Meillä voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla:

Edenredin virikesetelit, Edenred Pay -mobiilimaksu, e-Passin mobiilimaksu, Smartumin setelit ja SmartumPay-mobiilimaksu.


Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen mobiililla etänä:

  • Valitse maksunsaajaksi: ASANA Helsinki Oy, Kaikukatu 2C
  • Lisää maksun yhteyteen: koko nimesi ja minkä kortin / kurssin / Online-paketin olet ostanut
  • Syötä summa
  • Merkitse osto maksetuksi / tarkistetuksi
  • Lähetä meille heti maksun jälkeen sähköpostitse kuittikopio / tarkistuskoodi ostosta ja selkeästi viestiin mitä olet ostanut ja oma nimesi: [email protected] (lattiajooga) / [email protected] (aerialjooga) / [email protected] (online-paketit)

Kun olemme vastaanottaneet maksun, lisäämme ostamasi kortin manuaalisesti käyttäjätilillesi ja saat siitä kuittauksen sähköpostiisi.

Huom! Jos sinulla ei ole käyttäjätiliä ajanvarausjärjestelmäämme, käythän ennen kuittikopion lähettämistä luomassa käyttäjätilin: https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/ (valikosta kohta: ”Luo tili”)

Liikuntaetujen mobiilimaksu ja ajanvarausjärjestelmä eivät ole yhteydessä keskenään, vaan joudumme lisäämään mobiililla ostetut kortit manuaalisesti järjestelmään. Halutessasi maksaa liikuntaeduilla vastaanotossa, voit etukäteen varata paikan tunnille: [email protected] (lattiajooga) / [email protected] (aerialjooga) ja ostaa kortin tullessasi tunnille.

Tutustu tarkemmin ASANA Helsingin tuntivalikoimaan:
https://www.asanahelsinki.fi/tuntikuvaukset

Viikottainen aikataulu:
https://www.varaaheti.fi/asanahelsinki/fi/asana_helsinki_oy/classes

TILAA ASANA HELSINGIN UUTISKIRJE

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa.