Olemme aloittaneet Online-tunnit - tervetuloa joogaamaan kotoa käsin! <3

Jos sinulla on vanha, jo voimassa oleva lattiajoogakortti tai Aerial-joogakortti, voit osallistua kummalla kortilla tahansa kaikille tuleville Online-tunneille.

Voit osallistua tunneille myös ostamalla uuden SUPPORT-kortin tai SUPPORT-kertakäynnin.

HUOM! Nyt ostetuilla uusilla SUPPORT Aerial-joogakorteilla voi osallistua vain Miran tunneille ja lattiajoogakorteilla vain Joannan tunneille eli mieti kumman tunneille haluat osallistua ja osta kortti sen mukaan. Tämä käytäntö sen vuoksi, että kun saamme tunnit taas normaalisti pyörimään studiolla, SUPPORT Aerial-joogakortti oikeuttaa vain Aerial-joogatunneille ja SUPPORT lattiajoogakortti vain lattiajoogatunneille.

5x ja 10x SUPPORT-kortit ovat voimassa 6 kuukautta, ja niitä voi halutessaan käyttää joko pelkästään toimintamme tukemiseen alkaneilla Online-joogatunneilla tai myös joogakertoihin, kun studio jälleen aukeaa. Näihin SUPPORT-sarjakortteihin on erikseen Aerial- ja lattiajoogakortit, jotka käyvät studion avaamisen jälkeen vain kyseisille tunneille.

10x ONLINE-joogakortti on voimassa 8 viikkoa ja sillä pääset osallistumaan Joannan Live- ja tallennetunneille. ONLINE-joogakortti on voimassa ainoastaan Live- ja tallennetunneille.

Halutessasi voit myös myös tukea ASANA Helsingin toimintaa ja varata ajan Online-tunnille, vaikka et pystyisi osallistumaan. Livetunnin jälkeen saat sähköpostiisi linkin tunnin tallenteeseen, joka on voimassa 24 tuntia, eli vaikka et pääsisi liveen mukaan, voit tehdä tunnin jälkikäteen 24 tunnin aikana, jos olet ilmoittautunut ja maksanut tunnin.

Koska tilanteet elävät jatkuvasti emmekä tiedä kuinka jatkossa pääsemme liikkumaan, teemme Livetuntien lisäksi myös etukäteen nauhoitettuja tallennetunteja. Käytännössä Live- ja tallennetunneilla ei ole eroa, tallennetunneista lähetämme samaan tapaan linkin nauhoitteeseen 5 minuuttia ennen tunnin alkamista ja tämä linkki on voimassa 24 tuntia. Tallennetunnit ja Livetunnit on merkitty erikseen ajanvarausjärjestelmän kalenteriin.⁠

Huomioithan, että Online-tunneille tulee ilmoittautua viimeistään 3h ennen tunnin alkua, tämän jälkeen osallistumista ei pystytä ottamaan vastaan käytännön syistä.

Voit ostaa SUPPORT-kortteja täältä:

https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/fi/prepaids 

Varaa Online-tunnit täältä:

https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/fi/asana_helsinki_oy/classes

Online-tunnit lähetetään Zoom-sovelluksen kautta. Sinulla tulee olla ladattuna Zoom-sovellus, joka on ilmainen. Lisätiedot sovelluksen lataamisesta ja käyttöönotosta uutiskirjeen lopussa.

Livetunnin jälkeen saat sähköpostiisi linkin tunnin tallenteeseen, joka on voimassa 24 tuntia, eli vaikka et pääsisi liveen mukaan, voit tehdä tunnin jälkikäteen tai uudestaan 24 tunnin aikana, jos olet ilmoittautunut ja maksanut tunnin.

Joanna ja Mira pyrkivät tekemään vähintään 2–3 viikkotuntia per opettaja tulevien viikkojen aikana. Päivitämme säännöllisesti tulevia tunteja viikkokalenteriin, seuraathan siis kalenteria ajanvarausjärjestelmässä.

Voimassa olevat tai kiinniolon aikana vanhentuneet kortit:

Suosittelemme käyttämään voimassa olevaa tai studion kiinniolon aikana vanhaksi mennyttä korttia näille Online-tunneille.

Jos sinulla on ollut voimassa oleva lattiajoooga- tai Aerial-joogakortti, mutta se on mennyt studion kiinni olon aikana vanhaksi ja haluat käyttää korttiasi Online-tunneille, voit nyt hakea lisäaikaa kortillesi.

Lattiajoogakortit: Jos sinulla on kiinniolon aikana mennyt lattiajoogakortti jo vanhaksi tai haluat pidennystä voimassa olevaan korttiisi, olethan yhteydessä: [email protected]

Aerial-joogakortit: Jos sinulla on kiinniolon aikana mennyt aerial-kortti vanhaksi tai haluat pidennystä voimassa olevaan korttiisi, olethan yhteydessä: [email protected]

Jos pyydät lisäaikaa Online-tunteja varten, lisäaika huomioidaan ajalta 13.–22.3.2020 eli korttiin lisätään 10 päivää lisäaikaa. 

