PÄÄ- JA HARTIASEISONNAN 
WORKSHOP

pe 17.2.2023 klo 17.30–20.00

Joogastudio ASANA Helsinki,
Kaikukatu 2 C (käynti kadun puolelta)

Opettajana iyengarjooganopettaja Katja Lilja

Hinta: 45/59 €

Early bird: Hinta on 45 euroa kymmenelle ensimmäiselle kurssin 8.1.2023 mennessä varanneelle. Tämän jälkeen hinta on 59 euroa.

(sis. alv. 10%)

Avaamme ovet kurssille 15 minuuttia ennen kurssin alkua.
Joogastudiolta löytyvät matot ja tarvittavat apuvälineet.

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ

Olisko aika ottaa joogan ylösalaiset asanat paremmin haltuun tai ruveta opettelemaan niiden tekniikkaa?

 

Workshopissa keskitymme joogan ylösalaisiin asanoihin, sirsasanaan eli pääseisontaan ja sarvangasanaan eli hartiaseisontaan. Käymme läpi näiden asanoiden toiminnallista anatomiaa, linjauksia ja opettelemme vahvistamaan ylösalaisissa asanoissa tarvittavia lihaksia, kehonhallintaa ja tasapainoa.

Erilaisten asentoihin valmistavien harjoitusten ja niihin yleisesti liittyvien asanoiden avulla etenemme kohti pää- ja hartiaseisontaa, joita harjoittelemme seinää vasten ja mahdollisesti myös keskilattialla. Paitsi oikeanlaista voimantuottoa ylösalaiset asanat vaativat myös usein myös itsensä voittamista ja itseluottamusta.

Keskustelemme myös ylösalaisin olemiseen liittyvistä psyykkisistä tekijöistä ja niiden vahvistamisesta. 

 

Kenelle workshop sopii? 


Workshop sopii kaikille ylösalaisin olemisesta kiinnostuneille.
Asanoita ei tarvitse osata osallistuakseen workshopiin. Workshopissa on myös mahdollista keskittyä ainoastaan valmistaviin asanoihin. Toisaalta jos nämä asanat ovat sinulle tuttuja, tämä on mahdollisuus tulla syventämään tietouttasi niihin liittyen. Workshop sopii siten myös esimerkiksi joogaopettajille jatkokoulutukseksi.

 

Kuka Katja?


Katja Lilja (FM, TtM) on liikunnan ja valmentamisen asiantuntija, iyengarjoogan sertifioitu opettaja ja pilateksen opettaja (Stott basic, intermediate ja advanced matt sekä laitepuolelta Stott Reformer sekä Somatic laiteohjaajakoulutus) sekä valmentaja, joka innostaa myönteisellä asenteellaan ja vankalla ammattitaidollaan kaikenlaisia liikkujia ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta löytämään liikkeen lumon.

Katjan opetuksessa yhdistyvät paitsi vuosikymmenten ohjaajakokemus myös akateemisen ja muun alakohtaisen kouluttautumisen mukanaan tuoma vankka perustietämys anatomiasta ja fysiologiasta.

Katja on peruskoulutukseltaan terveystieteiden maisteri liikuntalääketieteen pääaineesta sekä humanististen tieteiden maisteri teoreettisen filosofian pääaineesta. Hän on suorittanut myös tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot ja personal trainerin lisenssin.

Vahva läsnäolo, tarkka ohjaaminen, henkilökohtainen huomioiminen sekä hurtti huumori ovat Katjan ohjaamisen kulmakiviä. Katjan ohjauksessa viihtyvät niin aloittelijat kuin liikunnan ammattilaisetkin. Hän löytää taatusti jokaisen osaamistasolle sopivia haasteita.

Lisätietoja Katjasta: www.balanssitraining.com

Facebook: @katjalilja @balanssitraining
Instagram: @liljakatja
Twitter: @katjalilja

Palautus- ja peruutusehdot:

  • 30 vuorokautta ja aikaisemmin tehdyistä peruutuksista palautamme kurssimaksun (-15 € toimistomaksu).
  • 29–14 vuorokautta ennen tehdyistä peruutuksista palautamme 70 % kurssin hinnasta.
  • 14–7 vuorokautta ennen tehdyistä peruutuksista palautamme 50 % kurssin hinnasta.
  • Alle 7 vuorokautta tehdyistä peruutuksista emme valitettavasti enää palauta rahoja. Kurssille voi hankkia itselleen korvaavan osallistujan.
  • Lääkärintodistuksella palautamme kurssimaksun (-15 € toimistomaksu). Lääkärintodistus on toimitettava viipymättä, viimeistään 7 päivän sisällä kurssin ajankohdan jälkeen: [email protected]. Myöhässä toimitetun lääkärintodistuksen jälkeen kurssimaksua ei enää palauteta.
  • Rahat palautetaan siihen järjestelmään, millä maksu on alun perin suoritettu, ellei toisin mainita/sovita.

Tervetuloa mukaan workshopiin!

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