AJANKOHTAISET KURSSIT & WORKSHOPIT

AERIAL JOOGAN ALKEET

Tämä on sinulle, joka olet kiinnostunut Aerial-joogasta, mutta tunnille tulo askarruttaa. Alkeiskurssilla käymme läpi Aerial-joogan perusasioita, asanat tarkemmin ja harjoitellen. Käymme läpi Aerial-joogan hyötyjä ja pidämme hauskaa. Kurssikokonaisuuteen kuuluu 2 tunnin harjoitus sekä 1x käyntikerta Aerial-joogaan.

LUE LISÄÄ

Levon vallankumous® - restoratiivisen joogan ohjaajakoulutus 50 h + 10 h
28.1.-21.5.2022

Oletko valmis vaalimaan hyvinvointiasi myötätuntoisesti, oppimaan restoratiivista joogaa ja pätevöitymään ohjaajaksi? Sinua odottaa neljä antoisaa viikonloppumoduulia Kirsi Saivosalmen kanssa.

LUE LISÄÄ

Total Yin® 11.3.2022

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään? Jouni Hallikaisen 3 tunnin Total Yin® -harjoituksen aikana vapautellaan lempeän määrätietoisesti asanoilla kehomielen kireyksiä ja poistetaan stressiä meditatiivisella olemisella.

LUE LISÄÄ

RESTORATIIVISEN joogan workshop - 25.3.2022

Katja Liljan workshopin tarkoituksena on voimavarojen kerääminen, rauhoittuminen, mielen ja kehon lepotilaan saattaminen. Workshop sopii eritysen hyvin kiireisille ja stressaantuneille, joille rentoutuminen on vaikeaa. Aiempi kokemus iyengarjoogasta ei ole välttämätöntä.

LUE LISÄÄ

YIN TONICS® QI WORKSHOP 4.2.2022

Sirpa Lonkan Yin Tonics® QI Workshop on restoratiivinen yinharjoitus, jossa meridiaanivenytyksiä sisältävien asanoiden lisäksi hyödynnetään akupainallusta ja guashaa, sekä keskittymis- ja hengitysharjoituksia tonifioimaan eli vahvistamaan keho-mielen vireystilaa systeemisenä kokonaisuutena. Workshop sopii kaikille - tervetuloa lisäämään elinvoimaa!

LUE LISÄÄ
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.