Marraskuun 2023 täysikuu: Mistä haluat vapautua tulevana vuonna 2024?

täysikuu Nov 24, 2023

 

Marraskuun täysikuu on maanantaina 27.11. klo 11.16 Kaksosten tähtimerkissä.

Olemme lähestymässä kohti vuoden loppua ja tulevan täydenkuun aikana saatamme alkaa tuntea irtipäästämisen tarvetta kaikesta, mikä tuntuu raskaalta, ja jonka vuosi 2023 on tuonut eteemme.

On aika pohtia, mistä asioista haluamme päästää irti ja vapautua.

Mitä et enää halua kantaa mukanasi vuoteen 2024? Mistä on tullut liian raskasta ja liian hankalaa? Mikä on vienyt liikaa voimavarojasi?

On aika miettiä raskaista asioista luopumista. On aika aloittaa painavien asioiden raivaaminen, jotta voimme siirtyä vuoteen 2024 tasapainoisemmin, armollisemmin ja helpommin.

Käytä marraskuun täydenkuun aikaa miettiäksesi, mistä on liian raskasta pitää kiinni ja mistä haluat vapautua tulevana vuonna. Aseta aikeesi ja ”lähetä” ne eteenpäin täydenkuun alla.

Aika kokoontua yhteen

Tähtimerkki Kaksosista toinen on kuolevainen ja toinen kuolematon. Tämä edustaa kaksinaisuutta, joka elää meissä kaikissa. Olemme sekä rajallinen ihminen että ääretön, ajaton sielu.

Meillä on inhimilliset ”säännöt”, joita meidän tulee noudattaa ja elää niiden mukaan, mutta samalla sielumme on rajaton ja vapaa.

Voimme olla yhteydessä tähän kaksosten symboloimaan kaksinaisuuteen tämän täydenkuun aikana. Kuinka voimme arvostaa inhimillistä itseämme, mutta myös kunnioittaa sieluamme ja sen tarjoamaa viisautta? Koska Kaksosia hallitsee kommunikaation planeetta Merkurius, voit lähestyä kysymystä esimerkiksi kirjoittamisen kautta.

Merkurius tunnetaan myös erinomaisista sosiaalisista taidoistaan ​​ja kyvystään kertoa tarinoita, mikä tekee Kaksosten täysikuusta fantastisen ajan olla sosiaalinen ja kokoontua yhteen viettämään aikaa ystävien kanssa.

Saatamme tuntea tarvetta olla erityisen sosiaalisia, tai saatamme huomata, että sosiaalinen kalenterimme täyttyy erilaisista tapahtumista. Keskustelut voivat sujua pienemmällä vaivalla, ja saatamme haluta jakaa omaa tarinaamme myös avoimemmin muille.

Ota kaikki irti tästä energiasta järjestämällä jokin tapaaminen tai tapahtuma marraskuun täydenkuun ympärille.

Luvassa kuumentuneita tunteita

Jos olet pidätellyt tunteitasi tai sanojasi jo pidempään, tämä täysikuu saattaa antaa sysäyksen niiden yliläikkymiseen.

Kuumia tunteita voi nousta, ja saatamme huomata itsemme hieman ärtyneiksi tai ehkä turhautuneiksi siitä, kuinka asiat tapahtuvat ja etenevät.

Täysikuu on loistavaa aikaa liian raskaaksi käyneiden asioiden vapauttamiseen ja hauskojen, sosiaalisten aktiviteettien tekemiseen. Tämä voi auttaa lievittämään tuntemiasi jännitteitä ja turhautuneisuutta.

Marraskuun täysikuu muistuttaa myös rajojen asettamisen ja terveydestämme ja hyvinvoinnistamme huolehtimisen tärkeydestä. Muistathan myös huolehtia itsestäsi ♡

Mitä tahansa tuleekaan eteesi, näyttää siltä, ​​että marraskuun täysikuu on asetettu voimakkaaksi opettajaksi. Salli itsesi olla opiskelija, niin pystyt todennäköisesti ymmärtämään asioita paremmin tai näkemään asioita suuremmasta perspektiivistä.

Kaiken kaikkiaan marraskuun 2023 täysikuu on muistuksemme aloittaa kuluneen vuoden epäjärjestyksen siivous ja varata aikaa seurustelemiseen ystävien ja perheen kanssa. Luomalla keveyttä olemiseen on helpompi navigoida kaikkien täydenkuun tuomien jännittyneiden energioiden läpi.

Maagista täydenkuun aikaa 🌟

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.