ASANA HELSINKI HINNAT

¬†3 x TUTUSTUMISTARJOUSKORTTI JOOGAAN¬†ENSIKERTALAISILLE 25 ‚ā¨¬†
Voimassa 4 viikkoa ostop√§iv√§st√§, kortin voit ostaa vain paikan p√§√§lt√§ - vain uusille asiakkaille! Lue lis√§√§ tutustumiskortista T√Ą√ĄLT√Ą.

5 x KORTTI JOOGAAN 79 ‚ā¨¬† Voimassa¬†8 viikkoa ostop√§iv√§st√§.¬†Joogatunnin hinnaksi tulee¬†15,80‚ā¨ / kerta.

10 x¬†KORTTI JOOGAAN¬†139 ‚ā¨¬† Voimassa 10 viikkoa ostop√§iv√§st√§.¬†Joogatunnin hinnaksi¬†tulee¬†13,90‚ā¨ / kerta.

1 kk ANYTIME-KORTTI JOOGAAN¬†99 ‚ā¨¬†¬†Voimassa 4 viikkoa ostop√§iv√§st√§.

1 x KERTAMAKSU JOOGAAN 20 ‚ā¨¬† Voimassa 4 viikkoa ostop√§iv√§st√§.

Opiskelijoille, ty√∂tt√∂mille ja √§itiyslomalla / hoitovapaalla oleville normaalihintaisista joogakorteista -15% (ei koske 3x tutustumistarjousta). Kortti on ostettavissa vain paikan p√§√§lt√§ joogastudiolta, varauduthan esitt√§m√§√§n alennukseen oikeuttavan todistuksen. Voit varata tunnin etuk√§teen s√§hk√∂postitse ja ostaa kortin tullessasi tunnille. Varaukset lattiajoogaan: [email protected] ja aerial-joogaan: [email protected]


Joogakortit¬†ostettavissa ajanvarausj√§rjestelm√§n kautta, osta omasi¬†T√Ą√ĄLT√Ą >>
Katso viikottainen aikataulu ajanvarausjärjestelmästä.


KORTTIEN EHDOT:

Kortit ovat henkil√∂kohtaisia ja niihin saa lis√§aikaa vain sairastapauksissa l√§√§k√§rintodistuksella, sairasloman verran (ei pidennyksi√§ alle 3 p√§iv√§n sairaslomista). L√§√§k√§rintodistus toimitettava viipym√§tt√§ (heti sairasloman p√§√§tytty√§): [email protected]. Hinnat sis√§lt√§v√§t alv 10 %.

Ostamalla joogakortin hyväksyt korttien käyttöehdot.

Vanhentuneen kortin aktivointimahdollisuus:

Jos sinulla on vanhentunut kortti, jolla on k√§ytt√§m√§tt√∂mi√§ kertoja, voit ottaa vanhentuneita kertoja k√§ytt√∂√∂si maksamalla 5‚ā¨:n lis√§maksun / kerta. Vanhentunut kortti tulee k√§ytt√§√§ 2 kuukauden sis√§ll√§ sen vanhenemisp√§iv√§st√§.¬†Esimerkiksi tammikuun alussa voit siis k√§ytt√§√§ aikaisintaan¬†marraskuun alussa vanhentunutta korttia maksamalla 5 euron lis√§maksun / kerta.

Esimerkiksi:

Jos korttisi on vanhentunut 10.1. ja sille jää kertoja käyttämättä, voit käyttää korttia 10.3. asti 5 euron lisämaksulla / kertakäynti.

Huom! Emme valitettavasti voi huomioida 2 kuukautta vanhempia kortteja eli niitä ei voi enää käyttää lisämaksusta.

Varaukset tunnille vanhentuneella kortilla s√§hk√∂postitse, eli jos haluat varata tunnin vanhentuneella kortilla, laita mailia lattiatunneista [email protected] ja aerial-tunneista [email protected]

Näin voit tarkistaa korttisi voimassaoloajan:

- Kirjaudu omalle tilillesi ajanvarausjärjestelmään: https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/
- Mene kohtaan: Prepaid-kortit -> Omat prepaid-kortit
- Omista prepaid-korteista näet kaikki ostetut kortit
- Korttien yhteydessä lukee mihin asti kortti on voimassa ja monta kertakäyntiä kortilla on jäljellä

 

Huomioithan,¬†ett√§ Aerial- ja lattiajoogaan on molempiin k√§yt√∂ss√§ omat erilliset kortit.¬†Tarkistathan ostotilanteessa, ett√§ ostat oikean kortin haluamaasi¬†paikkaan. Emme vaihtele kortteja j√§lkik√§teen k√§yt√§nn√∂n syist√§. Joogakorttien vaihdoista ja rahanpalautuksista veloitamme toimistomaksun 15‚ā¨.

