AJANKOHTAISET KURSSIT & WORKSHOPIT

AERIAL STARTTI Aerial -joogan alkeet

Aerial -joogan alkeet tiiviskurssien päivämäärät keväälle 2020 julkaistu. Valitse omasi ja lähde lennolle.  Aerial -joogan alkeet tiiviissä 1,5 h paketissa. Kursseja kerran kuussa.

LUE LISÄÄ >>

4x STARTTIKURSSI
13.–28.3.2020

Mallu Laineen seuraava neljän kerran alkeiskurssi maaliskuussa!
Jokaisella kerralla on oma teemansa, jonka käymme ajan kanssa läpi ja harjoittelemme. Kurssin jälkeen sinulla on joogan perusasiat hyvin hallussa ja avoimille tunneille jatkaminen sujuu mutkattomasti.

LUE LISÄÄ >>

Anatomia-ilta: SELKÄ
pe 3.4.2020

Tervetuloa Jutta Aallon anatomia-iltaan oppimaan selän toiminnasta joogan näkökulmasta! Workshopissa opit mm. selän anatomiaa, mistä selkäkivut voivat johtua sekä kuinka hoitaa kiputiloja liikkeen avulla.

LUE LISÄÄ >>

RESTORATIIVISEN JOOGAN workshop
pe 24.4.2020

Katja Liljan (os. Keränen) workshopin tarkoituksena on voimavarojen kerääminen, rauhoittuminen, mielen ja kehon lepotilaan saattaminen. Workshop sopii eritysen hyvin kiireisille ja stressaantuneille, joille rentoutuminen on vaikeaa.

LUE LISÄÄ >>

UPSIDE DOWN - käsinseisonnan workshop
pe 8.5.2020

Katja Liljan (os. Keränen) workshopissa käymme läpi käsinseisonnan anatomiaa, linjauksia ja opettelemme vahvistamaan käsinseisonnassa tarvittavia lihaksia. Workshop sopii sekä aloitteleville käsinseisojille että käsinseisontaa jo jonkin verran harjoitelleille.

LUE LISÄÄ >>

Anatomia-ilta: JALKATERÄ & POLVI
pe 15.5.2020

Miten jalkaterä ja polvi toimivat joogatessa ja mitkä ovat tärkeimmät anatomiset seikat harjoituksen kannalta? Mistä polvikivut voivat johtua ja miten hoitaa niitä liikkeen avulla? Nämä ja paljon muuta opit Jutta Aallon anatomia-illassa toukokuussa! Saat illan aikana myös paljon käytännön harjoituksia jalkaterälle ja polvelle yhdistettynä joogaan.

LUE LISÄÄ >>

Anatomia-ilta: AUTONOMINEN HERMOSTO & RINTARANKA
pe 12.6.2020

Tervetuloa Jutta Aallon anatomia-iltaan oppimaan rintarangan anatomiasta ja autonomisen hermoston toiminnasta! Saat myös vinkkejä siitä, kuinka voit hoitaa itseäsi ja lievittää stressiä tietoisen kehotyöskentelyn kuten joogan avulla.

LUE LISÄÄ >>

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.