Olet lämpimästi tervetullut joogaamaan ASANA Helsinkiin!

Varaa paikkasi tunneille: https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki

Joogastudiollamme on iso, avara ja hyvin ilmastoitu 100m2 sali, jossa on hyvin tilaa joogata. Käytössä on tehokas, koneellinen ilmastointi, joka ei kierrätä ilmaa, vaan vaihtaa jatkuvasti puhdasta ilmaa tiloihimme.

Studiolla kiinnitetään huomiota siisteyteen eli noudatamme edelleen tehostettua siivousta. Suositamme pesemään kädet mennen tullen, saatavilla on myös käsidesiä.

Tulethan tunnille vain terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta meillä joogatessasi.

Luethan alempaa vielä käytännön ohjeistuksen tullessasi meille joogaamaan.

 Muistathan aina varata tunnin ajanvarausjärjestelmän kautta, jotta tiedämme että olet tulossa tunnille ja myöskin peruuttaa osallistumisesi viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkua. Aamutunneille tulee ilmoittautua edellisenä iltana klo 22.00 mennessä ja jos tunnille ei ole riittävästi tulijoita (minimi 5 henkilöä), tunti perutaan tämän jälkeen ja saat siitä ilmoituksen ilmoittamaasi sähköpostiin / puhelinnumeroon. Peruuttamattomista tunneista veloitamme käyntikerran kortilta.

Lattiatunnit toteutuvat, kun ilmoittautuneita on vähintään 5 henkilöä. 

Varaa viikkotunnit ajanvarausjärjestelmästä:

https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/fi/asana_helsinki_oy/classes

Jooga- ja aerialjoogakortteja voit ostaa:

https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/fi/prepaids

 

Ohjeistus tunnille tulijoille:

  • Suosittelemme käyttämään omaa mattoa (jos et omista omaa mattoa voit sen tarvittaessa lainata salilta).
  • Oma juomapullo mukaan, astiat eivät ole tällä hetkellä käytössä salilla.
  • Halutessasi voit ottaa tunnille mukaan pienen pyyhkeen tai huivin, jolla suojata apuvälineen esim. yin-tunnilla.
  • Ethän tule yhtään kipeänä salille – kiitos.

  • Muistathan aina ilmoittautua riittävän ajoissa tunneille. Pidämme tunnit minimissään 5 henkilölle. Jos varauksia ei ole riittävästi, tunti perutaan ja saat siitä tiedon ilmoittamaasi sähköpostiin. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi on ajantasalla ajanvarausjärjestelmässä, jotta saat tiedon mahdollisista muutoksista.
  • Peru osallistumisesi oman tilisi kautta viimeistään 6 tuntia ennen tuntia, jos tunnet olosi vähänkään epävarmaksi tai sinua huolettaa tulla tunnille. Aamutunneille tulee ilmoittautua edellisenä iltana klo 22.00 mennessä ja jos tunnille ei ole riittävästi tulijoita (minimi 5 henkilöä), tunti perutaan tämän jälkeen ja saat siitä ilmoituksen ilmoittamaasi sähköpostiin / puhelinnumeroon. Peruuttamattomista tunneista veloitamme käyntikerran kortilta.
  • Avaamme ovet 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Tulethan sisälle vasta, kun opettaja on avannut oven. Peräkkäisillä tunneilla porrastamme kävijöitä, jotta edellisen tunnin kävijät pääsevät poistumaan ennen uutta tuntia.

  • Pukuhuoneissa suihkut ovat käytössä. Pyrithän kuitenkin poistumaan joogasalilta 15 minuutin kuluessa tunnin päätyttyä.

  • Kun saavut tunnille, pesethän kätesi vedellä ja saippualla ja lisäksi halutessasi käsidesiä löytyy vastaanoton tiskiltä.

  • Jätäthän kaiken ylimääräisen tavaran ja vaatteet pukuhuoneeseen, näin pidämme kaiken ylimääräisen myös pois tieltä joogatilasta. Ulko-ovet menevät lukkoon joogatunnin ajaksi.

 

Iloisia hetkiä harjoitukseen - nähdään studiolla! ♥

Lämpimin joogaterveisin, Joanna ja Mira

AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄN
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.