 

AERIAL-JOOGAN HINNASTO

3 x TUTUSTUMISTARJOUSKORTTI AERIAL- JOOGAAN 25 €
(Voimassa 4 viikkoa ostopäivästä - vain ensikertalaisille)

1 x AERIAL-JOOGAAN 18 € (voimassa 1 viikon ostopäivästä)

5 x KORTTI AERIAL-JOOGAAN 79 € (voimassa 16 viikkoa)

10 x KORTTI AERIAL-JOOGAAN 129 € (voimassa 16 viikkoa)

Kaikki joogakortit ostettavissa ajanvarausjärjestelmän kautta, osta omasi TÄÄLTÄ >>

Suljettuihin ryhmiin on omat kortit, kysy lisää [email protected]

Korttien voimassoloaikoja mahdollisuus muuttaa vain lääkärintodistusta vastaan.

Vanhentuneen kortin aktivointimahdollisuus:

Jos sinulla on vanhentunut kortti, jolla on käyttämättömiä kertoja, voit ottaa vanhentuneita kertoja käyttöösi maksamalla 5€:n lisämaksun /kerta. Huom! Voit käyttää vanhentuneita kertoja 2 kuukauden sisällä kortin viimeisestä voimassaolopäivästä.

Varaukset tunnille tällöin sähköpostitse, eli jos haluat varata tunnin vanhentuneella kortilla, laita mailia lattiatunneista [email protected] ja aerial-tunneista [email protected]

Huomioithan, että Aerial- ja lattiajoogaan on molempiin käytössä omat erilliset kortit. Tarkistathan ostotilanteessa, että ostat oikean kortin haluamaasi paikkaan. Emme vaihtele kortteja jälkikäteen käytännön syistä. Joogakorttien vaihdoista ja rahanpalautuksista veloitamme toimistomaksun 15€.

Meillä voit maksaa käteisellä sekä kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä verkkopankkimaksulla. Meillä käy myös seuraavat liikuntaedut: Edenredin virikesetelit, Edenred Pay -mobiilimaksu, e-Passin mobiilimaksu, Smartumin setelit ja SmartumPay-mobiilimaksu.

Mobiilimaksu suoritetaan vastaanotossa ennen tuntia. Voit varata ensimmäisen tunnin sähköpostilla: [email protected] / Aerial: [email protected]

Kun maksu on suoritettu ja kortti lisätty käyttäjätilillesi, pääset jatkossa tekemään varauksia oman tilisi kautta.

HUOM! Johtuen Smartumin ja IZettlen yhteistyön päättymisestä, valitettavasti Smartum-kortilla ei voi enää maksaa, vaan asiakkaan tulee ladata SmartumPay-mobiilisovellus. Smartumin liikuntaseteleillä voi edelleen maksaa normaalisti.

Kaikille tunneille tulee tehdä varaus oman tilin kautta. Jos tunnille ei ole yhtään varausta kaksi tuntia ennen tunnin alkua, tunti perutaan. Jos olet ostamassa korttia vastaanotosta tunnin yhteydessä, niin olethan yhteydessä [email protected] riittävän ajoissa ennen ko. tuntia niin voimme varata sinulle paikan tunnille ajanvarausjärjestelmästä.
Kaikki viikottaiset joogatunnit näet ajanvarausjärjestelmän kautta: Varaa tästä >>

HUOM! Huomioithan, että meillä on joskus poikkeusaikatuluja ja tuntiaikataulussa muutoksia pidettävien kurssien ja koulutuksien vuoksi.

Kaikkiin kertakäynteihin ja joogakortteihin sisältyy joogamaton laina, joten sinun ei välttämättä tarvitse kantaa omaa mattoa mukanasi.

Huomioithan, ett√§ Aerial- ja lattiajoogaan on molempiin k√§yt√∂ss√§ omat erilliset kortit. Tarkistathan ostotilanteessa, ett√§ ostat oikean kortin haluamaasi¬†paikkaan. Emme vaihtele kortteja j√§lkik√§teen k√§yt√§nn√∂n syist√§. Joogakorttien vaihdoista ja rahanpalautuksista veloitamme toimistomaksun 15‚ā¨.

Ostamalla joogakortin hyväksyt korttien käyttöehdot sekä palautus- ja peruutusehdot.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.