AJANKOHTAISET KURSSIT & WORKSHOPIT

Trigger Yin® – Ravitseva ja tasapainottava maaelementti
pe 8.11.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan tasapainottamaan keho ja mieli kohti tulee talvea ja yin-aikaa Hanna Dyggven ja Joanna Koskisen kanssa! Kurssilla yhdistyvät nautinnollinen, rauhoittava ja tasapainottava yin-joogaharjoitus sekä kehon triggerpisteiden ja sidekudosten käsittely fasciapallojen avulla.

LUE LISÄÄ >>

AERIAL STARTTI Aerial -joogan alkeet

Aerial -joogan alkeet tiiviskurssien päivämäärät syksylle 2019 julkaistu. Valitse omasi ja lähde lennolle.  Aerial -joogan alkeet tiiviissä 1,5 h paketissa. Kursseja kerran kuussa.

LUE LISÄÄ >>

Anatomia-ilta: SIDEKUDOS eli faskia teoriassa ja käytännössä -
pe 18.10.

Jutta Aallon workshopissa opit perusteet sidekudoksen koostumuksesta ja ominaisuuksista. Saat tietää minkälaisia erityyppisiä sidekudoksia on olemassa ja miten liike ja liikunta vaikuttavat niihin. Lisäksi opitaan yli- ja aliliikkuvuudesta, joka on osittain sidekudoksen määrittämä ominaisuus.

LUE LISÄÄ >>

IYENGARJOOGAN workshop
pe 1.11.

Katja Keräsen iyengarjooga-workshopissa keskitymme nykyihmiselle keskeisiin liikesuuntiin eli selkärangan ja lantion alueen ojentumisiin sekä rintakehän ”avaamiseen”. Huollamme myös niskan ja hartiaseudun aluetta.

LUE LISÄÄ >>

RESTORATIIVISEN joogan workshop
pe 15.11.

Katja Keräsen workshopin tarkoituksena on voimavarojen kerääminen, rauhoittuminen, mielen ja kehon lepotilaan saattaminen. Workshop sopii eritysen hyvin kiireisille ja stressaantuneille, joille rentoutuminen on vaikeaa.

LUE LISÄÄ >>

Anatomia-ilta: AUTONOMINEN HERMOSTO ja rintaranka -
pe 22.11.

Jutta Aallon luennolla opit rintarangan anatomiasta ja toiminnasta sekä autonomisen hermoston toiminnan perusteista. Saat myös tietää kuinka voit hoitaa itseäsi ja lievittää stressiä tietoisen kehotyöskentelyn kuten joogan avulla.

LUE LISÄÄ >>

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.