AJANKOHTAISET KURSSIT & WORKSHOPIT

AERIAL JOOGAN ALKEET

Tämä on sinulle, joka olet kiinnostunut Aerial-joogasta, mutta tunnille tulo askarruttaa. Alkeiskurssilla käymme läpi Aerial-joogan perusasioita, asanat tarkemmin ja harjoitellen. Käymme läpi Aerial-joogan hyötyjä ja pidämme hauskaa. Kurssikokonaisuuteen kuuluu 2 tunnin harjoitus sekä 1x käyntikerta Aerial-joogaan.

LUE LISÄÄ

Levon vallankumous®
Restoratiivisen joogan ohjaajakoulutus 50 h + 10 h
23.9.-10.12.2022

Suosittu Levon vallankumous® -ohjaajakoulutus palaa ASANA Helsinkiin syyskuussa 2022!
Oletko valmis vaalimaan hyvinvointiasi myötätuntoisesti, oppimaan restoratiivista joogaa ja pätevöitymään ohjaajaksi? Sinua odottaa neljä antoisaa viikonloppumoduulia Kirsi Saivosalmen kanssa.

LUE LISÄÄ

UPSIDE DOWN
Päällä - ja käsinseisonnan workshop
14.10.2022

Katja Liljan suosittu käsinseisonta-workshop jälleen ASANA Helsingissä! Käymme läpi käsinseisonnan anatomiaa, linjauksia ja opettelemme vahvistamaan käsinseisonnassa tarvittavia lihaksia. Workshop sopii sekä aloitteleville käsinseisojille että käsinseisontaa jo jonkin verran harjoitelleille.

LUE LISÄÄ

Total Yin® 25.11.2022

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään? Jouni Hallikaisen 3 tunnin Total Yin® -harjoituksen aikana vapautellaan lempeän määrätietoisesti asanoilla kehomielen kireyksiä ja poistetaan stressiä meditatiivisella olemisella.

LUE LISÄÄ

RESTORATIIVISEN JOOGAN workshop
2.12.2022

Katja Liljan workshopin tarkoituksena on voimavarojen kerääminen, rauhoittuminen, mielen ja kehon lepotilaan saattaminen. Workshop sopii eritysen hyvin kiireisille ja stressaantuneille, joille rentoutuminen on vaikeaa. Aiempi kokemus iyengarjoogasta ei ole välttämätöntä.

LUE LISÄÄ

Levon vallankumous® - restoratiivisen joogan jatkokoulutus 26 h + 14 h
13.1.-4.3.2023

Toivottu jatkokoulutus Levon vallankumous® -restoratiivisen joogan ohjaajille alkaa tammikuussa 2023!
Kirsi Saivosalmen jatkokoulutuksesta saat uusia työkaluja ihmisten auttamiseen restoratiivisen joogan harjoituksilla heidän yksilöllisissä tilanteissaan. Saat lisää varmuutta ohjaajana ja valmiudet suunnitella ja toteuttaa hoivaavia, kohdennettuja harjoituksia.

LUE LISÄÄ
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.