Dynaamiset joogatunnit

Sinulle, joka haluat lisää voimaa, tasapainoa ja liikettä, rauhoittumista unohtamatta.

Tervetuloa aloittamaan aamu ja päivä aurinkotervehdyksin!

Herättelevä Aamu Flow on virtaava kehon energiat ja aistit herättävä moderni joogatunti, jossa kehon liikkeet ja erilaiset asennot yhdistyvät toisiinsa hengityksen rytmittäminä.

Flow-joogatunneissa yhdistyvät moderni ja perinteinen jooga, pilates, pranayama ja meditaatio.

Tunnin aikana joogan perusasanat ja turvalliset linjaukset tulevat sinulle tutuiksi.

Tunti sopii sinulle, joka:

 • Kaipaat lisää energiaa aamuihisi⁠
 • Haluat aloittaa päiväsi tietoisemmassa ja läsnäolevammassa tilassa
 • Haluat oppia lisää joogan perusmuodoista ja asennoista⁠
 • Haluat haastaa itsesi uutta ja vanhaa yhdistäen, ilman suorittamista⁠
 • Haluat rakentaa voimaa ja liikkuvuutta lempeästi rauhoittumista unohtamatta⁠

 

Aamujoogan hyötyjä:

 • Lisää energiaa ja aktiivisuutta päivääsi
 • Auttaa keskittymään tulevaan päivään
 • Nostaa mielialaa heti aamusta

Flow on virtaava, energinen ja moderni joogatunti, jossa kehon liikkeet ja erilaiset asennot yhdistyvät toisiinsa hengityksen rytmittäminä. Flow-joogatunneissa yhdistyvät moderni ja perinteinen jooga, pilates, pranayama ja meditaatio, ja liikkeet voivat olla joskus hyvinkin tanssillisia.

Tunnin aikana joogan perusasanat ja turvalliset linjaukset tulevat sinulle tutuiksi. Pääset välillä myös haastamaan itsesi uutta ja vanhaa yhdistäen, ilman suorittamista. Tunnin jälkeen olosi on energisoitunut, hyvä ja inspiroitunut.

Opettajamme johdattavat sinut turvalliseen harjoitukseen rakentaen tunnin aina teeman mukaisesti.

Tunti soveltuu loistavasti joogaan jo jonkin verran tutustuneille. Ensikertalaisille ja joogan vasta hiljattain löytäneille suosittelemme ensin joogan intensiivi-alkeiskurssia, jossa pääset rauhallisessa tahdissa tutustumaan joogan perusasentoihin ja niiden turvalliseen linjaamiseen. Katso tulevat alkeiskurssit kurssisivultamme.

Tunti sopii sinulle, joka:

 • Kaipaat virtaavaa liikettä ja energiaa päivääsi⁠
 • Haluat oppia lisää joogan perusmuodoista ja asennoista⁠
 • Haluat haastaa itsesi uutta ja vanhaa yhdistäen, ilman suorittamista⁠
 • Haluat rakentaa voimaa ja liikkuvuutta lempeästi rauhoittumista unohtamatta⁠

 

Mindful Flow on joogaharjoitus, jossa tuomme liikeharjoituksen lisäksi mukaan joogan muita elementtejä.

Harjoituksessa liikeharjoituksen lisäksi mukana on vaihtelevasti mantraa, mudria, filosofiaa, pranayama-harjoituksia ja meditaatiota. Itse liikeharjoitus on hatha-tyyppinen, mutta liikkuva, tasapainoinen kokonaisvaltainen harjoitus kaikentasoisille joogeille.

Tule mukaan juurtumaan ja löytämään tasapainoa!

