AJANKOHTAISET KURSSIT & WORKSHOPIT

AERIAL-JOOGAN ALKEET 3.10

Tule tutustumaan Aerial-joogan alkeisiin. Käydään yhdessä harjoitellen läpi Aerial-joogan perusmuotoja sekä niiden tarkoitusta, lyhyesti myös käymme Aerial-joogan taustaa. Tältä kurssilta on mukava lähteä tunneille. LUE LISÄÄ >>

4x STARTTIKURSSI
4.–26.9.2020

Mallu Laineen seuraava neljän kerran alkeiskurssi syyskuussa!
Jokaisella kerralla on oma teemansa, jonka käymme ajan kanssa läpi ja harjoittelemme. Kurssin jälkeen sinulla on joogan perusasiat hyvin hallussa ja avoimille tunneille jatkaminen sujuu mutkattomasti.

LUE LISÄÄ >>

UPSIDE DOWN - käsinseisonnan workshop
pe 11.9.2020

Katja Liljan (os. Keränen) workshopissa käymme läpi käsinseisonnan anatomiaa, linjauksia ja opettelemme vahvistamaan käsinseisonnassa tarvittavia lihaksia. Workshop sopii sekä aloitteleville käsinseisojille että käsinseisontaa jo jonkin verran harjoitelleille.

LUE LISÄÄ >>

Anatomia-ilta: SELKÄ
pe 2.10.2020

Tervetuloa Jutta Aallon anatomia-iltaan oppimaan selän toiminnasta joogan näkökulmasta! Workshopissa opit mm. selän anatomiaa, mistä selkäkivut voivat johtua sekä kuinka hoitaa kiputiloja liikkeen avulla.

LUE LISÄÄ >>

Anatomia-ilta: JALKATERÄ & POLVI
pe 9.10.2020

Miten jalkaterä ja polvi toimivat joogatessa ja mitkä ovat tärkeimmät anatomiset seikat harjoituksen kannalta? Mistä polvikivut voivat johtua ja miten hoitaa niitä liikkeen avulla? Nämä ja paljon muuta opit Jutta Aallon anatomia-illassa lokakuussa! Saat illan aikana myös paljon käytännön harjoituksia jalkaterälle ja polvelle yhdistettynä joogaan.

LUE LISÄÄ >>

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.