6 SYYTÄ TEHDÄ AERIAL-JOOGAA

Uncategorized Feb 01, 2019

6 SYYTÄ TEHDÄ AERIAL-JOOGAA

Aerial-jooga kasvattaa suosiotaan huimaa vauhtia. Aerial-jooga ei ole pelkästään hyvää treeniä, vaan myös paikka käyskennellä oman mukavuusalueen rajoilla, löytää taas oma leikkisä puolesi ja rentoutua täydellisesti.

Tässä listattuna 6 syytä miksi sinunkin kannattaisi kokeilla Aerial-joogaa.

1. Aerial-jooga on hauskaa!

Keinahdat ylösalaisin, näet jalat pääsi päällä, kiipeät kangasta ylöspäin kuin liiaanissa ja tulet kuperkeikalla alas. Ja sisäinen lapsi kiljuu riemusta.

2. Keski- ja ylävartalon voiman kehittyminen

Nostot, ilmalankut, ylösalaiset vatsarutistukset takaavat että lihakset vahvistuvat jopa huomaamattasi. Yleisesti liike silkin avustuksella pakottaa keskivartaloa liikkeelle.

3. Avaa kehoa

Tuo silkki lapaluiden alle ja roiku istuma-asennossa, sulje silmät ja hengitä. Hetken kuluttua tunnet rangan kasvavan pituutta. Silkin avustuksella pääset herkullisiin niin aktiivisiin kuin passiivisiin venytyksiin. Lähdet tunnilta pidempänä kuin koskaan.

4. Haastaa mieltä

Niin se mukavuusalue, sen reuna löytyy usein jos ajatuksesta tulla ylösalaisin kankaan varassa. Tokikaan Aerial-jooga ei ole vain ylösalaisia liikkeitä, vaan paljon muutakin, se voi myös haastaa lattia-jooga harjoituksesi ohjaten linjauksiin.

5. Lievittää kiputiloja ja turvotusta

Pidennä rankaa, roiku, tee koira silkin avustuksella, jolloin saat painon pois käsiltä tai reippailla sidonnoilla nesteet liikkeelle. “Pahalta tuntuu mutta tähän jää koukkuun” on yksi Aerial-joogajan kommentti erilaisista lantion ja reisien alueen sidonnoista.

Ja ehkä se paras syy....

6. Savasana

Makaat pehmeässä kangaspussissa, jonka läpi valo himmeästi kajastaa. Leijailet kuin vaaleanpunaisessa pilvessä. Kehon paino putoaa vasten kangasta, mieli pysyy tyytyväisenä läsnä. Elämä on täydellistä. Savasana ♥

Aerial-joogassa alkuun pääset käymällä alkeiskursseilla, kurssilla saat varmuutta silkin kanssa työskentelyyn ja tutustut perusasanoihin.

Kevään 2019 alkeiskursseista lisää TÄÄLTÄ

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.