MALLU LAINE

Aloitin joogan vuonna 1999 ja ensimmäisen vuoden jälkeen unelma joogan opettamisesta jäi sydämeen kasvamaan. 

Aluksi jooga kulki tanssin ja muun treenin ohessa ja auttoi kehoa palautumaan. Myös AMK-opintojen aikana sain voimia opiskelustressiin niin fyysisestä harjoituksesta kuin meditaatio- tai mindfulness-harjoitteista.

Omassa elämässäni jooga on arjessani tukemassa oman kehoni hyvinvointia. Se auttaa minua astmani hyvän hoitotasapainon ylläpidossa. Jooga auttoi myös kuntouttamaan kehoani raskausajan jälkeen. 

Elämäni eri vaiheissa joogan merkitys on vaihdellut. Olen löytänyt joogasta myös mielenrauhaa, iloa, voimaa ja aikaa pysähtyä kuulemaan kehoa ja mieltä.

Toivon joogaharjoituksen herättävän huomaamaan kerta kerran jälkeen, että olemme kaikki osana ihmisyyttä ja inhimillisyyttä. Toivon sen herättävän myös jaettua vastuunkantoa kaikesta elävästä ja äiti Maasta - iloa, elämän energiaa, rakkautta ja kauneutta. 

Toivon, että harjoitus on sinulle aikaa, jossa on mahdollista pohtia ja oppia uudelleen sitä, kuka itse todella olet ja miten näyt ympärillesi.

Toivon, että jaetussa ja henkilökohtaisessa oppimisen kokemuksessa olisi mahdollisuus päästää irti vertailusta ja luoda kohtaamisia empatian ja lempeyden kautta - jotta meillä olisi mahdollisuus muistaa ja ymmärtää, ettei kenenkään elämä ole täydellistä. Jonkun asanaharjoitus voi näyttää ulospäin lähes virheettömän kauniilta, vaikka  yksityiselämä olisikin täysin solmussa tai ihminen kävisi läpi joitain muita täysin inhimillisiä haasteita.

Käymme läpi samoja asioita - vain eri aikoihin.

Jokainen kerta matolla on harjoitus. Jokainen hengitys on muistutus elämän lahjasta - sinussa on henki, joka kulkee.

Kuten kerroin, unelma joogan opettamisesta syttyi sydämessäni jo 1999 ja vuonna 2012 löysin tieni Flow- ja Yin-jooga RYT200 -koulutukseen Hima Happinessiin. Aloitin joogan opetuksen vuokraamalla Puistolan Marttalan, jossa annoin pienryhmäopetusta. Pääsin myös tuuraamaan tunteja Hima Happiness -joogastudiolla. Ilokseni sain pitää tunteja myös It´s Yoga Helsingissä. 

Olen kahden opettajan tytär, joten opettaminen on tullut ns. äidinmaidossa ja etenkin joogan opettaminen tuntuu todella luonnolliselta valinnalta.

Olen juuri saanut päätökseen opintoni RYT500 -joogaopettajakoulutuksessa Tanya Popovichin, Jutta Aallon ja Måns Broon kanssa Hima Happiness -studiolla.

Lähellä sydäntäni on erilaiset kehoa huoltavat restoratiiviset harjoitteet: Slow Flow -jooga, Vinyasa Flow, Hatha-jooga, Vini-jooga, Yin-jooga ja Jivamukti-joogaharjoitus.

FB-sivut: Mallu Laine Yoga

Tilaa ASANA Helsingin uutiskirje tästä!

Saat ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista tapahtumista, kursseista, early-bird-hinnoista sekä tulevista tarjouskampanjoistamme. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa, joten emme tuki sähköpostiasi turhilla viesteillä.⁣

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.