Maaliskuun 2024 täysikuu ja osittainen kuunpimennys - Ihmissuhteet tarkastelussa

täysikuu Mar 22, 2024

Maaliskuun 2024 täysikuu on Vaa’an merkissä maanantaina 25.3. klo 9.00. Se on samalla osittainen kuunpimennys, joka ei tosin näy meillä Suomessa asti. Parhaiten pimennys näkyy Amerikassa, ja osittain myös läntisessä Euroopassa.

Kuunpimennykset vahvistavat täydenkuun energiaa, joten niitä voi ajatella kymmenkertaisina täydenkuun energiasta.

Tämä täysikuu ohjaa meitä saattamaan jotain päätökseen. Se voi olla jokin ajatusmalli, tapa uskoa tai ehkä se on jotain konkreettisempaa, kuten työn, suhteen tai yhden aikakauden päättyminen.

Pimennykset vaikuttavat meihin kaikkiin eri tasoilla ja eriasteisesti, mutta ne jättävät aina jälkensä ja vievät meidät kohti sitä, missä meidän kuuluukin olla.

Tämä kuunpimennys on myös osa suurempaa pimennysten sykliä, joka alkoi huhtikuussa 2023 ja jatkuu tämän vuoden loppuun asti. Seuraavan kerran palaamme tähän samaan sykliin tämän vuoden lokakuussa, joten on todennäköistä, että nyt maaliskuussa tapahtuvat asiat ja muutokset ovat vain osa tarinaa. Saadaksemme täyden kuvan tapahtumista, voimme joutua odottamaan lokakuuhun 2024 tai jopa maaliskuuhun 2025 asti, jolloin on tämän syklin viimeinen kuunpimennys.

Katsotaan tarkemmin mitä astrologia sanoo kuunpimennyksistä.

Ihmissuhteet tarkastelussa

Vaaka edustaa tasapainoa antamisen ja saamisen välillä elämässämme.

Missä annamme liikaa? Missä emme anna tarpeeksi?

Nämä kysymykset ovat todennäköisesti pinnalla kuunpimennyksen aikaan ja ovat mahdollisten haasteiden taustalla.

Suuri painopiste tämän kuunpimennyksen aikana on todennäköisesti ihmissuhteissamme, sillä Vaaka-energia saa meidät katsomaan tarkemmin sitä, kuinka esiinnymme eri suhteissa ja sitä, mitä annamme ja vastaanotamme. Olemmeko totuudenmukaisia ​​ja aitoja itsellemme? Pidämmekö siitä, keneksi tulemme, kun olemme tietyissä suhteissa? Nämä teemat koskevat niin ystävyys-, työ- ja parisuhteita.

Vaaka-energia auttaa meitä keskittymään toiseen osapuoleen ja ajattelemaan asioita toisen näkökulmasta. Vaaka-energia on sitä, kun haluamme tuntea myötätuntoa tai nähdä, millaista on kävellä jonkun toisen kengissä.

Vaikka voi olla houkuttelevaa tuoda kaikki huomio toiseen henkilöön ja kaikkeen siihen, mitä toiset tekevät tai jättävät tekemättä, huomioi myös se, että muiden asioihin kiinnittyminen voi myös mennä liian pitkälle.

Käännä katse sisimpään

Pohjimmiltaan Vaaka-energia muistuttaa meitä siitä, että jokainen tapaamamme henkilö on opettajamme ja todella vain heijastus syvemmästä osasta itseämme. Se, mitä näemme muissa ja minkä haasteiden kanssa kamppailemme toisten ihmisten kanssa, on tehokas oppitunti myös meille itsellemme.

Tämä ei tarkoita sitä, että suvaitsemme huonoa käytöstä tai annamme tekosyitä pysyä haitallisissa suhteissa ja tilanteissa, vaan se antaa mahdollisuuden tarkastella asioita oppimisen ja omaan itseemme syventymisen kautta.

