JOOGAKORTTIEN EHDOT

KORTTIEN EHDOT:

Kortit ovat henkilökohtaisia ja niihin saa lisäaikaa vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella, sairasloman verran (ei pidennyksiä alle 3 päivän sairaslomista). Lääkärintodistus toimitettava viipymättä (heti sairasloman päätyttyä): [email protected]. Hinnat sisältävät alv 10 %.

Huomioithan, että Aerial- ja lattiajoogaan on molempiin käytössä omat erilliset kortit. Tarkistathan ostotilanteessa, että ostat oikean kortin haluamaasi paikkaan. Emme vaihtele kortteja jälkikäteen käytännön syistä. Joogakorttien vaihdoista ja rahanpalautuksista veloitamme toimistomaksun 15€.

Ostamalla joogakortin hyväksyt korttien käyttöehdot.

Onko jooga- tai aerial-korttisi vanhentunut?

Otamme vanhentuneiden korttien aktivointimahdollisuuden käyttöön kesätauon jälkeen 3.8.2022 alkaen. Jos sinulla on vanhentunut kortti, jolla on käyttämättömiä kertoja, voit ottaa vanhentuneita kertoja käyttöösi maksamalla 5€:n lisämaksun / kerta. Vanhentunut kortti tulee käyttää 2 kuukauden sisällä sen vanhenemispäivästä. Heti avatessa elokuun alussa voit siis käyttää aikaisintaan kesäkuun alussa vanhentunutta korttia maksamalla 5 euron lisämaksun / kerta.

Esimerkiksi:

Jos korttisi vanhentuu 10.8.2022 ja sille jää kertoja käyttämättä, voit käyttää korttia 10.10.2022 asti 5 euron lisämaksulla / kertakäynti.

Huom! Emme valitettavasti voi huomioida 2 kuukautta vanhempia kortteja eli niitä ei voi enää käyttää lisämaksusta.

Varaukset tunnille vanhentuneella kortilla sähköpostitse, eli jos haluat varata tunnin vanhentuneella kortilla, laita mailia lattiatunneista [email protected] ja aerial-tunneista [email protected]

Näin voit tarkistaa korttisi voimassaoloajan:

- Kirjaudu omalle tilillesi ajanvarausjärjestelmään: https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/
- Mene kohtaan: Prepaid-kortit -> Omat prepaid-kortit
- Omista prepaid-korteista näet kaikki ostetut kortit
- Korttien yhteydessä lukee mihin asti kortti on voimassa ja monta kertakäyntiä kortilla on jäljellä

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.