ASANA HELSINKI HINNAT

 3 x TUTUSTUMISTARJOUSKORTTI JOOGAAN ENSIKERTALAISILLE 25 € 
Voimassa 4 viikkoa ostopäivästä, kortin voit ostaa vain paikan päältä - vain uusille asiakkaille! Lue lisää tutustumiskortista TÄÄLTÄ.

5 x KORTTI JOOGAAN 79 €  Voimassa 8 viikkoa ostopäivästä. Joogatunnin hinnaksi tulee 15,80€ / kerta.

10 x KORTTI JOOGAAN 139 €  Voimassa 10 viikkoa ostopäivästä. Joogatunnin hinnaksi tulee 13,90€ / kerta.

1 kk ANYTIME-KORTTI JOOGAAN 99 €  Voimassa 4 viikkoa ostopäivästä.

1 x KERTAMAKSU JOOGAAN 20 €  Voimassa 4 viikkoa ostopäivästä.

Opiskelijoille, työttömille ja äitiyslomalla / hoitovapaalla oleville normaalihintaisista joogakorteista -15% (ei koske 3x tutustumistarjousta). Kortti on ostettavissa vain paikan päältä joogastudiolta, varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen. Voit varata tunnin etukäteen sähköpostitse ja ostaa kortin tullessasi tunnille. Varaukset lattiajoogaan: [email protected] ja aerial-joogaan: [email protected]


Joogakortit ostettavissa ajanvarausjärjestelmän kautta, osta omasi TÄÄLTÄ >>
Katso viikottainen aikataulu ajanvarausjärjestelmästä.


KORTTIEN EHDOT:

Kortit ovat henkilökohtaisia ja niihin saa lisäaikaa vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella, sairasloman verran (ei pidennyksiä alle 3 päivän sairaslomista). Lääkärintodistus toimitettava viipymättä (heti sairasloman päätyttyä): [email protected]. Hinnat sisältävät alv 10 %.

Ostamalla joogakortin hyväksyt korttien käyttöehdot.

Vanhentuneen kortin aktivointimahdollisuus:

Jos sinulla on vanhentunut kortti, jolla on käyttämättömiä kertoja, voit ottaa vanhentuneita kertoja käyttöösi maksamalla 5€:n lisämaksun / kerta. Vanhentunut kortti tulee käyttää 2 kuukauden sisällä sen vanhenemispäivästä. Esimerkiksi tammikuun alussa voit siis käyttää aikaisintaan marraskuun alussa vanhentunutta korttia maksamalla 5 euron lisämaksun / kerta.

Esimerkiksi:

Jos korttisi on vanhentunut 10.1. ja sille jää kertoja käyttämättä, voit käyttää korttia 10.3. asti 5 euron lisämaksulla / kertakäynti.

Huom! Emme valitettavasti voi huomioida 2 kuukautta vanhempia kortteja eli niitä ei voi enää käyttää lisämaksusta.

Varaukset tunnille vanhentuneella kortilla sähköpostitse, eli jos haluat varata tunnin vanhentuneella kortilla, laita mailia lattiatunneista [email protected] ja aerial-tunneista [email protected]

Näin voit tarkistaa korttisi voimassaoloajan:

- Kirjaudu omalle tilillesi ajanvarausjärjestelmään: https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/
- Mene kohtaan: Prepaid-kortit -> Omat prepaid-kortit
- Omista prepaid-korteista näet kaikki ostetut kortit
- Korttien yhteydessä lukee mihin asti kortti on voimassa ja monta kertakäyntiä kortilla on jäljellä

 

Huomioithan, että Aerial- ja lattiajoogaan on molempiin käytössä omat erilliset kortit. Tarkistathan ostotilanteessa, että ostat oikean kortin haluamaasi paikkaan. Emme vaihtele kortteja jälkikäteen käytännön syistä. Joogakorttien vaihdoista ja rahanpalautuksista veloitamme toimistomaksun 15€.

