AJANKOHTAISET KURSSIT & WORKSHOPIT

AERIAL STARTTI KESÄ 16.6

Kesän ainoa Aerial Startti kurssi sunnuntaina 16.6 klo 10 -11-30

Tämä on sinulle joka olet halunnut kokeilla Aerial joogaa, mutta tunnille tulo askaruttaa. Alkeiskurssilla käymme läpi Aerial-joogan perusasanat niihin rauhassa tutustuen, haemme varmuutta välineen kanssa ja keskustelemme Aerial joogan hyödyistä, sekä pidämme hauskaa.

LUE LISÄÄ >>

Aerial Summer Heat / Flip & Core 30.6

Aerial -jooga Workshop sinulle joka haluat hyvän keskivartaloharjoituksen sekä treenailla erilaisia hyppyjä ja nostoja Aerial-silkkiin. Vahvana ja voimaantuneena eteenpäin, takataskussa pari uutta niksiä.

LUE LISÄÄ >>

Anatomia-ilta:
SI-NIVEL & JOOGA -
pe 20.9.

Syksyllä 2019 järjestettävällä Jutta Aallon luennolla opit miten voit itse vaikuttaa SI-nivelen alueeseen sekä joogan näkökulmasta että erilaisilla lihaksia tasapainottavilla harjoitteilla.

LUE LISÄÄ >>

Anatomia-ilta: SIDEKUDOS eli faskia teoriassa ja käytännössä -
pe 18.10.

Tässä Jutta Aallon workshopissa opit perusteet sidekudoksen koostumuksesta ja ominaisuuksista. Saat tietää minkälaisia erityyppisiä sidekudoksia on olemassa ja miten liike ja liikunta vaikuttavat niihin. Lisäksi opitaan yli- ja aliliikkuvuudesta, joka on osittain sidekudoksen määrittämä ominaisuus.

LUE LISÄÄ >>

Anatomia-ilta: AUTONOMINEN HERMOSTO ja rintaranka -
pe 22.11.

Tällä Jutta Aallon luennolla opit rintarangan anatomiasta ja toiminnasta sekä autonomisen hermoston toiminnan perusteista. Saat myös tietää kuinka voit hoitaa itseäsi ja lievittää stressiä tietoisen kehotyöskentelyn kuten joogan avulla.

LUE LISÄÄ >>

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.