AJANKOHTAISET KURSSIT & WORKSHOPIT

JOOGAN ALKEET -intensiivikurssi 2019

Onneksi olkoon, olet jo askeleen lähempänä tasapainoista, voimakasta, notkeaa itseäsi! Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus Mallu Laineen ohjaamana.

AERIAL STARTTI - Kevään 2019 alkeiskurssit

Tämä on sinulle, joka olet kiinnostunut Aerial-joogasta, mutta tunnille tulo askarruttaa. Alkeiskurssilla käymme läpi Aerial-joogan perusasioita, asanat tarkemmin ja harjoitellen. Katso tulevat kurssipäivät tästä.

IYENGARJOOGA -workshop

Katja Keräsen workshopissa harjoitetaan klassisia asanoita sekä niiden erilaisia variaatioita ja progressioita. Variaatioiden avulla syvennetään ymmärrystä asanoiden erityispiirteistä ja kehollisista vaikutuksia sekä tutustutaan voiman ja vastavoiman periaatteiseen kehon kannattelussa ja linjauksessa. 

ÄÄNENKÄYTTÖ joogaharjoituksessa -workshop

Haluaisitko käyttää ääntä osana joogaharjoitusta, mutta et tiedä miten? Kaisa Kuurnan workshopissa käsitellään äänenkäyttöä ja yksinkertaisia mantroja osana joogaharjoitusta. 

UPSIDE DOWN -käsinseisonta-workshop

Suositut käsinseisonta-workshopit saavat jatkoa maaliskuussa 2019! Katja Keräsen ohjaamassa workshopissa käydään läpi käsinseisonnan anatomiaa, linjauksia ja opetellaan vahvistamaan käsinseisonnassa tarvittavia lihaksia.

RESTORATIIVISEN joogan workshop

Katja Keräsen workshopin tarkoituksena on voimavarojen kerääminen, rauhoittuminen, mielen ja kehon lepotilaan saattaminen. Workshop sopii eritysen hyvin kiireisille ja stressaantuneille, joille rentoutuminen on vaikeaa.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.