AJANKOHTAISET KURSSIT & WORKSHOPIT

AERIAL STARTTI - 19.5

Tämä on sinulle, joka olet kiinnostunut Aerial-joogasta, mutta tunnille tulo askarruttaa. Alkeiskurssilla käymme läpi Aerial-joogan perusasioita, asanat tarkemmin ja harjoitellen. Keväälle vielä yksi alkeiskurssi!

JOOGAN ALKEET intensiivikurssi

Mallu Laineen neljän kerran alkeiskurssi starttaa toukokuussa! Jokaisena perjantaina on oma teemansa, jonka käymme ajan kanssa läpi ja harjoittelemme. Kurssin jälkeen sinulla on joogan perusasiat hyvin hallussa ja avoimille tunneille jatkaminen sujuu mutkattomasti.

ANATOMIA-ILTA: Lavanhallinta & olkanivel

Tervetuloa Jutta Aallon anatomia-iltaan oppimaan lavan ja olkanivelen anatomiaa ja miten voit ottaa perustiedot mukaan käytännön joogaharjoitukseen. Työpajassa käydään läpi lavan ja olkanivelen toimintaa erityisesti asanoissa, joissa kädet ovat keskeisessä roolissa.

Rest&Recover - RESTORATIIVISEN joogan workshop

Katja Keräsen toukokuun workshopin tarkoituksena on voimavarojen kerääminen, rauhoittuminen, mielen ja kehon lepotilaan saattaminen. Workshop sopii eritysen hyvin kiireisille ja stressaantuneille, joille rentoutuminen on vaikeaa.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.