ASANA HELSINKI HINNAT

 3 x TUTUSTUMISTARJOUSKORTTI JOOGAAN ENSIKERTALAISILLE 25 € 
(Voimassa 4 viikkoa ostopäivästä, kortin voit ostaa vain paikan päältä, vain uusille asiakkaille!) Lue lisää tutustumiskortista TÄÄLTÄ.

5 x KORTTI JOOGAAN 79 € (Voimassa 8 viikkoa ostopäivästä)

10 x KORTTI JOOGAAN 109 € (Voimassa 8 viikkoa ostopäivästä) 

1 x KERTAMAKSU JOOGAAN 18 €  (voimassa 4 viikkoa ostopäivästä)

Kertamaksu käy studiotunneille tai erikseen varattaville online-tunneille.


Joogakortit ostettavissa ajanvarausjärjestelmän kautta, osta omasi TÄÄLTÄ >>
Katso viikottainen aikataulu ajanvarausjärjestelmästä.


KORTTIEN EHDOT:

Kortit ovat henkilökohtaisia ja niihin saa lisäaikaa vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella, sairasloman verran (ei pidennyksiä alle 3 päivän sairaslomista). Hinnat sisältävät alv 10 %.

Jos hallitus päättää poikkeusoloista ja AVI päättää sulkea yksityiset liikuntapaikat, lisätään kortteihin automaattisesti lisäaika kiinnioloajasta tai halutessasi voit käyttää korttiasi online-viikkotunneilla.

Huomioithan, että Aerial- ja lattiajoogaan on molempiin käytössä omat erilliset kortit. Tarkistathan ostotilanteessa, että ostat oikean kortin haluamaasi paikkaan. Emme vaihtele kortteja jälkikäteen käytännön syistä. Joogakorttien vaihdoista ja rahanpalautuksista veloitamme toimistomaksun 15€.

 

AERIAL-JOOGAN HINNASTO

3 x TUTUSTUMISTARJOUSKORTTI AERIAL- JOOGAAN 30 €
(Voimassa 4 viikkoa ostopäivästä - vain ensikertalaisille)

1 x AERIAL-JOOGAAN 18 € (voimassa 1 viikon ostopäivästä)

5 x KORTTI AERIAL-JOOGAAN 79 € (voimassa 16 viikkoa)

10 x KORTTI AERIAL-JOOGAAN 129 € (voimassa 16 viikkoa)

Kaikki joogakortit ostettavissa ajanvarausjärjestelmän kautta, osta omasi TÄÄLTÄ >>

Suljettuihin ryhmiin on omat kortit, kysy lisää [email protected]

Korttien voimassoloaikoja mahdollisuus muuttaa vain lääkärintodistusta vastaan.

Huomioithan, että Aerial- ja lattiajoogaan on molempiin käytössä omat erilliset kortit. Tarkistathan ostotilanteessa, että ostat oikean kortin haluamaasi paikkaan. Emme vaihtele kortteja jälkikäteen käytännön syistä. Joogakorttien vaihdoista ja rahanpalautuksista veloitamme toimistomaksun 15€.

Meillä voit maksaa käteisellä sekä kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä verkkopankkimaksulla. Meillä käy myös Edenredin virikesetelit, Edenred Pay -mobiilimaksu, Smartumin setelit ja SmartumPay-mobiilimaksu.

HUOM! Johtuen Smartumin ja IZettlen yhteistyön päättymisestä, valitettavasti Smartum-kortilla ei voi enää maksaa, vaan asiakkaan tulee ladata SmartumPay-mobiilisovellus. Smartumin liikuntaseteleillä voi edelleen maksaa normaalisti.

Kaikille tunneille tulee tehdä varaus oman tilin kautta. Jos tunnille ei ole yhtään varausta kaksi tuntia ennen tunnin alkua, tunti perutaan. Jos olet ostamassa korttia vastaanotosta tunnin yhteydessä, niin olethan yhteydessä [email protected] riittävän ajoissa ennen ko. tuntia niin voimme varata sinulle paikan tunnille ajanvarausjärjestelmästä.
Kaikki viikottaiset joogatunnit näet ajanvarausjärjestelmän kautta: Varaa tästä >>

HUOM! Huomioithan, että meillä on joskus poikkeusaikatuluja ja tuntiaikataulussa muutoksia pidettävien kurssien ja koulutuksien vuoksi.

Kaikkiin kertakäynteihin ja joogakortteihin sisältyy joogamaton laina, joten sinun ei tarvitse kantaa omaa mattoa mukanasi mikäli et halua.

Huomioithan, että Aerial- ja lattiajoogaan on molempiin käytössä omat erilliset kortit. Tarkistathan ostotilanteessa, että ostat oikean kortin haluamaasi paikkaan. Emme vaihtele kortteja jälkikäteen käytännön syistä. Joogakorttien vaihdoista ja rahanpalautuksista veloitamme toimistomaksun 15€.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.