 

AERIAL-JOOGAN HINNASTO

3 x TUTUSTUMISTARJOUSKORTTI AERIAL- JOOGAAN 25 €
(Voimassa 4 viikkoa ostopäivästä - vain ensikertalaisille)

1 x AERIAL-JOOGAAN 18 € (voimassa 1 viikon ostopäivästä)

5 x KORTTI AERIAL-JOOGAAN 79 € (voimassa 16 viikkoa)

10 x KORTTI AERIAL-JOOGAAN 129 € (voimassa 16 viikkoa)

Kaikki joogakortit ostettavissa ajanvarausjärjestelmän kautta, osta omasi TÄÄLTÄ >>

Suljettuihin ryhmiin on omat kortit, kysy lisää [email protected]

Korttien voimassoloaikoja mahdollisuus muuttaa vain lääkärintodistusta vastaan.

Vanhentuneen kortin aktivointimahdollisuus:

Jos sinulla on vanhentunut kortti, jolla on käyttämättömiä kertoja, voit ottaa vanhentuneita kertoja käyttöösi maksamalla 5€:n lisämaksun /kerta. Huom! Voit käyttää vanhentuneita kertoja 2 kuukauden sisällä kortin viimeisestä voimassaolopäivästä.

Varaukset tunnille tällöin sähköpostitse, eli jos haluat varata tunnin vanhentuneella kortilla, laita mailia lattiatunneista [email protected] ja aerial-tunneista [email protected]

Huomioithan, että Aerial- ja lattiajoogaan on molempiin käytössä omat erilliset kortit. Tarkistathan ostotilanteessa, että ostat oikean kortin haluamaasi paikkaan. Emme vaihtele kortteja jälkikäteen käytännön syistä. Joogakorttien vaihdoista ja rahanpalautuksista veloitamme toimistomaksun 15€.

Meillä voit maksaa käteisellä sekä kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä verkkopankkimaksulla. Meillä käy myös seuraavat liikuntaedut: Edenredin virikesetelit, Edenred Pay -mobiilimaksu, e-Passin mobiilimaksu, Smartumin setelit ja SmartumPay-mobiilimaksu.

Mobiilimaksu suoritetaan vastaanotossa ennen tuntia. Voit varata ensimmäisen tunnin sähköpostilla: [email protected] / Aerial: [email protected]

Kun maksu on suoritettu ja kortti lisätty käyttäjätilillesi, pääset jatkossa tekemään varauksia oman tilisi kautta.

HUOM! Johtuen Smartumin ja IZettlen yhteistyön päättymisestä, valitettavasti Smartum-kortilla ei voi enää maksaa, vaan asiakkaan tulee ladata SmartumPay-mobiilisovellus. Smartumin liikuntaseteleillä voi edelleen maksaa normaalisti.

Kaikille tunneille tulee tehdä varaus oman tilin kautta. Jos tunnille ei ole yhtään varausta kaksi tuntia ennen tunnin alkua, tunti perutaan. Jos olet ostamassa korttia vastaanotosta tunnin yhteydessä, niin olethan yhteydessä [email protected] riittävän ajoissa ennen ko. tuntia niin voimme varata sinulle paikan tunnille ajanvarausjärjestelmästä.
Kaikki viikottaiset joogatunnit näet ajanvarausjärjestelmän kautta: Varaa tästä >>

HUOM! Huomioithan, että meillä on joskus poikkeusaikatuluja ja tuntiaikataulussa muutoksia pidettävien kurssien ja koulutuksien vuoksi.

Kaikkiin kertakäynteihin ja joogakortteihin sisältyy joogamaton laina, joten sinun ei välttämättä tarvitse kantaa omaa mattoa mukanasi.

Huomioithan, että Aerial- ja lattiajoogaan on molempiin käytössä omat erilliset kortit. Tarkistathan ostotilanteessa, että ostat oikean kortin haluamaasi paikkaan. Emme vaihtele kortteja jälkikäteen käytännön syistä. Joogakorttien vaihdoista ja rahanpalautuksista veloitamme toimistomaksun 15€.

Ostamalla joogakortin hyväksyt korttien käyttö-, palautus- ja peruutusehdot.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.