Olet lämpimästi tervetullut joogaamaan ASANA Helsinkiin!

Aluehallintovirasto on antanut uudet päätöksen koskien sisätilojen käyttöä, päätös on voimassa 4.–31.12.2021. Jatkamme toimintaamme kuten tähänkin asti, pienemmissä ryhmissä eli joogatunnit jatkuvat AVI:n suositusten mukaisesti max. 20 henkilön ryhmissä. Joogasalimme on iso (100m2), joten saamme pidettyä tarvittavat turvavälit ja voimme jatkaa harjoitusta iloisin ja turvallisin mielin joululomaan saakka. Avin tiedotteen voit lukea täältä: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69926502

Joogastudiollamme on iso, avara ja hyvin ilmastoitu 100m2 sali, jossa on hyvin tilaa joogata. Joogasalin kapasiteetista 2/3 osaa on käytössä.

Studiolla kiinnitetään suurta huomiota siisteyteen eli noudatamme edelleen tehostettua siivousta. Suositamme pesemään kädet mennen tullen, saatavilla on myös käsidesiä. Joogastudiolla on käytössä tehokas, koneellinen ilmastointi, joka ei kierrätä ilmaa, vaan vaihtaa jatkuvasti puhdasta ilmaa tiloihimme ja näin ollen studiolla on turvallista hengittää.

Suosittelemme oman maton käyttöä, tarvittaessa studiolta löytyy lainamattoja. Ota mukaasi pieni pieni pyyhe jolla suojata apuvälineet. Tulethan tunnille vain terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta meillä joogatessasi.

Suosittelemme ruuhkatilanteissa kasvomaskin käyttöä vastaanotossa ja pukuhuoneissa.

Jotta kaikki voisivat tuntea olonsa turvalliseksi salille tullessa, olemme tehneet muutamia poikkeusjärjestelyjä ja laatineet yleisohjeistuksen tunneille. Ohjeistus löytyy alempaa, luethan huolellisesti ennen tunnille saapumista.

Joogasalin puolella opettaja merkkaa ennen tunteja blokeilla paikat asiakkaille, otathan oman paikkasi suoraan blokin takaa. Näin riittävät välit säilyvät joogatessa. Pidetään myös pientä väliä toisiimme niin yleisissä tiloissa kuin joogasalin puolella.

Muistathan aina varata tunnin ajanvarausjärjestelmän kautta, jotta tiedämme että olet tulossa tunnille ja myöskin peruuttaa osallistumisesi viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkua. Aamutunneille tulee ilmoittautua edellisenä iltana klo 22.00 mennessä ja jos tunnille ei ole riittävästi tulijoita (minimi 5 henkilöä), tunti perutaan tämän jälkeen ja saat siitä ilmoituksen ilmoittamaasi sähköpostiin / puhelinnumeroon. Peruuttamattomista tunneista veloitamme käyntikerran kortilta.

Lattiatunnit toteutuvat, kun ilmoittautuneita on vähintään 5 henkilöä.

 

Iloisia ja turvallisia hetkiä harjoitukseen - nähdään studiolla! ♥

 

Varaa viikkotunnit ajanvarausjärjestelmästä:

https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/fi/asana_helsinki_oy/classes

Jooga- ja aerialjoogakortteja voit ostaa:

https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/fi/prepaids

Tulethan tunneille vain terveenä ja noudatat käsienpesuhygieniaa tullessasi ja pois lähtiessäsi.

 
AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄN

Ohjeistukset tunneille, luethan huolellisesti

Tämän hetkinen maailman tilanne koskettaa meitä kaikkia ja toivomme, että jokainen meistä huomioi sen tullessaan joogaan. Muistuttelemme ystävällisesti käytännön asioista kun tulet harjoituksesi äärelle. 

 • Tunneilla käytetään tällä hetkellä omaa mattoa, eli ota oma matto mukaan (jos et omista omaa mattoa voit sen tarvittaessa lainata salilta).
 • Oma juomapullo mukaan, astiat eivät ole tällä hetkellä käytössä salilla.
 • Apuvälineitä käytetään pääasiassa yin-tunneilla. Ota tunnille mukaan pieni pyyhe, jolla voit suojata apuvälineen. Voit myös ottaa mukaasi omat apuvälineet.
 • Ethän tule yhtään kipeänä salille – kiitos. Haluamme tehdä kaiken mahdollisen, jotta voimme pitää joogastudiomme auki ja jatkaa harjoitusta vastuullisesti vielä jatkossakin. 

 • Älä tule salille karanteeniaikana, jos olet matkustanut punaisten alueiden maissa.
 • Muistathan aina ilmoittautua riittävän ajoissa tunneille. Pidämme tunnit minimissään 5 henkilölle. Jos varauksia ei ole riittävästi, tunti perutaan ja saat siitä tiedon ilmoittamaasi sähköpostiin. 

 • Peru osallistumisesi oman tilisi kautta viimeistään 6 tuntia ennen tuntia, jos tunnet olosi vähänkään epävarmaksi tai sinua huolettaa tulla tunnille. Aamutunneille tulee ilmoittautua edellisenä iltana klo 22.00 mennessä ja jos tunnille ei ole riittävästi tulijoita (minimi 5 henkilöä), tunti perutaan tämän jälkeen ja saat siitä ilmoituksen ilmoittamaasi sähköpostiin / puhelinnumeroon. Peruuttamattomista tunneista veloitamme käyntikerran kortilta.
 • Avaamme ovet 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Tulethan sisälle vasta, kun opettaja avaa oven. Näin ehdimme tuulettaa, ja desinfioida tilat sinulle harjoitustasi varten. Pyrithän poistumaan joogasalilta 15 minuutin kuluessa tunnin päättyessä.

 • Kun saavut tunnille, käythän ensimmäiseksi ilmoittautumisen jälkeen pesemässä kätesi vedellä ja saippualla ja lisäksi halutessasi käsidesiä löytyy vastaanoton tiskiltä.

 • Suihkut ovat poissa käytöstä tällä hetkellä.
 • Jos voit, niin tule salille treenivaatteissa, näin vähennämme pukuhuoneiden käyttöä minimiin. Jätäthän kaiken ylimääräisen tavaran ja vaatteet pukuhuoneeseen, näin pidämme kaiken ylimääräisen myös poissa joogatilasta.
 • Suosittelemme ruuhkatilanteissa kasvomaskin käyttöä vastaanotossa ja pukuhuoneissa.
 • Joogastudiolla on tehokas koneellinen ilmastointi, joka ei kierrätä ilmaa vaan tuo tilaan puhdasta ilmaa harjoituksen aikana. 

 • Opettajamme merkkaavat paikat teille blokeilla. Otathan oman paikkasi suoraan merkin takaa. Jokaisella tunnilla on huomioitu riittävät välit muihin osallistujiin. Pidetään myös pientä väliä toisiimme niin yleisissä tiloissa kuin joogasalin puolella. 
 • Porrastamme pukuhuoneiden käyttöä ruuhkatilanteissa, odotathan rauhallisesti vuoroasi vastaanotossa.
 • Jos on mahdollista, ostathan joogakorttisi netistä ja studiolta ostaessasi suosittelemme korttimaksua tämän hetkisen tilanteen vuoksi

Näillä ohjeilla pidämme itsestämme ja toisistamme huolta sekä saamme yhdessä jatkaa joogaharjoitustamme <3

Nähdään tunneilla!

Lämpimin joogaterveisin, Joanna ja Mira

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.