Yhdistelmä-joogatunnit

Sinulle, joka kaipaat lempeää liikettä, kehonhuoltoa ja rauhoittumista samalle joogatunnille yhdistettynä.

Trigger Yin® & Yang on yhdistelmätunti joka nimensä mukaisesti yhdistää dynaamisen kehoa ja mieltä liikuttavan Flow-joogan, rauhoittavat ja lempeät Yin-asanat sekä sidekudoksia vapauttavan Trigger Yin® -tekniikan erittäin monipuoliseksi tuntikokonaisuudeksi.

Tunti voi alkaa välillä hengitysharjoituksella, meditaatiolla tai rauhallisilla Yin-asanoilla siirtyen sen jälkeen Yang- eli Flow-osuuteen hakien kehoon lämpöä, tulta, energiaa ja joustavuutta. Dynaamisen osuuden liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana. Loppuosa tunnista omistetaan Trigger Yin®:lle ja mieltä ja kehoa tyynnyttäville pitkäkestoisille (3-5 min) venytyksille tehostaen kehonhuoltoa fasciapalloilla.

Tunti soveltuu kaikille joogan harrastajille, liikkujille ja urheilijoille, jotka haluavat monipuolista kehonhuoltoa.

Tervetuloa mukaan ♡

Tunti sopii sinulle, joka:

  • Pidät monipuolisesta harjoituksesta⁠
  • Haluat vahvistua ja voimistua rauhoittumista unohtamatta⁠
  • Haluat myös kehoa palauttavaa ja kehon voimavararoja lisäävää harjoitusta⁠
  • Olet etsinyt tuntikokonaisuutta, jossa yhdistyvät liike, kehonhuolto ja pitkät syvät rauhoittavat asennot⁠
  • Kaipaat muun urheilun ja liikunnan tueksi jotain harjoitusta, joka ennaltaehkäisee, vapauttaa ja poistaa kireyksiä ja jännityksiä kehosta lempeästi mutta tehokkaasti 

Yin & Yang -yhdistelmätunti nimensä mukaisesti yhdistää rauhoittavan Yin-tunnin ja lempeän, kaikille sopiveltuvan flow-tunnin (=Yang) yhdeksi tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Tunnin teema ja järjestys voivat vaihdella. Tunti voi alkaa rauhallisella Yin-asanalla ja siirtyä lyhyeen Yang-osuuteen hakien kehoon lämpöä, energiaa ja joustavuutta. Dynaamisen osuuden hitaat liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana. Loppuosa tunnista omistetaan Yin-osuudelle ja sen mieltä ja kehoa tyynnyttäville pitkäkestoisille (3-5 min) venytyksille. Tunti soveltuu kaikille joogan harrastajille!

Tämä tunti on saanut vaikutteita niin Tao Yinista, Vinyasa Flowsta, Yinjoogasta kuin Katonah joogasta. Harjoituksen yhdistävät tekijät ovat kiinalainen lääketiede, luonnonelementit ja taolainen filosofia.

Harjoitus on suunniteltu tasapainottamaan elinvoiman energiaa (Qi) kehossa. Tämä dynaaminen, hengityskeskeinen harjoitusmuoto käyttää mm. venytys- ja virtausliikkeitä meridiaanien ja akupisteiden stimulointiin.

Asanaharjoituksessa hyödynnetään Vinyasa Flow joogan virtaavaa liikettä jossa hengitys yhdistää asanat sekä Katonah joogan geometriaa ja teoriaa toimivan itsensä rakentamisesta.

Tarkoitus on löytää kehosta linjaukset jotka tuottavat hyvät suhteet sisäelinten keskuudessa sillä hyvin toimivat sisäelimet merkitsevät rauhaa mielessä ja sydämessä sekä kykyä elää tässä hetkessä.

Tunti sopii sinulle, joka:

  • Kaipaat yhteyttä kehon ja mielen välille
  • Kaipaat lisää rauhaa mieleen⁠
  • Haluat lisää liikkuvuutta ja voimaa⁠
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.