ASANA HELSINKI
KÄYTÄNTÖ & PERUUTUSEHDOT

JOOGAKORTTIEN OSTAMINEN

Kaikki joogakorttimme, paitsi 3x joogakortit, ovat ostettavissa netistä ajanvarausjärjestelmästä. Linkki ohjaa sinut ajanvarausjärjestelmään, jossa voit rekisteröityä ja maksaa joogakorttisi kohdasta Prepaid-kortit. Voit ostaa joogakortteja myös studioltamme joogavastaanotosta. Joogavastaanotto on auki aina 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Huomioithan, että kaikki joogakortit ovat henkilökohtaisia. 

Ostamalla joogakortin hyväksyt korttien käyttöehdot.

ALENNUSRYHMÄT

Opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja äitiyslomalla / hoitovapaalla oleville annamme kaikista normaalihintaisista joogakorteista 15% alennuksen. Varauduthan todistamaan oikeutesi alennukseen. Alennushintaiset kortit on ostettava paikan päältä.

LISÄAIKA JOOGAKORTTEIHIN

Joogakortteihin myönnämme lisäaikaa vain sairastapauksissa, lääkärintodistuksella sairasloman verran (ei pidennyksiä alle 3 päivän sairaslomista). Lääkärintodistus toimitettava viipymättä (heti sairasloman päätyttyä): [email protected]

ONKO JOOGA- TAI AERIAL-KORTTISI VANHENTUNUT?

Olemme ottaneet vanhentuneiden korttien aktivointimahdollisuuden käyttöön. Jos sinulla on vanhentunut kortti, jolla on käyttämättömiä kertoja, voit ottaa vanhentuneita kertoja käyttöösi maksamalla 5€:n lisämaksun / kerta. Vanhentunut kortti tulee käyttää 2 kuukauden sisällä sen vanhenemispäivästä. Esimerkiksi tammikuun alussa voit siis käyttää aikaisintaan marraskuun alussa vanhentunutta korttia maksamalla 5 euron lisämaksun / kerta.

Esimerkiksi:

Jos korttisi on vanhentunut 10.1. ja sille jää kertoja käyttämättä, voit käyttää korttia 10.3. asti 5 euron lisämaksulla / kertakäynti.

Huom! Emme valitettavasti voi huomioida 2 kuukautta vanhempia kortteja eli niitä ei voi enää käyttää lisämaksusta.

Varaukset tunnille vanhentuneella kortilla sähköpostitse, eli jos haluat varata tunnin vanhentuneella kortilla, laita mailia lattiatunneista [email protected] ja aerial-tunneista [email protected]

Näin voit tarkistaa korttisi voimassaoloajan:

- Kirjaudu omalle tilillesi ajanvarausjärjestelmään: https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/
- Mene kohtaan: Prepaid-kortit -> Omat prepaid-kortit
- Omista prepaid-korteista näet kaikki ostetut kortit
- Korttien yhteydessä lukee mihin asti kortti on voimassa ja monta kertakäyntiä kortilla on jäljellä

 

TUNTIVARAUKSET

Kaikille tunneille tulee tehdä varaus oman tilin kautta. Jos tunnille ei ole yhtään varausta kaksi tuntia ennen tunnin alkua, tunti perutaan.

Jos olet ostamassa joogakorttia vastaanotosta tunnin yhteydessä, niin olethan yhteydessä [email protected] riittävän ajoissa ennen ko. tuntia niin voimme varata sinulle paikan tunnille ajanvarausjärjestelmästä.

Kaikki viikottaiset joogatunnit näet ajanvarausjärjestelmän kautta: Varaa tästä >>

HUOM! Huomioithan, että meillä on joskus poikkeusaikatauluja ja tuntiaikataulussa muutoksia pidettävien kurssien ja koulutuksien vuoksi.

Apuvälineiden ja joogamaton laina sisältyy aina tunnin hintaan, halutessasi voit toki myös käyttää omaa mattoa.

Voit perua kuluitta varaamasi tunnin viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua oman tilisi kautta ajanvarausjärjestelmässä.

Aamutunneille tulee ilmoittautua edellisenä iltana klo 22.00 mennessä ja jos tunnille ei ole riittävästi tulijoita (minimi 5 henkilöä), tunti perutaan tämän jälkeen ja saat siitä ilmoituksen ilmoittamaasi sähköpostiin / puhelinnumeroon.

Peruuttamattomista tunneista veloitamme käyntikerran kortilta.

Huomioithan, ettemme ota viikkotuntien peruutuksia vastaan sähköpostitse tai puhelimitse, vaan peruutukset tulee aina tehdä oman tilin kautta.

HUOM! Joogavastaanotto on auki 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Saavuthan paikalle ajoissa, viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Kun tunti alkaa, ovet menevät kiinni, eikä tunnille ole enää mahdollisuutta päästä.

Huomioithan, että Aerial- ja lattiajoogaan on molempiin käytössä omat erilliset kortit. Tarkistathan ostotilanteessa, että ostat oikean kortin haluamaasi paikkaan. Emme vaihtele kortteja jälkikäteen käytännön syistä.

Ostamalla joogakortin hyväksyt korttien käyttöehdot.

  • Jos olet jo maksanut kurssin, etkä pääsekään itse osallistumaan, voit aina hankkia tilallesi korvaavan osallistujan. Ilmoitathan korvaavan tulijan nimen ennen kurssia: [email protected]
  • 21 vuorokautta ja aikaisemmin tehdyistä peruutuksista palautamme kurssimaksun (-15 € toimistomaksu).
  • 20–7 vuorokautta ennen tehdyistä peruutuksista palautamme 50 % kurssin hinnasta.
  • Alle 7 vuorokautta tehdyistä peruutuksista emme valitettavasti enää palauta rahoja. Kurssille voi hankkia itselleen korvaavan osallistujan.
  • Lääkärintodistuksella palautamme kurssimaksun (-15 € toimistomaksu). Lääkärintodistus on toimitettava viipymättä, viimeistään 7 päivän sisällä kurssin ajankohdan jälkeen: [email protected]. Myöhässä toimitetun lääkärintodistuksen jälkeen kurssimaksua ei enää palauteta.
  • Rahat palautetaan siihen järjestelmään, millä maksu on alun perin suoritettu, ellei toisin mainita/sovita.

Huom! Tarkista vielä jokaisen kurssin omalta myyntisivulta kurssikohtaiset palautus- ja peruutusehdot.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.