Tunti sopii sinulle, joka:

 • Kaipaat harjoitukseen syvyyttä, vaihtelevasti aina tunnista ja teemasta riippuen: mantraa, mudria, filosofiaa, pranayama-harjoituksia ja keskittymis- ja meditaatioharjoituksia
 • Kaipaat hidasta tempoa ja asanoihin pysähtymistä hiukan pidemmäksi aikaa⁠
 • Haluat energisoitua, juurtua ja voimaantua⁠
 • Haluat oman hyvinvointihetken viikonloppuusi⁠

PRANA FLOW®

Prana Flow® / Prana Vinyasa® on energinen, virtaava joogaharjoitus, jonka on kehittänyt yhdysvaltalainen joogaopettaja Shiva Rea. Prana Vinyasa® käsittää noin 46 eri harjoitusta variaatioineen, joita kierrätetään vuodenaikojen ja kuunkierron mukaan.

Prana Vinyasa® on dynaaminen ja meditatiivinen kokonaisvaltainen matka joogan virtauksen eli flow’n kehollistamiseksi. 
Se perustuu pranan eli elämän virran liikehdintään ja kuuluu astangaperheeseen, johon yhdistetään myös hathajoogaa ja iyengarjoogaa.


Harjoituksissa käytetään vinyasa krama -tekniikkaa, jossa edetään asteittain. Näin jokainen voi nauttia harjoituksesta omalla tasollaan. Käytämme myös mantrausta, mudria, asanaa ja meditointia niin liikkeessä kuin rauhassa.

Sarjat kulkevat dynaamisista ja positiivisesti haastavista asanoista elvyttäviin asanoihin. Tunnin aallot rakentuvat tehokkaista ja luovista sarjoista (vinyasat), jotka linkittyvät yhteen hengityksen kanssa. Tämä syvä yhteys pidetään koko tunnin ajan ensimmäisistä mudra vinyasoista namaskareihin ja core-osuuksista tutkimusmatkalle asana mandaloihin, mudriin ja pranayamaan.


Tämä joogamuoto tarjoaa jokaisen harjoituksen yhteydessä mahdollisuuden löytää omasta kehosta ja mielestä lisää voimaa, virtausta, liikkuvuutta, tasapainoa ja hyvää mieltä.

Dynaaminen ja liikkuva tunti sopii sekä aloitteleville että kokeneimmillekin joogeille. Tunti on samalla sekä tehokas että rentouttava.

Voimakas flow on dynaaminen ja energinen tunti, jossa erilaiset jooga-asennot nivoutuvat yhteen liikkeen seuratessa hengitysrytmiä. Näin harjoituksesta tulee virtaava kokonaisuus.

Tällä tunnilla löydät uusia ulottuvuuksia modernien jooga-asanoiden löytäessä perinteiset jooga-asanat. Et pitkästy, sillä tunnin teema vaihtuu viikoittain, eikä yksikään tunti ole koskaan samanlainen. Tällä tunnilla pääset harjoittelemaan myös käsitasapainoiluja sekä inversioita.

Tunti haastaa sopivasti ja leikkimielisesti, välillä jopa omien mukavuusrajojen ulkopuolelle. Näillä tehokkailla tunneilla kehityt pikkuhiljaa omassa harjoituksessasi omassa tahdissasi silloin, kun kehosi ja mielesi ovat siihen valmiita.

Tunti etenee muita flow-tunteja nopeammalla tempolla ja on fyysisesti voimakkain harjoitus. Tunti sytyttää kehossa lämpöä ja kehittää voimaa ja kehon hallintaa, kestävyyttä, joustavuutta ja liikkuvuutta.

Tunti soveltuu parhaiten joogan perusteet hyvin hallitseville ja niille, joille liikkeen ja hengityksen yhdistäminen on tuttua. Muista kuitenkin, ettei tällä tunnilla tarvitse osata kaikkea - tarvitset mukaasi uteliaisuutta, leikkimieltä ja avoimuutta oppiaksesi lisää.

Tunti sopii sinulle, joka:

 • Kaipaat vaihtelevuutta ja monipuolista harjoitusta, viikoittain vaihtuvaa teemaa⁠
 • Kaipaat voimakasta ja haastavaa harjoitusta, missä pääset harjoittelemaan käsitasapainoja ja inversioita tunnin teemasta riippuen⁠
 • Haluat kehittää voimaa ja kehon hallintaa, kestävyyttä, joustavuutta ja liikkuvuutta rauhoittumista unohtamatta⁠
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.