AJANKOHTAISET KURSSIT & WORKSHOPIT

AERIAL STARTTI - Kevään 2019 alkeiskurssit

Tämä on sinulle, joka olet kiinnostunut Aerial-joogasta, mutta tunnille tulo askarruttaa. Alkeiskurssilla käymme läpi Aerial-joogan perusasioita, asanat tarkemmin ja harjoitellen. Katso tulevat kurssipäivät tästä!

JOOGAN ALKEET intensiivikurssi

Mallu Laineen neljän kerran alkeiskurssi starttaa toukokuussa! Jokaisena perjantaina on oma teemansa, jonka käymme ajan kanssa läpi ja harjoittelemme. Kurssin jälkeen sinulla on joogan perusasiat hyvin hallussa ja avoimille tunneille jatkaminen sujuu mutkattomasti.

Ayurvedinen DETOX-WORKSHOP

Kehon puhdistus -teema on erittäin ajankohtainen juuri kevätaikaan ja siihen on hyvä saada syvempi ymmärrys. Miksi juuri keväällä? Millainen ruoka on puhdistavaa? Saara Rönnholmin workshopissa
paneudutaan näihin kysymyksiin eli Ayurvedisiin detox-kuureihin.

RESTORATIIVISEN joogan workshop

Katja Keräsen workshopin tarkoituksena on voimavarojen kerääminen, rauhoittuminen, mielen ja kehon lepotilaan saattaminen. Workshop sopii eritysen hyvin kiireisille ja stressaantuneille, joille rentoutuminen on vaikeaa.

ANATOMIA-ILTA: Rintaranka & autonominen hermosto

Tervetuloa Jutta Aallon työpajaan oppimaan lisää rintarangan anatomiasta, autonomisesta hermostosta sekä miten voit hoitaa itseäsi ja lievittää stressiä tietoisen kehotyöskentelyn kuten joogan avulla.

ANATOMIA-ILTA: Lavanhallinta & olkanivel

Tervetuloa Jutta Aallon anatomia-iltaan oppimaan lavan ja olkanivelen anatomiaa ja miten voit ottaa perustiedot mukaan käytännön joogaharjoitukseen. Työpajassa käydään läpi lavan ja olkanivelen toimintaa erityisesti asanoissa, joissa kädet ovat keskeisessä roolissa.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.