Avaamme joogastudion
turvallisesti ja vastuullisesti 3.5.
Lämpimästi tervetuloa jälleen joogaamaan!

Etelä-Suomen aluehallintovirasto ei jatka liikunta-alan sulkua enää 28.4. jälkeen ja näin ollen voimme iloisina todeta avaavamme studion ovet maanantaina 3.5. Odotamme kovasti, että pääsemme joogaamaan livenä yhdessä!

Avin päätöksen mukaan tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden pitää varmistaa, että asiakkailla on mahdollisuus välttää lähikontaktit toisiinsa.

Joogastudiollamme on iso 100m2 sali, jossa pystymme säilyttämään tarvittavat 2 metrin turvavälit. Joogasalin kapasiteetista noin puolet on käytössä eli enää ei ole asiakasmäärärajoja tunneille. Avin päätös tästä on voimassa 16.5. asti. Linkki tiedotteeseen: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69907076

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista nettisivuilla sekä uutiskirjeellä.

Kaikille Keväthaasteeseen osallistuneille, sekä Aerial-korttilaisille lisätään automaattisesti kortin voimassaoloa studion kiinniolon ajan. Viikkotunnit on nyt viety kalenteriin ja normaalit kortit ovat myynnissä.

Salilla tullaan siis jatkossakin noudattamaan turvavälejä ja kuten aina, studiolla kiinnitetään suurta huomiota siisteyteen. Joogastudiolla on käytössä tehokas, koneellinen ilmastointi, joka ei kierrätä ilmaa, vaan vaihtaa jatkuvasti puhdasta ilmaa tiloihimme ja näin ollen studiolla on turvallista hengittää.

Suosittelemme oman maton käyttöä, tarvittaessa studiolta löytyy lainamattoja. Ota mukaasi pieni pieni pyyhe jolla suojata apuvälineet. Tulethan tunnille vain terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta meillä joogatessasi.

Jotta kaikki voisivat tuntea olonsa turvalliseksi salille tullessa, olemme tehneet muutamia poikkeusjärjestelyjä ja laatineet yleisohjeistuksen tunneille. Ohjeistus löytyy alempaa, luethan huolellisesti ennen tunnille saapumista.

Joogasalin puolella opettaja merkkaa ennen tunteja blokeilla paikat asiakkaille, otathan oman paikkasi blokin takaa. Näin turvavälit säilyvät joogatessa. Pidäthän turvavälin myös vastaanotossa ja odotat rauhassa vuoroasi. Opettajamme pitävät turvavälit asiakkaisiin, pidäthän sinäkin muihin. <3

Suosittelemme ruuhkatilanteissa vastaanotossa ja pukuhuoneissa kasvomaskien käyttöä, jotta voimme parhaamme mukaan varmistaa kaikkien joogassa kävijöiden turvallisuuden. Halutessasi voit käyttää maskia myös joogatessa.

Toivotaan että tämä sulku on viimeinen, olemme selvinneet näistä vaikeista ajoista ilman yhtäkään tietoon tullutta tartuntaa salilla ja nyt voimme taas positiivisin mielin lähteä liikkeelle.

Muistathan aina varata tunnin ajanvarausjärjestelmän kautta, jotta tiedämme että olet tulossa tunnille ja myöskin peruuttaa osallistumisesi viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkua. Aamutunneille tulee ilmoittautua edellisenä iltana klo 22.00 mennessä ja jos tunnille ei ole riittävästi tulijoita (minimi 5 henkilöä), tunti perutaan tämän jälkeen ja saat siitä ilmoituksen ilmoittamaasi sähköpostiin / puhelinnumeroon. Peruuttamattomista tunneista veloitamme käyntikerran kortilta.

Lattiatunnit toteutuvat, kun ilmoittautuneita on vähintään 5 henkilöä. Tunteja tullaan lisäämään kysynnän mukaan, eli kun käytte ahkerasti tunneilla niin lisäämme tunteja kalenteriin.

 

Nähdään pian studiolla!

 

Varaa viikkotunnit ajanvarausjärjestelmästä:

https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/fi/asana_helsinki_oy/classes

Jooga- ja aerialjoogakortteja voit ostaa:

https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/fi/prepaids

Tulethan tunneille vain terveenä ja noudatat käsienpesuhygieniaa tullessasi ja pois lähtiessäsi.

