MIRA NYMAN

Toimin Asana Helsinki -studiolla joogaopettajana ja opetan pääasiassa Flow-, Hatha- sekä Aerial-joogaa.

Olen itse aloittanut joogan aikanaan Astanga-joogalla. Myöhemmin päädyin monien mutkien kautta joogaopettajakoulutukseen ensin Hima Happinessin RYT200- ja Unnata Aerial Yoga -koulutukseen (Helsinki 2014) ja myöhemmin Noah Mazé RYT300-koulutukseen (Berliini 2017).

Mazén koulutuksessa olen vahvistanut anatomian, asanalinjausten, filosofian ja opetustekniikan osaamistani. Koulutukset ovat tuoneet oppia eri näkökulmista ja antaneet paljon. Toki joogaopettaja opiskelee aina - niin minäkin.

Minulle jooga on kurinalainen harjoitus niin fyysisesti kuin henkisestikin. Se on myös avain stressinhallintaan ja hauskanpitoon. Se voi löytää erilaisia muotoja ilmentyä harjoituksissa matolla tai ilmassa, ja hyvä niin. Joogan tuoman fyysisen ja henkisen voiman sekä venyvyyden ja tasapainon rinnalla olen päässyt myös kantapään kautta oppimaan itsestäni joogan kautta. Ainahan matka ei ole mukava, mutta tarpeellinen kyllä.

Kaiken matkan varrella oppimani tuon sinun käyttöösi parhaani mukaan. Tuon tunneilleni ripauksen filosofiaa, asanatietoutta sekä haastetta ja rentoutta - hauskuutta kuitenkaan unohtamatta. Parhaiten pääset tutustumaan opetustyyliini tulemalla tunnille, eli matolla nähdään!

Asana Helsinki -salilla toimin Aerial-joogan pääopettajana. Kaikkiin Aerial-joogaan (avoimiin tunteihin, yksityistunteihin, aerial-jooga opettajakoulutukseen) liittyviin kysymyksiin ja tiedusteluihin vastaan mielelläni.

[email protected]

 FB-Sivut: Mirajooga

Tilaa ASANA Helsingin uutiskirje tästä!

Saat ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista tapahtumista, kursseista, early-bird-hinnoista sekä tulevista tarjouskampanjoistamme. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa, joten emme tuki sähköpostiasi turhilla viesteillä.⁣

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.