YRITYS - JA YKSITYISTUNNIT

YKSITYISTUNNIT

ASANA Helsinki räätälöi yrityksille ja yksityishenkilöille myös sopivat yksityistunnit.

Voit olla ensikertalainen tai pidempään joogannut, tai ehkä tarvitset henkilökohtaisempaa ja asiantuntevaa ohjausta erilaisissa elämän tilanteissa ja vaiheissa.

Meillä voit myös järjestää mm:ssa syntymäpäivä tunnin, polttarit tai babyshowerit , johon meidän lukuisat erilaiset tunnit sopivat hyvin. Tuntivalikoimasta löytyy niin yin joogaa, äänimalja rentoutusta, dynaamista joogaa kuin ilma joogaakin.

ASANA Helsingin löydät Suomen ensimmäisen YOGA MEDICINE joogan rekisteröityneen terapeuttisen opettajan Joanna Koskisen jonka avulla sinulla on mahdollista saada myös terapeuttista ohjausta omaan harjoitukseen.

Yksityistunnilla kartoitamme sinun nykytilanteesi, vahvuudet ja heikkoudet. Löydämme sinulle sopivat tavoitteet ja sinulle sopivan tavan aloittaa turvallinen, vahvistava ja liikkuvuutta lisäävä harjoitus, joka tuo energiaa ja jaksamista arkeen.

Joogan avulla voimme hoitaa ja välttää yleisiä tuki- ja liikuntaelinsairauksista johtuvia ongelmia, vaivoja ja vammoja.

Tunnit räätälöidään aina asiakkaan toiveista lähtien sopiviksi. Tunnit pidetään ASANA Helsingin kauniissa ja tunnelmallisessa salissa.

Tuntien hinnat riippuvat tunnin pituudesta ja ryhmän koosta. Ethän epäröi olla yhteydessä ja kysyä lisää!

Yksityistunneista voit olla yhteydessä : [email protected]

YRITYSTUNNIT

Miten olisi hyvinvoiva ja jaksava työyhteisö ja työntekijät?

Joogan avulla saat huollettua niin kehon kuin mielenkin. Jooga on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa päästä varpaisiin. Jooga lisää liikkuvuutta, vahvistaa ja voimistaa tuki- ja liikuntaelimistöä. Tuo paljon lisää liikkuvuutta niin kehoon kuin mieleenkin. Se auttaa jaksamaan ja tuomaan lisää energiaa päivään. Erilaisilla harjoituksilla voimme räätälöidä juuri teidän työpaikalle ja työyhteisölle sopivan harjoituksen. Harjoituksissa on mahdollista yhdistää joogaa niin lattialla kuin ilmassa, hengitysharjoituksia ja meditaatiota tuomaan harjoitukseen rauhaa ja läsnäoloa. Joogan, hengitysharjoituksien ja meditaation avulla on mahdollista parantaa keskittymiskykyä ja jaksamista työpaikoilla.

Yrityksen yhteinen tunti ja harrastus on loistava tapa tuoda lisää yhteishenkeä, jaksamista ja hyvinvointia työntekijöille ja työpaikoille.

Olethan meihin yhteydessä : [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.