Heinäkuun täysikuu - Tartu rohkeasti haasteisiin

täysikuu Jun 30, 2023
Heinäkuun 2023 täysikuu on maanantaina 3.7. klo 14.38 Kauriin tähtimerkissä.

Kauriin täysikuu tuo mukanaan haasteita, mutta nämä haasteet voivat olla lopulta hyvinkin palkitsevia. Meitä kannustetaan tekemään vaikeita asioita ja kun tartumme haasteisiin, meidät myös palkitaan mukavasti.

Tämä tekee Kauriin täysikuusta täydellisen tilaisuuden löytää kurinalaisuutta, jota tarvitaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Tee tarvittavat aikataulut, raksita tehdyt asiat tehtävälistaltasi, palaa takaisin pölyttyneelle meditaatiotyynyllesi tai tauolla olleen joogaharjoituksesi pariin ja tartu niihin haastaviin projekteihin, joita olet lykännyt – Universumi on nyt puolellasi!

Vastuun kautta muutokseen

Heinäkuun täysikuu voi myös auttaa valaisemaan sitä, mikä ei enää toimi elämässämme, ja antaa meille mahdollisuuden ottaa vastuuta elämästämme.

Voi olla haastavaa kohdata se, mikä ei enää toimi tai tue meitä omalla polullamme, koska joskus se vaatii ottamaan vastuuta luodusta tilanteesta. 

Vaikka kaikki ei olekaan meidän itsemme luomaa, voimme silti löytää voimaa ja ottaa vastuun tilanteesta, josta itsemme löydämme.

Kun käymme läpi omaa rooliamme, jota olemme esittäneet, voimme löytää rohkeutta alkaa muuttaa asioita saadaksemme elämämme enemmän omannäköiseksi ja lähemmäksi sitä, missä haluamme olla.

Ota haasteet rohkeasti vastaan

Jos käytät tämän heinäkuun täydenkuun voimaa viisaasti, se voi ohjata sinua kohtaamaan haasteita, ylittämään esteitä ja kipuamaan minkä tahansa vuoren huipulle, johon haluat kiivetä!

Tuntuuko että elämässäsi on vaikeilta tuntuvia haasteita, mutta joiden lopputulos voisi olla myös erittäin palkitseva?

Tämän täydenkuun aikana kyse on haasteiden ottamisesta vastaan ja niiden voittamisesta, jotta voisit elää parasta mahdollista elämää. Ota siis rohkeudella vastaan nekin haasteet, jotka tuntuvat liian suurilta ratkaistaviksi. Toivota haasteet tervetulleiksi, etenkin jos haasteista seuraavat mahdolliset palkinnot johtavat paremman harmonian, hyvinvoinnin ja onnellisuuden löytämiseen.

Pienilläkin asioilla, kuten päivittäisellä, lyhyelläkin meditoinnilla on merkitystä! Täydellinen harjoitus tälle täysikuulle on löytää itsekuri, jota tarvitaan ajan löytämiseen ja hiljaisuudessa istumiseen.

Voit tietysti ottaa isommankin haasteen vastaan ja hakea vaikka siihen työpaikkaan, johon olet vain haaveillut hakevasi tai käydä sen vaikean keskustelun perheenjäsenen kanssa - tämä kaikki voi johtaa sisäisen rauhaan.

Muista, että sinulla on sisäistä vahvuutta kulkea läpi kaiken, mikä tulee vastaan. Tämä täysikuu tukee siinä ja muistuttaa, että olemme vahvempia kuin mitä uskommekaan.

Näe asioiden hyvät puolet

Jupiter on myös aktiivisena tämän täydenkuun aikaan, ja se antaa oman tukensa kaikille käynnissä oleville prosesseille.

Jupiter on laajentumisen planeetta, mutta muinaiset astrologit pitivät sitä myös lahjojen ja hyvän onnen planeettana. Jupiterin onni voi hyvinkin olla siis puolellasi tämän täydenkuun alla, joten muista hyödyntää sitä.

Jupiterin läsnäolo antaa meille myös mahdollisuuden nähdä asioiden positiiviset puolet helpommin, jos jotain haastavaa ilmaantuu tämän täydenkuun alla tai joudut kohtaamaan tuskallisia totuuksia.

 

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com

https://www.timeanddate.com

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.