvista vahingoista. Matkanjärjestäjä varaa oikeuden muuttaa aikataulua, matkaohjelmaa sekä muuta matkaan liittyvää tietoa, sekä sopimusehtoja ennen matkasopimuksen syntymistä.

Peruutusehdot:


Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista (Yleiset pakettimatkaehdot 4.1-4.3). Asana Helsingillä on oikeus periä kohtuullinen korvaus peruuttamisesta aiheutuvista tarpeellisista toimenpiteistä, kuten ennakkoon maksetuista palveluista, joista matkanjärjestäjällä ei ole hinnanpalautusoikeutta (majoitus- ja matkajärjestelyt). Matkustajan tulee ilmoittaa peruutuksesta viipymättä matkanjärjestäjälle. Jos peruutus tapahtuu lähellä matkan alkamisajankohtaa niin ASANA Helsinki on oikeutettu pidättämään jo maksetut palvelut, yms. muut kulut mitä matkavarauksesta on syntynyt. Jos matkustajalle tulee matkalle lähdön este, sairauden tai muun vastaavan tapahtuman johdosta, tulee hänen lääkärintodistus, vakuutusyhtiön selvitys tai poliisin lausunto tai vastaava luotettava kirjallinen selvitys. Huom: Viime hetken peruutuksien yhteydessä peruutuskulut ovat usein huomattavasti varaus- ja ennakkomaksuja suuremmat. Tämän vuoksi suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ottamista heti matkavarauksen tehtyäsi. 

ASANA Helsingin joogaloman yleiset peruutusehdot: Jos matka perutaan 28.2.2022 mennessä pidätetään toimistokuluina 200,00€. Kun peruutus tehdään 150 vrk ennen matkan alkua, peritään toimistokuluina 400,00 €/henkilö, sekä muiden palvelujen peruutukseen liittyvät kulut, 14 vrk ennen matkan alkua tai myöhemmin, takaisinmaksua ei suoriteta.

Villa Can Limon:

 
 

Ibizan Cala Blanca -rannalta: