Joogastudio ASANA Helsinki avaa ovensa 1.6.2020 - Lämpimästi tervetuloa!

Hallituksen aiempien linjausten mukaan voimme hallitusti vapauttaa rajaustoimia.

Näin olleen voimme ilolla kertoa, että myös ASANA Helsinki avaa ovensa. Odotamme innolla, että näemme taas kasvotusten ja teille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse studiolle, on tarjolla myös muutamia online-tunteja viikossa kesän ajan. Iloksemme voimme kertoa, että rakennamme myös videopankkia kotiharjoitusten tueksi. Tästä kerromme lisää lähiaikoina.

Lähdemme avaamaan studiota asteittain ja rajoitustoimien suositukset tulevat näkymään salin toiminnassa tarkennetuin toimintaohjein.

Aerial-joogatunnit salilla alkavat maanantaina 25.5. ja muut tunnit käynnistyvät viikkoa myöhemmin 1.6.

Viikkokalenteriin päivitetään tulevat tunnit. Alkuun tunteja on vähemmän kuin normaalisti ja tunnille otetaan vähemmän joogaajia. Ensimmäisen viikon aikataulut on jo järjestelmässä, käy varaamassa paikkasi, tunneille rajoitetusti tilaa.

Me seuraamme tilannetta niin kävijämäärien suhteen kuin hallituksen ohjeistuksen suhteen, joten tämä voi aiheuttaa muutoksia kesän kalenteriin, mutta niistä toki aina tiedotetaan. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Jotta arkeen palaaminen sujuisi kaikille mahdollisimman mukavasti ja kaikki voisivat tuntea olonsa turvalliseksi salille tullessa, olemme tehneet muutamia poikkeusjärjestelyjä ja laatineet yleisohjeita. Ohjeet listattuna alempana, luethan ne huolellisesti.

Tulemme kiinnittämään erityistä huomioita salin ja käytettävien välineiden siisteyteen, jotta sinun on mukava tulla salille. Käytössä käsidesiä, mutta toki käsien pesu paras tapa puhdistaa kädet tullessa ja mennessä. 

Laitathan viestiä, jos et ole käyttänyt olemassaolevaa korttiasi Online-tunneille ja tarvitset sille lisäaikaa kiinniolon ajalta (10pv): 

Aerial-joogan osalta [email protected]

Lattiajoogan osalta [email protected]

AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄN

Ohjeistukset tunneille, luethan huolellisesti

 • tunneilla käytetään tällä hetkellä omaa mattoa, eli ota oma matto mukaan
 • oma juomapullo mukaan, astiat eivät tässä vaiheessa käytössä salilla
 • apuvälineiden käyttöä tullaan välttämään, ota mukaan tunnille oma matto ja pieni pyyhe, näin voimme suojata apuvälineen jos niitä tunnilla käytetään. Voit myös ottaa mukaasi omat apuvälineet.
 • tule tunnille terveenä
 • peru osallistumisesi oman tilisi kautta 3 tuntia ennen, jos tunnet olosi vähänkään epävarmaksi olostasi tai sinua huolettaa tulla tunnille. Peruuttamattomista tunneista veloitamme käyntikerran kortilta.
 • saavu tunnille juuri ennen tuntia ja poistu heti tunnin päätyttyä, ovet avataan ja suljetaan 15 min ennen ja jälkeen tunnin
 • pese kädet saippualla ennen ja jälkeen tunnin
 • suihkut ovat poissa käytöstä tässä vaiheessa 
 • jos voit, niin tule salille treenivaatteissa, näin vähennämme pukuhuoneiden käyttöä minimiin
 • joogasalin kapasitetista puolet käytössä, mattopaikat on merkattu lattiaan suositusten mukaisesti ja Aerial-tunneille max. 9 joogaajaa
 • salilla koneellinen ilmastointi, joka takaa sen että studiolla on puhdas ilma ja turvallista hengittää
 • jos on mahdollista, ostathan joogakorttisi netistä ja studiolta ostaessasi suosittelemme korttimaksua tämän hetkisen tilanteen vuoksi

 

Haluamme kiittää jokaista teistä, jotka olette osallistuneet ASANA Helsingin Online-tunneille, KIITOS <3 

Olemme todella kiitollisia saamastamme tuesta ja siitä, että olette tukeneet joogastudiomme toimintaa osallistumalla Online-tunneille. 

Online-tunnit tulevat jatkumaan läpi kesän! Tunnit löytyvät kalenterista kuten ennenkin. Online-tuntien määrää tullaan vähentämään kun studio aukeaa, mutta niitä löytyy vielä muutama per viikko. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tunneille voit osallistua normaalisti kortillasi, joko olemassa olevalla kortilla tai kesäkortilla. Kesäkorttimyynti alkaa 25.5., josta tiedotamme myöhemmin lisää.

 

Nähdään tunneilla, livenä ja verkossa <3

Lämpimin joogaterveisin, Joanna ja Mira

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.