AJANKOHTAISET KURSSIT, KOULUTUKSET & WORKSHOPIT

AERIAL JOOGAN ALKEET

Tämä on sinulle, joka olet kiinnostunut Aerial-joogasta, mutta tunnille tulo askarruttaa. Alkeiskurssilla käymme läpi Aerial-joogan perusasioita, asanat tarkemmin ja harjoitellen. Käymme läpi Aerial-joogan hyötyjä ja pidämme hauskaa. Kurssikokonaisuuteen kuuluu 2 tunnin harjoitus sekä 1x käyntikerta Aerial-joogaan.

LUE LISÄÄ

Seuraava JoogaStartti: 9.12.2023

Nyt sinulla on oivallinen tilaisuus päästä pureutumaan joogan perusteisiin matalan kynnyksen 2 tunnin, yhden päivän kertakurssilla!
JoogaStartti on hyvä pohja, jolle rakentaa harjoitustasi - sopii erinomaisesti myös sinulle, joka joskus olet kokeillut joogaa, mutta haluat palautella mieleen jo joskus opittua ja saada varmuutta tulla tunneille.

LUE LISÄÄ

Levon vallankumous®
Restoratiivisen joogan ohjaajakoulutus 50 h + 10 h
23.3.-9.6.2024

Suosittu Levon vallankumous® -ohjaajakoulutus alkaa ASANA Helsingissä maaliskuussa 2024!
Oletko valmis vaalimaan hyvinvointiasi myötätuntoisesti, oppimaan restoratiivista joogaa ja pätevöitymään ohjaajaksi? Sinua odottaa neljä antoisaa moduulia Kirsi Saivosalmen kanssa.

LUE LISÄÄ

Lepää ja uudistu restoratiivisella joogalla 19.1.2024

Kaipaatko pysähtymistä kiireen ja kuormituksen vastapainoksi?
Tervetuloa työviikon päätteeksi rauhoittavaan ja palauttavaan Levon vallankumous® -restoratiiviseen joogaan Kirsi Saivosalmen johdolla.
Erikoispitkällä tunnilla saat hemmotteluhetken hermostollesi ja tankkaat voimia. Tunnilla ei tarvita ennakko-osaamista, vain valmiutta olemiseen.

LUE LISÄÄ

Restoratiivista joogaa menopaussiin -workshop 20.1.2024

Tervetuloa oppimaan, mitkä restoratiivisen joogan palauttavista asanoista soveltuvat erityisen hyvin vaihdevuosiin!
Workshop sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille omaksi iloksi tai esimerkiksi jooganohjaajille, jotka haluavat oppia soveltamaan rentouttavia harjoituksia menopaussi-ikäisten tarpeisiin.

LUE LISÄÄ

Total Yin® 16.2.2024

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?
Jouni Hallikaisen lempeän Total Yin® -harjoituksen aikana vapautellaan lempeän määrätietoisesti asanoilla kehomielen kireyksiä ja poistetaan stressiä meditatiivisella olemisella.

LUE LISÄÄ
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.