Upside Down

Päällä- ja käsinseisonnan workshop

Pe 14.10.2022 klo 17.30–20.30
Joogastudio ASANA Helsinki, Kaikukatu 2 C (käynti kadun puolelta)
Opettajana iyengarjooganopettaja (jun 2) Katja Lilja (os. Keränen)
Hinta: 65/75 € (sis. alv. 10 %).
EARLY BIRD: Kurssin hinta on 11.9.2022 mennessä varanneelle kymmenelle ensimmäiselle 65 € ja tämän jälkeen 75 €.
Varaa paikkasi

Upside Down

Päällä- ja käsinseisonnan workshop

Pe 14.10.2022 klo 17.30–20.30
Joogastudio ASANA Helsinki, Kaikukatu 2 C (käynti kadun puolelta)
Opettajana iyengarjooganopettaja (jun 2) Katja Lilja (os. Keränen)
Hinta: 65/75 € (sis. alv. 10 %).
EARLY BIRD: Kurssin hinta on 11.9.2022 mennessä varanneelle kymmenelle ensimmäiselle 65 € ja tämän jälkeen 75 €.
Varaa paikkasi

Olisiko aika ottaa joogan ylösalaiset asanat paremmin haltuun tai aloitella opettelemaan niiden tekniikkaa?

Workshopissa harjoittelemme ylösalaisia asanoita, Sirsasanaa eli päälläseisontaa ja Adho Mukha Vrkasanaa eli käsinseisontaa. Käymme läpi näiden asanoiden toiminnallista anatomiaa, linjauksia ja opettelemme vahvistamaan ylösalaisissa asanoissa tarvittavia lihaksia, kehonhallintaa ja tasapainoa. Erilaisten progressiivisten harjoitusten avulla etenemme kohti päällä ja käsillä tasapainoilua, joita harjoittelemme seinää vasten, parin kanssa keskilattialla ja jopa mahdollisesti vapaana keskilattialla. Paitsi oikeanlaista voimantuottoa ylösalaiset asanat vaativat myös usein myös itsensä voittamista ja itseluottamusta. Keskustelemme myös ylösalaisin olemiseen liittyvistä psyykkisistä tekijöistä ja niiden vahvistamisesta. Workshop sopii kaikille ylösalaisin olemisesta kiinnostuneille. Katja antaa jokaisen tasolle sopivia harjoitteita.

Varaa paikkasi workshopiin

Kuka Katja?

Katja Lilja (os. Keränen) on liikunnan monitoiminainen, iyengarjoogan (Jun 2) sertifioitu opettaja ja pilateksen opettaja (Stott basic, intermediate ja advanced matt sekä laitepuolelta Stott Reformer ja Somatic laiteohjaajakoulutus) sekä valmentaja, joka innostaa myönteisellä asenteellaan ja vankalla ammattitaidollaan kaikenlaisia liikkujia ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta löytämään liikkeen lumon. Katjan opetuksessa yhdistyvät paitsi vuosikymmenten ohjaajakokemus myös akateemisen ja muun alakohtaisen kouluttautumisen mukanaan tuoma vankka perustietämys anatomiasta ja fysiologiasta. Katja on peruskoulutukseltaan terveystieteiden maisteri liikuntalääketieteen pääaineesta sekä humanististen tieteiden maisteri teoreettisen filosofian pääaineesta. Hän on suorittanut myös tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot ja personal trainerin lisenssin. Vahva läsnäolo, tarkka ohjaaminen, henkilökohtainen huomioiminen sekä hurtti huumori ovat Katjan ohjaamisen kulmakiviä. Katjan ohjauksessa viihtyvät niin aloittelijat kuin liikunnan ammattilaisetkin. Hän löytää taatusti jokaisen osaamistasolle sopivia haasteita.

Lisätietoja Katjasta: www.balanssitraining.com

Facebook: @katjalilja @balanssitraining
Instagram: @liljakatja
Twitter: @katjalilja

Avaamme ovet kurssille 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Joogastudiolta löytyvät matot ja tarvittavat apuvälineet, ellei kurssin kuvauksessa toisin mainita.Palautus- ja peruutusehdot:
  • 30 vuorokautta ja aikaisemmin tehdyistä peruutuksista palautamme kurssimaksun (-15 € toimistomaksu).
  • 29–14 vuorokautta ennen tehdyistä peruutuksista palautamme 70 % kurssin hinnasta.
  • 14–7 vuorokautta ennen tehdyistä peruutuksista palautamme 50 % kurssin hinnasta.
  • Alle 7 vuorokautta tehdyistä peruutuksista emme valitettavasti enää palauta rahoja. Kurssille voi hankkia itselleen korvaavan osallistujan.
  • Lääkärintodistuksella palautamme kurssimaksun (-15 € toimistomaksu). Lääkärintodistus on toimitettava viipymättä, viimeistään 7 päivän sisällä kurssin ajankohdan jälkeen: [email protected]. Myöhässä toimitetun lääkärintodistuksen jälkeen kurssimaksua ei enää palauteta.
  • Rahat palautetaan siihen järjestelmään, millä maksu on alun perin suoritettu, ellei toisin mainita/sovita.

Ilmoittaudu mukaan workshopiin

Varaa paikkasi