AERIAL STARTTI - Aerial-joogan alkeet

Tämä on sinulle, joka olet kiinnostunut Aerial-joogasta, mutta tunnille tulo askarruttaa.

Alkeiskurssilla käymme läpi Aerial-joogan perusasioita, asanoita ja harjoitellaan. Kurssikokonaisuuteen kuuluu 2 tunnin harjoitus sekä 1x käyntikerta Aerial-joogaan.

 

Aerial-jooga myös ilmajooga nimellä tunnettu laji on liikuntamuoto, joka yhdistää perinteisen joogan ja ilma-lajien elementit. Harjoitus tehdään katosta roikkuvilla kankailla. Aerial-jooga mahdollistaa monenlaiset venytykset, tasapainoharjoitukset ja liikkeet, jotka hyödyntävät kehon painottomuutta.

Ilmajoogan avulla voi parantaa kehon liikkuvuutta, kehittää voimaa ja tasapainoa sekä lisätä kehotietoisuutta. Harjoitukset voivat olla lempeitä ja rentouttavia tai haastavampia ja dynaamisia riippuen yksilön taitotasosta ja mieltymyksistä.

 

KURSSIPÄIVÄ KEVÄT 2024;

6.4 LAUANTAI KLO 14.30 - 16.30

Hinta: 34€ (sis. alv.) + 1 käyntikerran Aerial-tunnille (arvo 20€).

Varaa TÄSTÄ >>

Etsi järjestelmästä haluamasi päivämäärä ja varaa kurssi.

Lisätietoja [email protected]

MAKSUOHJEET MAKSAESSASI LIIKUNTAEDUILLA MOBIILISTI ole yhteydessä [email protected]

 

Aerial jooga on hauska ja ainutlaatuinen harjoitus jossa yhdistyvät joogan voimistavat ja vahvistavat elementit ilma-akrobatian hauskuuteen. Asanoita harjoitetaan matalalla roikkuvan kankaan avulla keskittyen hengityksen ja linjausten yhdistämiseen, pyrkien meditatiiviseen harjoitukseen. Kangas on harjoituksessa välineenä kehon oikeaa linjausta, lihasten rentoutumista ja vahvistamista varten.

 

Tällä harjoituksella päästään roikkumalla erityisesti kiinni selän lihasten rentouttamiseen, rangan pidentämiseen ja tätä kautta jännitystilojen vapauttamiseen, sekä löytämään lisää tilaa kehosta ja mielestä. Aerial harjoitus on myös erinomainen erityisesti keskivartalon voimistaja, kehontuntemuksen ja koordinaation kehittäjä.

 

____________________________

Palautus- ja peruutusehdot:

  • Ennen 7 vuorokautta ennen kurssipäivää tehdyistä peruutuksista palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.
  • Alle 7 vuorokautta tehdyistä peruutuksista emme valitettavasti enää palauta rahoja. Kurssille voi hankkia itselleen korvaavan osallistujan tai osallistumisen voi siirtää seuraavaan kurssiin jos niitä on tulossa.
  • Sairaustapauksissa palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.
  • Rahat palautetaan siihen järjestelmään, millä maksu on alun perin suoritettu, ellei toisin mainita/sovita.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.