Joogastudio ASANA Helsinki on aloittanut syyskauden
- Lämpimästi tervetuloa joogatunneille!

Syyskausi on täynnä ihania tuttujen opettajien ohjaamia viikkotunteja harjoituksesi perustaksi, lisäksi tarjolla on inspiroivia kursseja niin aloittelijoille kuin jo kauemmin jooganneille.

Kurkkaa syyskalenterimme ajanvarausjärjestelmästä ja merkkaa itsellesi joogapäiväsi.

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa, pidätämme oikeuden siirtyä studiotunneista online-tunteihin, joihin ostettuja kortteja voi käyttää.

Jotta arkeen palaaminen sujuisi kaikille mahdollisimman mukavasti ja kaikki voisivat tuntea olonsa turvalliseksi salille tullessa, olemme tehneet muutamia poikkeusjärjestelyjä ja laatineet yleisohjeita. Ohjeet listattuna alempana, luethan ne huolellisesti.

Seuraamme virallisia suosituksia ja jatkamme edelleen joogaamista pienemmissä ryhmissä niin, että suositellut 1–2 metrin turvavälit täyttyvät. Opettajamme pitävät turvavälit asiakkaisiin, pidäthän sinäkin muihin. <3

Kapasiteetistamme on käytössä vain puolet tuntipaikoista ja joogaamme suositusten mukaisesti alle 20 hengen ryhmissä. 

Joogasalin puolella opettaja merkkaa ennen tunteja blokeilla paikat asiakkaille, otathan oman paikkasi blokin takaa. Näin turvavälit säilyvät joogatessa. Pidäthän turvavälin myös vastaanotossa ja odotat rauhassa vuoroasi.

Joogasalissa on käytössä suositellut turvavälit ja joogaamme pienemmissä ryhmissä. Suosittelemme ruuhkatilanteissa vastaanotossa ja pukuhuoneissa kasvomaskien käyttöä, jotta voimme parhaamme mukaan varmistaa kaikkien joogassa kävijöiden turvallisuuden. Halutessasi voit käyttää maskia myös joogatessa.

Joogasalimme on tilava, joten tilaa riittää hyvin kaikille ja pidämme erityistä huolta siisteydestä näinä aikoina. Joogastudiolla on käytössä tehokas, koneellinen ilmastointi, joka ei kierrätä ilmaa, vaan vaihtaa jatkuvasti puhdasta ilmaa tiloihimme ja näin ollen studiolla on turvallista hengittää.

Muistathan varata ja peruuttaa tunnit aina oman tilisi kautta, jotta mahdut mukaan haluamallesi tunnille. Peruuttamattomista tunneista veloitamme aina käyntimaksun.

Tulethan tunneille vain terveenä ja noudatat käsienpesuhygieniaa tullessasi ja pois lähtiessäsi.

AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄN

Ohjeistukset tunneille, luethan huolellisesti

 • tunneilla käytetään tällä hetkellä omaa mattoa, eli ota oma matto mukaan (jos et omista omaa mattoa voit sen tarvittaessa lainata salilta)
 • oma juomapullo mukaan, astiat eivät ole tällä hetkellä käytössä salilla
 • apuvälineitä käytetään pääasiassa yin-tunneilla. Ota tunnille mukaan pieni pyyhe, jolla voit suojata apuvälineen. Voit myös ottaa mukaasi omat apuvälineet.
 • tule tunnille terveenä
 • älä tule salille karanteeniaikana, jos olet matkustanut punaisten alueiden maissa
 • peru osallistumisesi oman tilisi kautta 3 tuntia ennen, jos tunnet olosi vähänkään epävarmaksi olostasi tai sinua huolettaa tulla tunnille. Peruuttamattomista tunneista veloitamme käyntikerran kortilta.
 • avaamme ovet tunneille 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Peräkkäisillä tunneilla tuuletamme edellisen tunnin jälkeen salin ja avaamme ovet vasta kun edellisen tunnin asiakkaat ovat poistuneet. Tulethan sisään vasta, kun opettaja tulee avaamaan oven tunnille.

 • pese kädet saippualla ennen ja jälkeen tunnin
 • suihkut ovat poissa käytöstä tällä hetkellä 
 • jos voit, niin tule salille treenivaatteissa, näin vähennämme pukuhuoneiden käyttöä minimiin
 • joogasalin kapasitetista n. 50% käytössä, jotta voimme pitää turvalliset etäisyydet kanssajoogeihin
 • salillamme on tehokas koneellinen ilmastointi, joka takaa sen että studiolla on puhdas ilma ja turvallista hengittää
 • joogasalissa on käytössä suositellut turvavälit ja joogaamme pienemmissä ryhmissä. Suosittelemme ruuhkatilanteissa vastaanotossa ja pukuhuoneissa kasvomaskien käyttöä, jotta voimme parhaamme mukaan varmistaa kaikkien joogassa kävijöiden turvallisuuden. Halutessasi voit käyttää maskia myös joogatessa.
 • jos on mahdollista, ostathan joogakorttisi netistä ja studiolta ostaessasi suosittelemme korttimaksua tämän hetkisen tilanteen vuoksi

Näillä ohjeilla pidämme itsestämme ja toisistamme huolta sekä saamme yhdessä jatkaa joogaharjoitustamme <3

 

Nähdään tunneilla!

Lämpimin joogaterveisin, Joanna ja Mira

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.