AJANKOHTAISET KURSSIT & WORKSHOPIT

AERIAL JOOGAN ALKEET

Tämä on sinulle, joka olet kiinnostunut Aerial-joogasta, mutta tunnille tulo askarruttaa. Alkeiskurssilla käymme läpi Aerial-joogan perusasioita, asanat tarkemmin ja harjoitellen. Käymme läpi Aerial-joogan hyötyjä ja pidämme hauskaa. Kurssikokonaisuuteen kuuluu 2 tunnin harjoitus sekä 1x käyntikerta Aerial-joogaan.

LUE LISÄÄ

Pää- ja hartiaseisonnan workshop 17.2.

Olisko aika ottaa joogan ylösalaiset asanat paremmin haltuun tai ruveta opettelemaan niiden tekniikkaa? Katja Liljan workshopissa keskitymme joogan ylösalaisiin asanoihin, pääseisontaan ja hartiaseisontaan. Käymme läpi näiden asanoiden toiminnallista anatomiaa, linjauksia ja opettelemme vahvistamaan ylösalaisissa asanoissa tarvittavia lihaksia, kehonhallintaa ja tasapainoa. Workshop sopii kaikille ylösalaisin olemisesta kiinnostuneille!

LUE LISÄÄ

Restoratiivinen
Levon Perjantai Johannan kanssa
24.2. ja 17.3.

Rakastatko savasanaa?
Tämä 2,5 tunnin harjoitus on
juuri sinulle!
Tunnilla levätään restoratiivisen joogan tyyliin. Restoratiivinen jooga on ohjattua, tietoista lepäämistä, keho apuvälineillä tuettuna. Tule kokemaan Levon perjantaissa restoratiivisen joogan rentouttava ja stressiä lievittävä vaikutus. Harjoitus sopii kaikille.

LUE LISÄÄ

Total Yin® koulutuspäivä 25.2.2023

Joogaopettajille ja yinjoogaan intohimoisesti suhtautuville suunnattu totaalinen yinjoogapäivä Jouni Hallikaisen johdolla, jossa tehdään syväsukellus kohti tämän upean joogamuodon pehmeää ydintä. Tule ammentamaan itsellesi lisää ideoita, inspiraatiota sekä yinjoogasivistystä – viettämään samalla upea päivä kollegoiden sekä yinjoogan parissa!

LUE LISÄÄ

Autonomista hermostoa tukevan joogaharjoittelun workshop 24.3.

Tule oppimaan lisää joogaharjoittelusta autonomisen hermoston näkökulmasta!
Tässä Katja Liljan käytäntöä ja teoriaa yhdistävässä workshopissa tarkastelemme joogaharjoittelua autonomisen hermoston kannalta ja teemme harjoituksia, joissa teoriaa pääsee kokeilemaan käytännössä.  Workshop sopii kaikille jonkin verran jooganneille ja joogaopettajille jatkokoulutuksena.

LUE LISÄÄ

Total Yin® 31.3.2023

Total Yiniä ASANA Helsingissä myös vuonna 2023! Luvassa on kolmetuntinen lempeä yinjoogaharjoitus - ei normaalia vaikeampi tai rankempi vaan tavallista parempi ja nautinnollisempi! Jouni Hallikaisen Total Yin® -harjoituksen aikana vapautellaan lempeän määrätietoisesti asanoilla kehomielen kireyksiä ja poistetaan stressiä meditatiivisella olemisella.

LUE LISÄÄ

Total Yin® 19.5.2023

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?
Jouni Hallikaisen lempeän Total Yin® -harjoituksen aikana vapautellaan lempeän määrätietoisesti asanoilla kehomielen kireyksiä ja poistetaan stressiä meditatiivisella olemisella.

LUE LISÄÄ
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.