ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

”Kehoni ja mieleni pitää vaihtelevasta harjoituksesta. Tähän oli vastauksena Joannan tunnit.
Joannan flow-tunnit oli sitä mitä olin pitkään kaivannut ja etsinyt. Tunneilla, joissa voin huoltaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti turvallisessa ohjauksessa, haastaa itseäni ja kehittyä, rauhoittua ja syventyä olemaan hetkessä.
Säännöllinen ja monipuolinen flow – jooga on pitänyt myös selkävaivani kurissa.
Aloin käydä Joannan tunneilla, kun olin saanut nuorimman poikani. Vauva-arki ja oman harjoituksen yhdistäminen tuntui välillä haastavalta. Tuolta ajalta muistan edelleen opin tunneilta, siitä kuinka tärkeää on muistaa olla myös itseään kohtaa armollinen – niin harjoituksessa kuin sen ulkopuolellakin arjessa.
Joannan osaaminen, asenne, tuntien vaihtuva teema ja taso pitävät mielenkiintoni yllä.
Pidän Joannan tyylistä rakentaa tunnit johdonmukaisesti tietyn teeman ympärille. Hänen avara asenne kantaa kauas. Ohjaus on selkeää, lempeää ja ammattimaista. Kaiken kruunaa valoisa olemus.” – Anna-Mari Valtonen

 


”Itse olen kärsinyt stressin aiheuttamasta unettomuudesta ja tunnit auttoivat stressiin ja unettomuuteen. Myös istumatyöstä johtuneet hartia- ja selkäongelmat, sekä lantion jäykkyydestä johtuneet ongelmat helpottuivat Yin joogatuntien jälkeen.
Joannan tunnit ovat kokonaisuutena hyviä ja saan mitä olen tullut hakemaankin. Pidän hänen tavastaan opettaa ja hänen tunnelmasta tunneilla. ” – Tuomas Heinonen

 


” Joogan aloittaessani olin kärsinyt jo muutamia vuosia alaselän ongelmista, jotka lisäsivät lantionseudun lihaksiston kireyksiä. Lisäksi kärsin yöpuremisesta, ja joogan avulla tämä ongelma loppui kokonaan. Pitkäkestoinen stressi olisi luultavasti myös pitkittynyt ellen olisi käynyt yin joogatunneilla avaamassa kehoani sekä hoitanut mieltäni irtipäästämällä negatiivisista tunteista.
Ohjaajan tuntemus oppilaansa heikkouksista lisää luottamusta laadukkaasta ohjauksesta. Osaat aina löytää vaihtoehdot osallistua harjoitukseen. Olet ammattitaitoinen ja pidät siitä jatkuvasti huolta kouluttautumalla jatkuvasti lisää mikä näkyy opetuksessasi.
Tunnit ovat aina hyvin suunniteltu ja rakennettu tiettyjen kehon osa-alueiden mukaan. Tunneilla on aina hyvä fiilis, iloisuus, lempeys ja varmuus.
Jooga on tuonut elämääni lisää kehon tuntemusta ja hallintaa sekä niin voimaa kuin liikeratojen esteetöntä toimistakin. Lisäksi jooga auttanut keskittymään ja vapautumaan turhasta painolastista. Jooga on auttanut voimaan paremmin ja ohjannut olemaan hetkessä ja tarkastelemaan elämää kauniimmin” – Kamilla Rautio

 


” Olen tullut joogan pariin monipuolisen liikuntaharrastuksen jatkeena. Etsin sopivaa kehoa ja mieltä huoltavaa harrastusta juoksuharrastuksen rinnalle. Sellaista, josta voisi nauttia myös ikääntyvänä harrastajana.

Haasteena oli kuitenkin löytää opettaja, jonka tunnit olisivat monipuolisia, sopivan haastavia ja hyvin suunniteltuja. Lisäksi toivoin, että tunnit pidettäisiin mukavassa ilmapiirissä, minua miellyttävällä studiolla.

Joannan tunnit vastasivat näihin toiveisiin ja sain eväitä myös itsenäiseen harjoitteluun. Yksi tärkeä seikka on, että olen kokenut olevani aina tervetullut tunneillesi. Otat asiakkaasi ja oppilaasi ystävällisesti ja tasapuolisesti huomioon. Olet teeskentelemätön, luonnollinen ja aito oma itsesi myös opettaessasi.” – Liisa

 


” Pidemmän treenitauon jälkeen halusin saada itseni taas peruskuosiin. Haasteena on ollut treenaaminen kotona itsekseen ilman ohjausta. Tavoitteena oli pistää keho ja mieli taas liikkeelle ja saada keho haluamaan treeniä säännölliseksi sekä saada itselle motivaatiota myös itsenäiseen kehon huoltoon ilman ohjausta.
Joanna on motivoitunut ja alalleen omistautunut jatkuvasti itseään kouluttava jooga opettaja. Ja kaiken hän tuo tunneilleen!
Tunnit on tarkasti rakennettu ja ohjattu, joten voin lämpimästi suositella Joannan tunteja myös aloittelijoille ja liikerajoitteisille.
Sen lisäksi Joanna on vielä erityisen ihastuttava persoona, joten mitä enempää voi toivoa.
Olen saanut tarvittavia työkaluja myös itsenäiseen kehohuoltoon ja motivaation myös joogaamiseen itsekseni. Vaikka se ei kyllä ole yhtään niin kivaa, kun Joannan tunneilla.”  – Ona Kamu

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.