Jos tämän kuunpimennyksen aikana ilmaantuu jokin haastava suhdedynamiikka, tutki asiaa syvemmältä, kuin että vain syyllistäisit toista ja osoittaisit toisen vikoja. Sukella syvemmälle ja kysy, mitä tämä haaste yrittää näyttää tai opettaa sinulle. Pidä tilannetta ikäänkuin peilinä ja katso mitä heijastuu takaisin. Kysy itseltäsi mitä voisit oppia tilanteesta.

Nämä eivät ole todellakaan helppoja asioita, ja joskus kestää myös aikaa ennen kuin saat vastauksia tai oivalluksia. Mutta tunnustele, voisitko kiinnittää huomiosi takaisin itseesi kysyäksesi, kuinka tämä tilanne voisi vahvistaa sinua.

Ongelmallisilta tai epävakailta tuntuvia suhteita testataan tämän kuunpimennyksen alla. Saatat huomata, että dynamiikkaa, joka ei enää palvele, tullaan tarkastelemaan tai voi olla, että ajatuksesi ja tunteesi jonkin suhteen ympärllä saattaa muuttua.

Tarkastele omia arvojasi

Suhteiden ja kumppanuuksien luominen muiden kanssa on yksi ihmisenä olemisen syvimmistä osista. Tällä elämänmittaisella matkalla luomme kumppanuuksia perheen, ystävien ja ehkä jopa puolison ja lasten kanssa. Meillä on paljon erilaisia ​​suhteita elämässä, ja ne ovat kaikki voimakkaita opettajia, ilon lähteitä ja uskomattomia kasvun mahdollisuuksia.

Ihmislajina etsimme suhteita ja yhteyksiä muihin. Emme menesty, ellei meillä ole niitä, joten on turvallista sanoa, että ihmissuhteet ovat erittäin tärkeitä. Ne ovat myös vaikeimpia, joita kohtaamme.

Suhteet voivat tuoda esiin parhaat puolemme, mutta myös ne pahimmat. Ne voivat avata vanhoja haavoja auki ja traumatisoida, mutta ne voivat myös olla rakkauden, turvallisuuden, lämmön ja suojan paikkoja.

Suhteita on kaikenlaisia, ja tämän kuunpimennyksen alla saatamme arvioida elämässämme luomiemme suhteiden terveellisyyttä. Saammeko itse yhtä paljon kuin mitä annamme muille?

Saatamme joutua kyseenalaistamaan, mitä haluamme suhteiltamme ja sen seurauksena myös sitä, mitä rakkaus merkitsee meille. Saatamme huomata, että se, mitä olemme joskus arvostaneet, onkin matkan varrella muuttunut.

Vaakaa hallitsee planeetta Venus, ja sen lisäksi, että Venus on rakkauden jumalatar, hallitsee se myös arvojamme.

Mieti tämän täydenkuun alla, mitä todella arvostat. Mieti, mitä arvostat suhteissasi, mutta myös elämässäsi yleensä, ja katso täyttyvätkö nämä arvot vai ei. Ole rehellinen ja mieti, viekö toimintasi lähemmäksi näitä arvoja vai poispäin niistä.

Visualisoi unelmasuhteesi

Pimennysenergiassa on kyse asioiden päättymisestä, ja etenkin ihmissuhteiden, jotka eivät enää palvele meitä. Voimme käyttää tätä energiaa myös visualisoidaksemme, mitä haluamme tuoda suhteisiimme.

Voit esimerkiksi kirjoittaa paperille, millainen haluat ihanteellisen kumppanisi tai ystävyyssuhteesi olevan. Kirjoita ylös hänen ominaisuutensa ja arvonsa. Mieti, millainen olisi sinulle täydellisin ja ihanteellisin suhde.

Kaiken kaikkiaan maaliskuun täydenkuun ja kuunpimennyksen aika rohkaisee meitä muuttamaan suhtautumistamme ihmissuhteisiimme tarkastelemalla, mitä arvostamme ja kuinka tasapainossa antamisen ja vastaanottamisen virtaus on.

Vaikka meillä ei ehkä ole kaikkia vastauksia tämän pimennyksen alla, tehtävänämme on kuunnella, oppia ja jatkaa kasvamista kaikesta, mitä eteen tuleekaan tämän maagisen kuun alla.

 

 

Lähteet:

 

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.