Tammikuun 2024 täysikuu - Löydä sisäinen liekkisi

täysikuu Jan 24, 2024

Tammikuun täysikuu on torstaina 25.1. klo 19.54 Leijonan tähtimerkissä.

Vuoden 2024 ensimmäinen täysikuu on tuo mukanaan tilaisuuden nollata ja puhdistaa viime vuoden energiat. Se on tilaisuutemme luoda tilaa tulevaisuudelle, jonka haluamme luoda.

Tammikuun täysikuu kutsuu unelmoimaan suuresti, keskittymään asioihin, jotka sytyttävät sisäisen liekin ja työskentelemään sydämestä käsin. Se tarjoaa hauskaa, rakastavaa ja lämmittävää energiaa, jonka avulla voimme tuoda elämäämme lisää iloa ja leikkisyyttä.

Ilon luomista tammikuun täydenkuun alla

Ilo on jotain, jota varmasti jokainen meistä haluaa enemmän elämäänsä. Tuleva täysikuu kutsuu olemaan yhteydessä iloon, mutta myös alkamaan puhdistaa ja pääsemään eroon asioista, jotka estävät saamasta iloa elämään.

Kuinka voisit tuoda lisää iloa elämääsi? Usein ilon luominen vaatii enemmänkin luopumaan asioista sen sijaan, että lisäisimme mitään uutta.

Saatamme joutua luopumaan jostain tärkeästä, kuten työstä tai parisuhteesta, joka on ”vanhentunut”. On mahdollista, että monet taas luopuvat asenteista ja uskomuksista, jotka estävät tunnistamasta jo olemassa olevaa iloa.

Tähtimerkki Leijonalla on taipumus olla suurenmoinen, säihkyvä ja dramaattinen, ja saatatkin löytää itsesi etsimästä iloa aineellisista tai ohikiitävistä asioista, joita tulee vastaan ​​vain kerran vuodessa. Mutta syvimmällä tasolla Leijonan energia muistuttaa meitä siitä, että puhtain ilo ja nautinto tulee kuitenkin yksinkertaisuudesta.

Ne ovat ne yksinkertaiset ilot, joita voimme löytää jokapäiväisestä elämästämme, ja vaikka nämä hetket olisivatkin vain lyhytaikaisia ja läsnä vain hetken, voivat ne silti tehdä ihmeitä.

Tammikuun täysikuu kutsuu luomaan enemmän iloa elämäämme yksinkertaisuuden kautta ja keskittymällä kiitollisuuteen kaikissa niissä pienissäkin ja arvokkaissa hetkissä, joita voimme löytää pitkin päivää.

Anna sisäisen liekkisi loistaa yhtä kirkkaasti kuin Kuu

Tämä täysikuu on loistavaa aikaa muodostaa yhteys omiin toiveisiin ja intohimoihin. Jos olet unohtanut osan intohimoistasi tai et ole varannut niille viime aikoina aikaa, olkoon tämä täysikuu muistuksesi sytyttää liekki.

Kuinka ehdit varata aikaa kaikkeen, mistä olet intona? Ja jos luet tätä etkä oikein tunne intohimoa mihinkään erityiseen, ehkä nyt on aika löytää se!

Aloita ajattelemalla kaikkea sitä, mitä rakastat tehdä. Ota kynä ja paperia, ja yritä keksiä vähintään 50 asiaa. Mitä enemmän kirjoitat ja haastat itsesi ajattelemaan, sitä enemmän voit yllättyä!

Usein tätä harjoitusta tehdessään ihmiset hämmästyvät siitä, mitä piilotettuja intohimoja listan lopusta löytyy. Joskus meidän täytyy kaivaa hieman syvälle löytääksemme ne!

Yhteenveto tammikuun täysikuusta

Kuten aina, täysikuulla on tapana nostattaa tunteemme huippuunsa. Täysikuu on kuunkierron huippu, ja siksi se voi heijastaa myös oman elämäntilanteemme huippuja.

Vaikka tammikuun täysikuun alla on kaunista, sydäntä lämmittävää ja laajenevaa energiaa, sisältää se myös vahvaa ja keskittynyttä energiaa, joka voi saada tuntemaan olomme häkeltyneeksi.

Jos näin tapahtuu, muista maadoittaa itseäsi ja palata takaisin sydämeesi. Yksinkertaisuuteen keskittyminen on myös hyvä tapa navigoida dramaattisissa Leijonan energioissa.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.