KIA OLLIKAINEN

Päädyin ensimmäisen kerran joogamatolle yli 10 vuotta sitten etsien joogasta vastapainoa muuhun treenaamiseen sekä tasapainoa omaan elämäntilanteeseeni. Joogaharjoituksesta seurannut vapautunut, rento ja helpottunut olo vei yhä uudestaan ja uudestaan erilaisille ja eri opettajien joogatunneille, ja siitä matka jatkui edelleen ajatuksen tarpeeksi kypsyttyä Hima Happinessin RYT200-opettajakoulutukseen. Tällä hetkellä syvennän joogaopintoja Embodied Yin -koulutuksessa, joka painottuu intuitiiviseen liikkeeseen, yin-joogaan ja kiinalaiseen lääketieteeseen.

Jooga on yhteinen, mutta samaan aikaan hyvin henkilökohtainen harjoitus. Mitä jooga on juuri sinulle, on sinun oma uniikki kokemuksesi. Itse koen sen olevan ennen kaikkea omaan mieleen ja kehoon tutustumista, niiden vahvistamista sekä hyväksymistä. Haluan ajatella, että joogan avulla voimme irtaantua elämän erilaisista rooleista ja olla läsnä hetkessä.

Tunneillani hengitys ja liike yhdistyvät virtaavaan flow'hun, jossa saat myös mahdollisuuden tutkia omaa kehoa ja mieltä intuitiivisen liikkeen kautta. Opetuksessani kannustan tekemään oman harjoituksen uteliaana itseä haastaen ja ottaen vastaan kaiken sen mitä se tuo tullessaan. Flow-tunnilleni voit osallistua olit sitten oman joogaharjoituksesi alussa tai edistyneempi.

Lämpimästi tervetuloa tunneille ♥

Instagram: @kiayoga

Tilaa ASANA Helsingin uutiskirje tästä!

Saat ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista tapahtumista, kursseista, early-bird-hinnoista sekä tulevista tarjouskampanjoistamme. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa, joten emme tuki sähköpostiasi turhilla viesteillä.⁣

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.