AJANKOHTAISET KURSSIT & WORKSHOPIT

Trigger Yin® - Vesielementti kehon voimavarojen lähteenä pe 13.12.

Hanna Dyggven ja Joanna Koskisen kurssilla yhdistyvät nautinnollinen, rauhoittava ja tasapainottava yin-joogaharjoitus sekä kehon triggerpisteiden ja sidekudosten käsittely fasciapallojen avulla. 
Sydämellisesti tervetuloa mukaan kurssille tasapainottamaan keho ja mieli sekä ravitsemaan sielu kylmenevään talveen ja yin-aikaan!

LUE LISÄÄ >>

4x STARTTIKURSSI perjantaisin
3.–24.1.2020

Mallu Laineen neljän kerran alkeiskurssi starttaa tammikuussa 2020! Jokaisena perjantaina on oma teemansa, jonka käymme ajan kanssa läpi ja harjoittelemme. Kurssin jälkeen sinulla on joogan perusasiat hyvin hallussa ja avoimille tunneille jatkaminen sujuu mutkattomasti.

LUE LISÄÄ >>

AERIAL STARTTI Aerial -joogan alkeet

Aerial -joogan alkeet tiiviskurssien päivämäärät keväälle 2020 julkaistu. Valitse omasi ja lähde lennolle.  Aerial -joogan alkeet tiiviissä 1,5 h paketissa. Kursseja kerran kuussa.

LUE LISÄÄ >>

UPSIDE DOWN - käsinseisonnan workshop
pe 31.1.2020

Katja Liljan (os. Keränen) suosittu käsinseisonta-workshop jälleen tammikuussa! Käymme läpi käsinseisonnan anatomiaa, linjauksia ja opettelemme vahvistamaan käsinseisonnassa tarvittavia lihaksia. Workshop sopii sekä aloitteleville käsinseisojille että käsinseisontaa jo jonkin verran harjoitelleille.

LUE LISÄÄ >>

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.