Ohjeet Online-palvelun tilanneille


Kiitos videopankin tilauksesta ja kiitos, että tässä tilanteessa valitset suomalaisen pienyrityksen tuottaman palvelun ja tuet näin toimintaamme näinä haasteellisina aikoina <3

Voit tehdä tunteja niin paljon kuin haluat ostamasi paketin voimassaoloaikana, missä tahansa ja milloin itsellesi parhaiten sopii.

Huomioithan kuitenkin, että käyttäjätunnus on henkilökohtainen.

Lähetämme Online-palvelun aktivointiohjeet sähköpostitse tilauksen alkamispäivänä. Kun olet rekisteröitynyt Online-palveluun, pääset jatkossa kirjautumaan palveluun kirjautumissivulta.

Samalta sivulta voit tilata uuden salasanan unohtuneen tilalle ”Unohtuiko salasana?” -kohdasta.

Kuulemme mielellämme palautteita tunneista, kommenttiosion löydät erikseen jokaisen videon alta. Näin opettajat näkevät mistä tunneista pidätte ja voimme jatkossa tehdä juuri teille sopivia harjoituksia.

Huom! Jäämme joululomalle 23.12., joten aktivoithan Online-palvelun mahdollisimman pian linkin saatuasi, jotta saamme varmistettua että kaikki pääsevät sujuvasti kirjautumaan palveluun ennen lomalle jäämistä.

Luethan alta yleisimmät kysymykset koskien videopankkia ja sen käyttöönottoa.

Usein kysytyt kysymykset

Jos et löytänyt vastauksia näistä ohjeista ja sinulla jäi kysyttävää, laitathan meille sähköpostia [email protected] niin autamme mielellämme!

Ihania joogahetkiä Online-palvelun parissa!