HUOM! Voit pyytää lisäaikaa vain kerran eli jos pyydät nyt Online-tunteja varten lisäaikaa, et enää voi toiseen kertaan pyytää lisäaikaa, kun jälleen avaamme joogastudion. Jos siis sinulla on voimassa oleva kortti, mutta et halua käyttää sitä Online-tunteihin, odota tietoa kunnes vahvistamme studion avaamispäivän ja pyydä mahdollista lisäaikaa vasta silloin.

Huomioittehan ystävällisesti, että tilanne on erittäin hankala ja haasteellinen, emmekä vieläkään varmuudella voi tietää, milloin saamme joogastudion varmasti auki.

Suosittelemme käyttämään voimassa olevat / vanhentuneet / SUPPORT-kortit näihin tuleviin Online-tunteihin. Tämä on uusi tilanne kaikille, mutta tästä tulee varmasti hauskaa yhdessä! Olemme innoissamme näistä Online-tunneista, pääsemme oppimaan uutta ja joogaamaan turvallisesti kotoa käsin. Näin pysymme mahdollisimman terveinä ja voimme silti jatkaa joogaamista tärkeäksi muodostuneen yhteisömme kanssa.

Nyt erityisesti tänä haasteellisena aikana joogasta on erityisen paljon hyötyä niin mielelle kuin keholle, joten lämpimästi tervetuloa mukaan Online-tunneille pitämään itsestäsi huolta <3

ZOOM-sovelluksen käyttöönotto ja käyttöohjeet: 

  • Valitse ensin miltä laitteelta haluat osallistua Online-tunnille ja lataa sovellus haluamaasi laitteeseen seuraavasti:
  • Lataa ilmainen Zoom-sovellus puhelimeesi tai tabletille sovelluskaupasta: App Store (iPhone) tai Play-kauppa (Android), kuva sovelluksesta:   • Jos haluat osallistua tunnille tietokoneen kautta, lataa Zoom-sovellus täältä: https://zoom.us/support/download -> kun olet ladannut sovelluksen, avaa pakattu tiedosto ja suorita asennus seuraamalla asennuksen aikana saamiasi ohjeita
  • Kirjaudu palveluun (Sign in) Facebookin tai Googlen tunnuksilla tai luomalla erillinen käyttäjätunnus
  • Avaa 5 minuuttia ennen tunnin alkua sähköpostisi ja klikkaa lähettämästämme sähköpostin linkistä itsesi ”tapaamiseen” eli Live- tai tallennetunnille
  • Valitse: Join without video (eli sinua ei näy muille)
  • Valitse: Join audio -> Call via device audio (kuulet opettajan äänen)
  • Laita oman laitteesi mikrofoni pois päältä (Mute), jotta oma äänesi ei kuulu muille tunnilla olevilla: Valitse laitteen vasemmasta alakulmasta äänet pois mikrofonin kuvakkeesta (MUTE) -> mikrofonin päälle pitäisi ilmestyä ruksi, jolloin oma mikrofonin ääni on pois päältä.
  • Huom! On tärkeää, että jokainen laittaa omat äänet pois, jotta osallistujien äänet eivät kuulu muille ja että vain opettajan ääni kuuluu nauhoituksessa.
  • Tämän jälkeen tunti voi alkaa :)

Livetunnin jälkeen saat sähköpostiisi linkin tunnin tallenteeseen, joka on voimassa 24 tuntia eli vaikka et pääsisi liveen mukaan voit tehdä tunnin jälkikäteen tai uudestaan 24 tunnin aikana, jos olet ilmoittautunut ja maksanut tunnin!

Koska tilanteet elävät jatkuvasti emmekä tiedä kuinka jatkossa pääsemme liikkumaan, teemme Livetuntien lisäksi myös etukäteen nauhoitettuja tallennetunteja. Käytännössä Live- ja tallennetunneilla ei ole eroa, tallennetunneista lähetämme samaan tapaan linkin nauhoitteeseen 5 minuuttia ennen tunnin alkamista ja tämä linkki on voimassa 24 tuntia. Molemmat tuntimuodot ovat selkeästi eroteltuina ajanvarausjärjestelmässä.⁠

Tallennetunneista (etukäteen nauhoitetuista) saat ennen tunnin alkua linkin videoon, joka on katsottavissa 24 tunnin ajan.⁠ Tallennetunnit ja Livetunnit on merkitty erikseen ajanvarausjärjestelmän kalenteriin.⁠ Huomioithan, että linkin lähettämisessä voi kestää jonkin aikaa tiedoston koosta riippuen.

Kuulemme mieluusti palautetta ja käyttökokemuksia Online-tuntien jälkeen, jotta voimme kehittää palvelua. Tärkeää on, että ääni kuuluu ja harjoitus näkyy niin, että siitä saa selvää. Pyydämme laittamaan kehitysehdotuksia suoraan: [email protected]

Olemme kiitollisia kaikille ymmärryksestä ja tuestanne ja että olette mukana tukemassa ASANA Helsingin toimintaa näinä vaikeina aikoina.

Joogaterveisin,

Joanna ja Mira

AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄN
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.