 
AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄN

Ohjeistukset tunneille, luethan huolellisesti

Tämän hetkinen maailman tilanne koskettaa meitä kaikkia ja toivomme, että jokainen meistä huomioi sen tullessaan joogaan. Muistuttelemme ystävällisesti käytännön asioista kun tulet harjoituksesi äärelle. 

 • Tunneilla käytetään tällä hetkellä omaa mattoa, eli ota oma matto mukaan (jos et omista omaa mattoa voit sen tarvittaessa lainata salilta).
 • Oma juomapullo mukaan, astiat eivät ole tällä hetkellä käytössä salilla.
 • Apuvälineitä käytetään pääasiassa yin-tunneilla. Ota tunnille mukaan pieni pyyhe, jolla voit suojata apuvälineen. Voit myös ottaa mukaasi omat apuvälineet.
 • Ethän tule yhtään kipeänä salille – kiitos. Haluamme tehdä kaiken mahdollisen, jotta voimme pitää joogastudiomme auki ja jatkaa harjoitusta vastuullisesti pienryhmissä vielä jatkossakin. 

 • Älä tule salille karanteeniaikana, jos olet matkustanut punaisten alueiden maissa.
 • Muistathan aina ilmoittautua riittävän ajoissa tunneille. Pidämme tunnit minimissään 5 henkilölle. Jos varauksia ei ole riittävästi, tunti perutaan ja saat siitä tiedon ilmoittamaasi sähköpostiin. 

 • Peru osallistumisesi oman tilisi kautta viimeistään 6 tuntia ennen tuntia, jos tunnet olosi vähänkään epävarmaksi olostasi tai sinua huolettaa tulla tunnille. Aamutunneille tulee ilmoittautua edellisenä iltana klo 22.00 mennessä ja jos tunnille ei ole riittävästi tulijoita (minimi 5 henkilöä), tunti perutaan tämän jälkeen ja saat siitä ilmoituksen ilmoittamaasi sähköpostiin / puhelinnumeroon. Peruuttamattomista tunneista veloitamme käyntikerran kortilta.
 • Avaamme ovet 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Tulethan sisälle vasta, kun opettaja avaa oven. Näin ehdimme tuulettaa, ja desinfioida tilat sinulle harjoitustasi varten.

 • Kun saavut tunnille, käythän ensimmäiseksi ilmoittautumisen jälkeen pesemässä kätesi vedellä ja saippualla ja lisäksi halutessasi käsidesiä löytyy vastaanoton tiskiltä.

 • Suihkut ovat poissa käytöstä tällä hetkellä.

 • Jos voit, niin tule salille treenivaatteissa, näin vähennämme pukuhuoneiden käyttöä minimiin. Jätäthän kaiken ylimääräisen tavaran ja vaatteet pukuhuoneeseen, näin pidämme kaiken ylimääräisen myös poissa joogatilasta.
 • Joogastudiolla on tehokas koneellinen ilmastointi, joka ei kierrätä ilmaa vaan tuo tilaan puhdasta ilmaa harjoituksen aikana. 

 • Joogasalissa on käytössä suositellut turvavälit ja joogaamme pienemmissä ryhmissä. Suosittelemme ruuhkatilanteissa vastaanotossa ja pukuhuoneissa kasvomaskien käyttöä, jotta voimme parhaamme mukaan varmistaa kaikkien joogassa kävijöiden turvallisuuden. Halutessasi voit käyttää maskia myös joogatessa.
 • Opettajamme merkkaavat paikat teille blokeilla. Otathan oman paikkasi suoraan merkin takaa. Jokaisella tunnilla on vähintään 2 metrin turvavälit. Opettajamme pitävät turvavälit asiakkaisiin, pidäthän sinäkin muihin. 

 • Jos on mahdollista, ostathan joogakorttisi netistä ja studiolta ostaessasi suosittelemme korttimaksua tämän hetkisen tilanteen vuoksi

Näillä ohjeilla pidämme itsestämme ja toisistamme huolta sekä saamme yhdessä jatkaa joogaharjoitustamme <3

Nähdään tunneilla!

Lämpimin joogaterveisin, Joanna ja Mira

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.