KESÄHINNASTO

Kesäkausi 1.6.–23.7.2020

Hinnat voimassa 23.7.2020 asti.
Joogakortteja voit ostaa netistä ja 
joogastudiolta tuntien yhteydessä.

ASANA Helsinki lomailee 24.7.–9.8.2020, jolloin studio on kiinni.
Syyskausi alkaa 10.8., pidätämme oikeuden muutoksiin.

 1 x KERTAKÄYNTI LATTIAJOOGATUNNILLE 15
(norm. 18€)

5 x SUPPORT-LATTIAJOOGAKORTTI 79

Sinulle, joka haluat kannattaa ja tukea joogastudiomme toimintaa sekä haluat pidemmän voimassaoloajan kortillesi. Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä (norm. 3 kk) ja voit käyttää sitä Online-tunneille sekä kaikille lattiajoogatunneille. Huomioithan, ettemme myönnä lisäaikaa kortteihin. Tämä on jo huomioitu korttien voimassaoloajoissa ja hinnoissa. Ehdot löydät sivun lopusta.


10 x SUPPORT-LATTIAJOOGAKORTTI 129

Sinulle, joka haluat kannattaa ja tukea joogastudiomme toimintaa sekä haluat pidemmän voimassaoloajan kortillesi. Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä (norm. 3 kk) ja voit käyttää sitä Online-tunneille sekä kaikille lattiajoogatunneille. Huomioithan, ettemme myönnä lisäaikaa kortteihin. Tämä on jo huomioitu korttien voimassaoloajoissa ja hinnoissa. Ehdot löydät sivun lopusta.

OSTA JOOGAKORTTISI TÄSTÄ
OSTA AERIAL-KORTTISI TÄSTÄ

KORTTIEN EHDOT:

Pidätämme oikeuden tuntimuutoksiin. Seuraamme tilannetta niin kävijämäärien kuin hallituksen ohjeistuksen suhteen, joten tämä voi aiheuttaa muutoksia kesän kalenteriin. Tiedotamme mahdollisista muutoksista aina uutiskirjeellä sekä somekanavissa.

Huomioithan myös, ettemme myönnä Support-kortteihin. Olemme huomioineet kaikki mahdolliset kiinniolot, muutokset ja pyhäpäivät korttien hinnoissa sekä Support-korttien pituuksissa. Support-korttien normaali voimassaoloaika on 3 kuukautta, nyt saat korteille 6 kuukauden voimassaolon.

Kortit ovat henkilökohtaisia. Hinnat sisältävät alv 10 %.

Päivitämme tunteja ajanvarausjärjestelmään viikottain tilanteen mukaan. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ajankohtaisen viikkokalenterin näet täältä:
AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄN

Tilaa ASANA Helsingin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat ensimmäisenä tietoosi ajankohtaiset tapahtumat, kurssit ja tarjoukset. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.