ASANA HELSINKI
KÄYTÄNTÖ & PERUUTUSEHDOT

Kaikki joogakorttimme, paitsi 3x kortit ovat ostettavissa netistä kun klikkaat oheisesta hinnastosta haluamasi kortin. Linkki ohjaa sinut varausjärjestelmään, jossa voit rekisteröityä ja maksaa joogakorttisi. Voit ostaa myös joogakortteja myös studioltamme joogavastaanotosta. Joogavastaanotto on auki aina 20 minuuttia ennen tunnin alkua.

Opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja äitiyslomalla / hoitovapaalla oleville annamme kaikista korteista 10% alennuksen. Varauduthan todistamaan oikeutesi alennukseen. Alennushintaiset kortit on ostettava paikan päältä.
Kortteihin myönnämme lisäaikaa vain sairastapauksissa, lääkärintodistuksella sairasloman verran.
Kaikki kortit ovat henkilökohtaisia.

Kaikille tunneille tulee tehdä varaus oman tilin kautta. Jos tunnille ei ole yhtään varausta kaksi tuntia ennen tunnin alkua, tunti perutaan. Jos olet ostamassa korttia vastaanotosta tunnin yhteydessä, niin olethan yhteydessä [email protected] riittävän ajoissa ennen ko. tuntia niin voimme varata sinulle paikan tunnille ajanvaraus järjestelmästä.
Kaikki viikottaiset joogatunnit näet ajanvarausjärjestelmän kautta Varaa tästä >>

HUOM! Huomioithan, että meillä on joskus poikkeusaikatuluja ja tuntiaikataulussa muutoksia pidettävien kurssien ja koulutuksien vuoksi.

Apuvälineiden ja joogamaton laina sisältyy aina tunnin hintaan, halutessasi voit toki myös käyttää omaa mattoa.

Tunnin peruutus Voit perua tekemäsi varauksen kuluitta 3 tuntia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme voimassa olevalta kortilta automaattisesti yhden käyntikerran.

HUOMIO Joogavastaanotto on auki 20 minuuttia ennen tunnin alkua.
Saavuthan paikalle ajoissa, viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Kun tunti alkaa, ovet menevät kiinni, eikä tunnille ole enää mahdollisuutta päästä.

Kurssien palautus- ja peruutusehdot:

  • 30 vuorokautta ja aikaisemmin tehdyistä peruutuksista palautamme kurssimaksun (-15 € toimistomaksu).
  • 29–14 vuorokautta ennen tehdyistä peruutuksista palautamme 70 % kurssin hinnasta.
  • 14–7 vuorokautta ennen tehdyistä peruutuksista palautamme 50 % kurssin hinnasta.
  • Alle 7 vuorokautta tehdyistä peruutuksista emme valitettavasti enää palauta rahoja. Kurssille voi hankkia itselleen korvaavan osallistujan.
  • Lääkärintodistuksella palautamme kurssimaksun (-15 € toimistomaksu).
  • Rahat palautetaan siihen järjestelmään, millä maksu on alun perin suoritettu, ellei toisin mainita/sovita.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.