Joogastudio ASANA Helsinki jatkaa kevätkaudella turvallisesti ja vastuullisesti
- Lämpimästi tervetuloa joogatunneille!

Etelä-Suomen aluehallintovirasto AVI on tiedottanut, että yksityiset toimijat voivat edelleen jatkaa toimintaansa enintään 10 henkilön ryhmässä, 2 metrin turvavälit huomioiden. Linkki tiedotteeseen: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69902187

Joogastudiollamme on iso 100m2 sali, jossa pystymme toteuttamaan tarvittavat turvavälit eli jatkamme joogaamista enintään 10 henkilön ryhmissä, niin että 2 metrin turvavälit toteutuvat. Tunti pidetään, jos tulijoita on vähintään 5 henkilöä. Muistathan aina varata tunnin ajanvarausjärjestelmän kautta, jotta tiedämme että olet tulossa tunnille ja myöskin peruuttaa osallistumisesi viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua. Peruuttamattomista tunneista veloitamme käyntikerran kortilta. 

Haluamme toimia turvallisesti ja vastuullisesti jatkossakin, jotta voit turvallisin mielin jatkaa joogaharjoitustasi meillä.

Toivomme tiivistä yhteistyötä, jotta voimme jatkaa harjoitusta yhdessä, turvallisesti ja vastuullisesti ja saisimme pitää ovet auki myös jatkossakin. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme tarvittaessa muuttuvista käytännöistä nettisivuillamme, uutiskirjeellä sekä sosiaalisessa mediassa. Uutiskirjeen voit tilata etusivulta löytyvällä lomakkeella, löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Pidämme myös erityistä huolta siisteydestä näinä aikoina. Joogastudiolla on käytössä tehokas, koneellinen ilmastointi, joka ei kierrätä ilmaa, vaan vaihtaa jatkuvasti puhdasta ilmaa tiloihimme ja näin ollen studiolla on turvallista hengittää.

Suosittelemme oman maton käyttöä, tarvittaessa studiolta löytyy lainamattoja. Ota mukaasi pieni pieni pyyhe jolla suojata apuvälineet. Tulethan tunnille vain terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta meillä joogatessasi.

Varaa viikottaiset tunnit ajanvarausjärjestelmän kautta, lisäämme tunteja viikkokalenteriin tarvittaessa, kysynnän mukaan.

Jotta kaikki voisivat tuntea olonsa turvalliseksi salille tullessa, olemme tehneet muutamia poikkeusjärjestelyjä ja laatineet yleisohjeistuksen tunneille. Ohjeistus löytyy alempaa, luethan huolellisesti ennen tunnille saapumista.

Joogasalin puolella opettaja merkkaa ennen tunteja blokeilla paikat asiakkaille, otathan oman paikkasi blokin takaa. Näin turvavälit säilyvät joogatessa. Pidäthän turvavälin myös vastaanotossa ja odotat rauhassa vuoroasi. Opettajamme pitävät turvavälit asiakkaisiin, pidäthän sinäkin muihin. <3

Suosittelemme ruuhkatilanteissa vastaanotossa ja pukuhuoneissa kasvomaskien käyttöä, jotta voimme parhaamme mukaan varmistaa kaikkien joogassa kävijöiden turvallisuuden. Halutessasi voit käyttää maskia myös joogatessa.

Muistathan varata ja peruuttaa tunnit aina oman tilisi kautta, jotta mahdut mukaan haluamallesi tunnille. Peruuttamattomista tunneista veloitamme aina käyntimaksun.

Tulethan tunneille vain terveenä ja noudatat käsienpesuhygieniaa tullessasi ja pois lähtiessäsi.

AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄN

Ohjeistukset tunneille, luethan huolellisesti

Tämän hetkinen maailman tilanne koskettaa meitä kaikkia ja toivomme, että jokainen meistä huomioi sen tullessaan joogaan. Muistuttelemme ystävällisesti käytännön asioista kun tulet harjoituksesi äärelle. 

 • Tunneilla käytetään tällä hetkellä omaa mattoa, eli ota oma matto mukaan (jos et omista omaa mattoa voit sen tarvittaessa lainata salilta).
 • Oma juomapullo mukaan, astiat eivät ole tällä hetkellä käytössä salilla.
 • Apuvälineitä käytetään pääasiassa yin-tunneilla. Ota tunnille mukaan pieni pyyhe, jolla voit suojata apuvälineen. Voit myös ottaa mukaasi omat apuvälineet.
 • Ethän tule yhtään kipeänä salille – kiitos. Haluamme tehdä kaiken mahdollisen, jotta voimme pitää joogastudiomme auki ja jatkaa harjoitusta vastuullisesti pienryhmissä vielä jatkossakin. 

 • Älä tule salille karanteeniaikana, jos olet matkustanut punaisten alueiden maissa.
 • Muistathan aina ilmoittautua riittävän ajoissa tunneille. Pidämme tunnit minimissään 5 henkilölle. Jos varauksia ei ole riittävästi, tunti perutaan ja saat siitä tiedon ilmoittamaasi sähköpostiin. 

 • Peru osallistumisesi oman tilisi kautta 3 tuntia ennen tuntia, jos tunnet olosi vähänkään epävarmaksi olostasi tai sinua huolettaa tulla tunnille. Peruuttamattomista tunneista veloitamme käyntikerran kortilta.
 • Avaamme ovet 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Tulethan sisälle vasta, kun opettaja avaa oven. Näin ehdimme tuulettaa, ja desinfioida tilat sinulle harjoitustasi varten.

 • Kun saavut tunnille, käythän ensimmäiseksi ilmoittautumisen jälkeen pesemässä kätesi vedellä ja saippualla ja lisäksi halutessasi käsidesiä löytyy vastaanoton tiskiltä.

 • Suihkut ovat poissa käytöstä tällä hetkellä.

 • Jos voit, niin tule salille treenivaatteissa, näin vähennämme pukuhuoneiden käyttöä minimiin. Jätäthän kaiken ylimääräisen tavaran ja vaatteet pukuhuoneeseen, näin pidämme kaiken ylimääräisen myös poissa joogatilasta.
 • Joogastudiolla on tehokas koneellinen ilmastointi, joka ei kierrätä ilmaa vaan tuo tilaan puhdasta ilmaa harjoituksen aikana. 

 • Joogasalissa on käytössä suositellut turvavälit ja joogaamme pienemmissä ryhmissä. Suosittelemme ruuhkatilanteissa vastaanotossa ja pukuhuoneissa kasvomaskien käyttöä, jotta voimme parhaamme mukaan varmistaa kaikkien joogassa kävijöiden turvallisuuden. Halutessasi voit käyttää maskia myös joogatessa.
 • Opettajamme merkkaavat paikat teille blokeilla. Otathan oman paikkasi suoraan merkin takaa. Jokaisella tunnilla on vähintään 2 metrin turvavälit. Opettajamme pitävät turvavälit asiakkaisiin, pidäthän sinäkin muihin. 

 • Jos on mahdollista, ostathan joogakorttisi netistä ja studiolta ostaessasi suosittelemme korttimaksua tämän hetkisen tilanteen vuoksi

Näillä ohjeilla pidämme itsestämme ja toisistamme huolta sekä saamme yhdessä jatkaa joogaharjoitustamme <3

Nähdään tunneilla!

Lämpimin joogaterveisin, Joanna ja Mira

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.