JOOGAKORTTIEN EHDOT

KORTTIEN EHDOT:
  • Korttien voimassaoloaika alkaa aina ostopäivästä, ellei niissä ole erikseen määriteltynä tiettyä alkamisajankohtaa.
  • Kortit ovat henkilökohtaisia ja niihin saa lisäaikaa vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella, sairasloman verran (ei pidennyksiä alle 3 päivän sairaslomista). Lääkärintodistus toimitettava viipymättä (heti sairasloman päätyttyä) sähköpostitse:
  • Jos sinulla on liikuntakielto, etkä sen vuoksi pysty käyttämään joogakorttiasi, saat liikuntakieltotodistusta vastaan lisäaikaa kortillesi. Todistus toimitettava viipymättä sähköpostitse (osoitteet ylempänä).
  • Hinnat sisältävät alv 10 %.

Huomioithan, että Aerial- ja lattiajoogaan on molempiin käytössä omat erilliset kortit. Tarkistathan ostotilanteessa, että ostat oikean kortin haluamaasi paikkaan. Emme vaihtele kortteja jälkikäteen käytännön syistä. Joogakorttien vaihdoista ja rahanpalautuksista saman ostokuukauden aikana veloitamme toimistomaksun 15€. Vanhempia ostoja emme vaihda tai palauta.

Ostamalla joogakortin hyväksyt korttien käyttöehdot.

Onko joogakorttisi vanhentunut?

Olemme ottaneet vanhentuneiden korttien aktivointimahdollisuuden käyttöön 3.8.2022 alkaen. Jos sinulla on vanhentunut kortti, jolla on käyttämättömiä kertoja, voit ottaa vanhentuneita kertoja käyttöösi maksamalla 5€:n lisämaksun / kerta. Vanhentunut kortti tulee käyttää 2 kuukauden sisällä sen vanhenemispäivästä. Heti avatessa elokuun alussa voit siis käyttää aikaisintaan kesäkuun alussa vanhentunutta korttia maksamalla 5 euron lisämaksun / kerta.

Esimerkiksi:

Jos korttisi on vanhentunut 1.3. ja sille jää kertoja käyttämättä, voit käyttää korttia 1.5. asti 5 euron lisämaksulla / kertakäynti.

Huom! Emme valitettavasti voi huomioida 2 kuukautta vanhempia kortteja eli niitä ei voi enää käyttää lisämaksusta.

Varaukset tunnille vanhentuneella kortilla sähköpostitse, eli jos haluat varata tunnin vanhentuneella kortilla, laita mailia lattiatunneista [email protected] ja aerial-tunneista [email protected]

Näin voit tarkistaa korttisi voimassaoloajan:

- Kirjaudu omalle tilillesi ajanvarausjärjestelmään: https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/
- Mene kohtaan: Prepaid-kortit -> Omat prepaid-kortit
- Omista prepaid-korteista näet kaikki ostetut kortit
- Korttien yhteydessä lukee mihin asti kortti on voimassa ja monta kertakäyntiä kortilla on jäljellä

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.