Ohjeet Online-palvelun tilanneille


Ostitko Online-palvelun kesätarjouksen? Olemme lisänneet palvelun automaattisesti käyttäjätilillesi ja lähettäneet sähköpostiviestiä. Jos viestiä ei näy ja olet tarkistanut myös roskapostin ja Gmailin tarjoukset-välilehden, olethan mahdollisimman pian yhteydessä: [email protected] niin autamme mielellämme.

-------

Kiitos videopankin tilauksesta ja kiitos, että tässä tilanteessa valitset suomalaisen pienyrityksen tuottaman palvelun ja tuet näin toimintaamme näinä haasteellisina aikoina <3

Voit tehdä tunteja niin paljon kuin haluat ostamasi paketin voimassaoloaikana, missä tahansa ja milloin itsellesi parhaiten sopii.

Huomioithan kuitenkin, että käyttäjätunnus on henkilökohtainen.

Ostaessasi Online-palvelun, saat vahvistuksen ostosta sähköpostitse antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pääset jatkossa kirjautumaan palveluun kirjautumissivulta.

Samalta sivulta voit tilata uuden salasanan unohtuneen tilalle ”Unohtuiko salasana?” -kohdasta.

Kuulemme mielellämme palautteita tunneista, kommenttiosion löydät erikseen jokaisen videon alta. Näin opettajat näkevät mistä tunneista pidätte ja voimme jatkossa tehdä juuri teille sopivia harjoituksia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos et löytänyt vastauksia näistä ohjeista ja sinulla jäi kysyttävää, laitathan meille sähköpostia [email protected] niin autamme mielellämme!

Ihania joogahetkiä Online-palvelun parissa!