Helmikuun 2024 täysikuu - Kuuntele sisäistä ääntäsi

täysikuu Feb 23, 2024

Helmikuun 2024 täysikuu on 24.2.2024 klo 14.30 Neitsyen merkissä. Tämä on astrologisen vuoden viimeinen täysikuu, ja viimeinen täysikuu ennen pimennyskauden alkamista. Astrologinen tarkastelutapa aloittaa vuoden kevätpäiväntasauksesta, joka sijoittuu 19.–21. maaliskuuta välille.

Helmikuun täysikuulla on voimakas puhdistusenergia, joten tämä on hyvää aikaa puhdistautua sisältä ulospäin.

Neitsyttä edustaa Neitsyen jumalatar, joka on itsenäisyyden, sisäisen voiman ja hyvinvoinnin symboli. Hän osaa asettaa itsensä etusijalle ja tehdä kehostaan ​​temppelinsä. Hän tietää, että hänen elämässään on ikuisesti virtaava viisauden, intuition ja henkilökohtaisen voiman lähde.

Täydenkuun aikaa voi ajatella kutsuna alkaa kuunnella sydäntämme, kehoamme, mieltämme ja sieluamme. Meidän täytyy alkaa kohdella kehoamme temppelinä ja tunnustaa sisällämme oleva kauneus ja lahjat.

Kun astumme tähän voimaan, voimme tuntea olevamme kannateltuina ja valmiita ottamaan vastaan kaiken ​​mitä tiellemme tuleekaan.

Kuuntele sisäistä ääntäsi

Puhdistava energia on voimakasta tämän täysikuun aikana. Kiinnitä huomiota mieleesi, kehoosi ja sieluusi – mitä ne viestivät sinulle? Mistä ne haluavat vapautua?

Keho puhuu aina meille. Sydämemme puhuu aina meille, ja meidän tehtävämme on kiinnittää huomiota enemmän näihin molempiin ja kuunnella syvällisemmin.

Merkurius, viestinnän planeetta, kiertää vahvasti tämän täydenkuun ympärillä. Merkurius on myös Neitsyen luonnollinen hallitsija, joten sen läsnäolo korostuu.

Viestinnän planeettana Merkurius voi auttaa meitä hankkimaan tietoa, viisautta ja oivalluksia sekä sisäisestä että ulkoisesta maailmasta. Saatamme saada tämän täydenkuun aikana viestejä tai merkkejä, jotka voivat ohjata meitä. Meidän täytyy vain kiinnittää huomiota ja luottaa sisäiseen ääneemme.

Universumi lähettää meille aina merkkejä. Joskus nämä merkit voivat esiintyä numerosarjana, jonka näemme yhä uudelleen ja uudelleen. Joskus merkkinä voi olla epätavallinen kohtaaminen tai jokin epätavallinen eläin, joka tulee eteemme. Joskus voimme kuulla kuiskauksen mielemme hiljaisuudessa, ja joskus voimme kohdata yllättävän haasteen tai äkillisen mielenmuutoksen, joka muuttaa suuntaamme.

Kiinnitä siis tavallista enemmän huomiota ympäristöösi ja kehosi viesteihin tämän täydenkuun ympärillä.

Huomioi kehosi viestit

Parantava energia on vahvaa myös Neitsyen täysikuussa, erityisesti kehomme ravintoon liittyvä parantaminen. Meidän on huolehdittava kehostamme, joten jos olet polttanut kynttilää molemmista päistä tai jättänyt huomiotta kehosi sinulle lähettämät oireet, on aika ottaa vastuuta ja ryhtyä toimiin.

Neitsyen täysikuu tukee ponnisteluita ja pyrkimyksiä, ja auttaa olemaan motivaattorina, joten käytä hyödyksi tämä energia muuttaaksesi ruokavaliotasi, aloittaaksesi uuden liikuntaharrastuksen tai hakemaan ulkopuolista apua terveyshaasteisiin.

Tärkeää on huomioida kehosi lähettämät viestit ja oireet, koska on mahdollista, että ne vain kovenevat pyrkiessään näkyviin ja kuuluviin, jos jätät ne huomioimatta.

Saturnus on aktiivinen myös tämän täydenkuun aikana, ja vaikka sen läsnäolo voi olla ajoittain raskasta, se auttaa meitä asettamaan rajoja, erityisesti mitä tulee terveyteemme. Saturnus opastaa meitä olemaan tiukkoja itsellemme ja antaa meille itseluottamusta pyytää muilta sitä, mitä tarvitsemme.

Käytä Saturnuksen voimaa puolustaaksesi itseäsi ja kunnioittaaksesi rajojasi. Sano ”Ei”, kun oikeasti haluat sanoa niin, vaikka sen sanominen voi olla pelottavaa ja haastavaa.

Kaiken kaikkiaan Neitsyen täysikuu on voimakas, joka auttaa meitä sulkemaan oven astrologiselle vuodelle. Tuleva täysikuu puhdistaa voimakkaasti, mutta myös rohkaisee keskittymään omaan hyvinvointiin ja kehon sisäisiin viesteihin.

Kehomme on todella temppelimme, ja on aika alkaa kohdella itseämme sellaisena.

 

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.