Syyskuun 2023 täysikuu - Kohti aitoja ihmissuhteita

täysikuu Sep 27, 2023

Syyskuun täysikuu on 29.9.2023 klo 12.57 Oinaan merkissä.

Oinaan täysikuu kutsuu meidät kysymään itseltämme: minkä puolesta kannattaa taistella ja mikä on suojelemisen arvoista? Se kutsuu myös pohtimaan, mitä tämä ”taistelu” merkitsee meille. Täydenkuun aikana ihmissuhteemme voivat järjestyä uudelleen, muuttaa muotoaan tai parantua entisestään, kun saamme selvyyttä ja varmuutta siitä, mitä todella tarvitsemme ja haluamme.

Täysikuu edustaa kuusyklin huipentumaa ja sisältää vapautumisen, päättymisen ja kypsää ”aikuistumisen” energiaa. Lähestyessämme kohti täysikuuta on aika hidastaa, päästää irti ponnisteluista ja keskittyä irtipäästämiseen kaiken tekemisen, suorittamisen ja saavuttamisen sijaan.

Syyspäiväntasausta (23.9.) lähinnä oleva täysikuu tunnetaan myös nimellä Sadonkorjuun täysikuu (Harvest moon), jonka nimitys tulee pohjoisen pallonpuoliskon sadonkorjuukauden mukaan. Näinä päivinä meillä on mahdollisuus korjata satoa ja nähdä työmme tulokset.

Jos menemme ajassa taaksepäin maaliskuuhun 2023, oli silloin voimakas Oinaan uusikuu, jota seurasi Oinaan uudenkuun auringonpimennys huhtikuussa. Jos tuolloin olet asettanut tavoitteita tai aikomuksia, ovat ne nyt todennäköisesti täydessä kukassa tämän Oinaan täydenkuun alla.

 

Luovuuden taikaa

Oinaan täysikuu auttaa meitä ottamaan ajatuksemme ja muuttamaan ne fyysiseen muotoon. Käytä tämä Oinaan vahva energia hyödyksesi luodaksesi jotain uutta.

Energia Oinaan täydenkuun alla voi myös olla tulista ja itsepäistä, mikä rohkaisee meitä olemaan rohkeita lähestymistavassamme. Saatamme tuntea enemmän itseluottamusta, mikä auttaa ottamaan suurempia riskejä saavuttaaksemme haluamamme lopputuloksen.

Tämä aika tuo mukanaan siis hieman enemmän itseluottamusta, enemmän liikettä ja intohimoa!

Tietysti tällä voimakkaalla energialla on myös toinen puoli - joskus kun tulinen energia on vahvaa, voimme olla alttiita vihalle, tunteenpurkauksille, aggressiolle ja turhautuneisuudelle. Jos sisällämme kuplii jotain, saattaa myös tunteet läikkyä herkästi yli tämän täydenkuun alla.

Tämän huomioiminen voi auttaa löytämään terveitä tapoja vapautua ja ilmaista tuntemuksiamme. Yksi parhaista keinoista, jota Oinaan energia suosii, on liikkuminen, joten esimerkiksi liikunta ja tanssi ovat kaikki hyviä tapoja pehmentää ja vapauttaa pintaan nousevia kuumia tunteita.

 

Kohti aitoja ihmissuhteita

Oinaan täysikuu tarjoaa meille kutsun luomaan yhteyttä voimamme ja rohkeutemme kanssa ja muokkaamaan elämässämme sitä, kuinka paljon energiaa ja aikaa käytämme ihmissuhteidemme ylläpitämiseen ja toisaalta taas, kuinka paljon käytämme energiaa ja aikaa itseemme ja omiin tarpeisiimme.

Tämän täydenkuun aikana meillä on mahdollisuus arvioida itsenäisyyden ja ihmissuhteiden tasapainoa elämässämme. Tämä täysikuu muistuttaa meitä siitä, ettemme voi suhtautua toisiin aidosti, jos emme tunnusta omia tarpeitamme ja toiveitamme, tai jos emme edes tiedä mitä tarvitsemme ja mitä haluamme.

Näinä päivinä meillä on mahdollisuus päästä syvempään kosketukseen itseemme ja halujemme kanssa: syyskuun täysikuu kutsuu meitä täyttämään oman kuppimme ja varmistamaan, että valitsemme itsemme - välitämme itsestämme ja kunnioitamme itseämme, ennen kuin yritämme olla toisen valitsema, välittämä ja arvostama.

 

Pimennysten kausi alkaa

Tunteet voivat myös voimistua tämän täydenkuun aikana, kun se vie meidät lähemmäksi kohti pimennyskautta. Pimennykset ovat yleensä erittäin mullistavia, ja niillä on taipumus tuoda muutoksia elämäämme. Nämä muutokset voivat olla ulkoisia, mutta myös sisäisiä muutoksia.

Seuraavat pimennykset ovat rengasmainen auringonpimennys 14.10. ja osittainen kuunpimennys 28.10.

Oinas hallitsee pimennyssyklin energioita vuonna 2024, joten tämä on viimeinen tavallinen Oinaan täysikuu vuoteen 2025 asti. Seuraavat Oinaan kuunsyklit ovat kaikki pimennyksiä.

Jos olet kiinnostunut seuraamaan pimennyssykliä elämässäsi, voit kirjoittaa ylös, mitkä teemat olivat vallitsevia elämässäsi tämän Oinaan täydenkuun aikana. Se saattaa tuoda vihjeitä siitä, mitä tulevalla Oinaan pimennyssyklillä on varastossaan.

 

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.moonomens.com/

https://www.timeanddate.com

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.