Joogaopettajallemme Charlotalle jooga on kuin miniloma arjesta

Uncategorized Nov 05, 2018

Olen Charlotta ja olen joogaopettaja ja sisustussuunnittelija. Perheeseeni kuuluu mies, kaksi aikuista poikaa ja kaksi aikuista bonustytärtä. Olen ensimmäiseltä koulutukseltani liikunnanohjaaja, ja urheilu ja liikunta monessa eri muodossa on aina ollut todella tärkeässä roolissa elämässäni. Joogan aloitin oikeastaan sattumalta 2000-luvun alussa, kun päätimme ystäväni kanssa mennä kokeilemaan joogatunnille.

Jooga pitää minut järjissäni. Mitä enemmän töitä teen ja mitä kiireisempi elämänrytmini on, sitä enemmän tarvitsen joogaa. Jooga on minulle kuin miniloma kaikesta, jolloin pääsen hetkeksi unohtamaan kaiken muun ja keskittymään vain itseeni ja omaan hyvinvointiini. Jooga hyväilee, antaa, ottaa, palkitsee, haastaa ja kouluttaa, se on rakas.

Joogasta oivalluksia matolla ja sen ulkopuolella

Opetan joogaa fiilispohjalta, vahvasti ja omannäköisesti. Joogan tulee olla nautinnollista ja hauskaa! Asiakkailleni haluan antaa hyvää mieltä, nautintoja ja oivalluksia matolla, jotka jokainen voi integroida omaan elämäänsä maton ulkopuolellakin.

Olen joogannut ympäri maailmaa jos jonkinlaisissa paikoissa ja kaikenlaista on tullut kokeiltua ja koettua. Pidän joogasta ihan joka muodossa. Huonoa joogaa ei ole ja nautinkin joka hetkestä. Tällä hetkellä opetan ASANA Helsingissä Prana Vinyasaa.

Charlotan vinkit joogaa harkitsevalle ja omasta mielestään kankealle ensikertalaiselle, joka epäröi tulla tunnille:

Kun aika ja ihminen on valmis, tulee kankea ja ujokin joogaan. Herättämällä uteliaisuuden kurkistamaan jonnekin uuteen, se tapahtuu. Väkisin ei kannata ihmisiä usuttaa mihinkään, vaan antamalla juuri sopivasti "johtolankoja”, jotka herättävät kiinnostuksen. Kannustan ihmisiä tulemaan joogaan kaverin kanssa ja valitsemaan mukavan oloisen, tuntuisen ja näköisen paikan. Tärkeää on myös antaa riittävästi aikaa kokemukselle, eikä tehdä sitä kiireessä. 

-Charlotta

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.