Kesäkuun täysikuu - Linjaudu luottamuksen tilaan

asana helsinki täysikuu Jun 02, 2023

Kesäkuun 2023 täysikuu on sunnuntaina 4.6. klo 06.41 hyvin matalalla Jousimiehen tähtimerkissä. Eteläisessä Suomessa Kuu on korkeimmillaan vain neljän asteen korkeudella, joten Kokkolan pohjoispuolella Kuu ei nouse lainkaan.

 

Velvollisuuksien ja leikkisyyden välistä tasapainoilua

Kesäkuun täydenkuun energioissa on keveyttä, leikkisää luonnetta ja iloa. Se haluaa, että lähdemme ulos maailmaan, matkustamme, tutkimme ja etsimme. Mutta toisaalta tämä täysikuu kätkee sisäänsä salaperäisemmän ominaisuuden, joka pyytää meitä menemään sisimpään, syventymään itseemme ja ehkä jopa harkitsemaan uudelleen joitain tapojamme elää.

Toisaalta saatamme tuntea tarvetta työskennellä velvollisuuksiemme kanssa, mutta toisaalta voimme tuntea myös tarpeen löytää vapautemme ja nauttia elämästä hieman enemmän. 

Voit valjastaa tämän täysikuun energian käyttöösi varaamalla aikaa velvollisuuksillesi, mutta myös varaamalla aikaa rentoutumiseen ja leikkimiseen. Tiedät itse parhaiten, mitä tarvitset enemmän elämääsi juuri nyt.

Jos olet lykännyt asioita tai tuntenut olosi laiskaksi, tarvitset ehkä enemmän järjestelmällisyyttä ja aikaa keskittyäksesi tärkeisiin asioihin. Jos taas olet työskennellyt kovasti ja tunnet itsesi väsyneeksi, tarvitset ehkä enemmän aikaa leikkiin ja lepoon. Ehkä tarvitset vähän molempia! Tasapaino on avain tässäkin.

Tarkenna sijoittamasi energian suunta

Jousimiestä edustaa jousimiehen nuoli. Nuoli ammutaan erittäin tarkasti, mutta sen jälkeen kun se lähtee jousesta, on niin monia tekijöitä, jotka vaikuttavat mihin se laskeutuu. Joskus jousi laskeutuu napakymppiin, mutta toisinaan se voi mennä taulusta ohi kokonaan.

Tämän täydenkuun aikana on hyvä tilaisuus pohtia, mihin suuntaan haluat nuolen suunnata. Pyritkö suuntaan, joka on tuottava ja hyödyllinen? Sijoitatko energiasi sinne, missä sitä todella tarvitaan?

Käytä hyödyksi tämän täydenkuun värähtelyjä tehdäksesi selväksi, mihin haluat kohdistaa nuolen. Arvioi kenties uudelleen, olisiko käyttämäsi aika ja energia hyödyllisempää jossain muualla kuin mihin sen nyt käytät. Tämä on hyvä tilaisuus tarkentaa suuntaa, mihin käytät energiasi.

Linjaudu luottamuksen tilaan

Tuleva täysikuu muistuttaa meitä myös luottamaan elämään, että kaikki tapahtuu täydellisessä ajoituksessa, ja että kaikki tapahtuu juuri niin kuin kuuluukin. Ja että olemme kaikki rakastettuja.

Tähän luottamuksen tilaan linjautuminen voi tapahtua esimerkiksi viettämällä aikaa luonnossa, meditoimalla tai joogatunnin kautta. Mutta se voi tapahtua myös silloin, kun luovut asioista, joita ei enää ole tarkoitettu sinulle. Olemme rakastettuja jo nyt, mutta joskus meidän täytyy vain päästää irti kaikista niistä asioista, jotka estävät meitä muistamasta sitä.

Löydä itsenäisyytesi parisuhteen keskellä

Asteroidi Juno on aktiivisena tämän täysikuun aikana. Juno tunnetaan "hyvänä vaimona", mutta sen symboliikka ulottuu paljon syvemmälle. Juno edustaa itsenäisyyttä, joka meidän on löydettävä ihmissuhteistamme.

Joskus parisuhteissamme saatamme helposti unohtaa näkemyksemme omasta itsestämme, tai meistä voi tulla tuki kumppanimme unelmille ja toiveille jättäen samalla huomiotta omamme. Joskus tekemämme muutokset suhteissamme ovat niin hienovaraisia, ettemme edes tiedosta kadottavamme samalla myös itsemme.

Juno tuo vahvan muistutuksen löytää itsenäisyytesi, vaikka olisitkin samaan aikaan parisuhteessa. Se muistuttaa sinua olemaan antamatta toisen matkan hidastaa tai estää omaa polkuasi.

Junon tarjoama energia on hienovaraista. Se kannustaa kiinnittämään huomiota arkisen elämän hyvin hienovaraisiin vivahteisiin.

Juno haluaa meidän tukevan kumppaneitamme niin, että tuemme itseämme olemaan paras mahdollinen versio itsestämme. Jos tämä resonoi, tutkiskele kuinka voisit olla enemmän todellisena itsenäsi ilman, että luopuisit niin paljon itsenäisyydestäsi.

Voisitko jatkaa työskentelyä omien unelmiesi ja tavoitteidesi eteen riippumatta siitä, missä kumppanisi on omassa elämässään. Tämä ei rajoitu vain romanttisiin suhteisiin, vaan koskee kaikkia ihmissuhteita, joita meillä on.

Jousimiehen täysikuu tarjoaa meille paljon erilaisia ​​energioita, joiden kanssa työskennellä. Mikään niistä ei ole ylitse muiden, joten linjaudu sen kanssa mikä resonoi parhaiten.

 

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/ 

https://www.ursa.fi/

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.