AJANKOHTAISET KURSSIT & WORKSHOPIT

ASANA:n Anatomia-ilta:
Olkanivel ja lavanhallinta 24.9.2021

Tervetuloa Jutta Aallon anatomia-iltaan oppimaan lavan ja olkanivelen anatomiaa ja miten voit ottaa tiedot mukaan käytännön joogaharjoitukseen.

LUE LISÄÄ

ASANA:n Anatomia-ilta: Lonkkanivel ja jooga 22.10.2021

Jutta Aallon anatomia-illassa opit lonkkanivelen toiminnallisen anatomian perusteet ja miten voit ottaa tiedot mukaan käytännön joogaharjoitukseen.

LUE LISÄÄ

AERIAL JOOGAN ALKEET

Tämä on sinulle, joka olet kiinnostunut Aerial-joogasta, mutta tunnille tulo askarruttaa. Alkeiskurssilla käymme läpi Aerial-joogan perusasioita, asanat tarkemmin ja harjoitellen. Käymme läpi Aerial-joogan hyötyjä ja pidämme hauskaa. Kurssikokonaisuuteen kuuluu 2 tunnin harjoitus sekä 1x käyntikerta Aerial-joogaan.

LUE LISÄÄ

AERIAL-JOOGA HAASTA RYHMÄT

Kun yleisimmät Aerial-jooga asanat ovat sinulle jo tuttuja ja kaipaat lisähaastetta harjoitukseesi.

 Voimaa, venyvyyttä ja kehonhallintaa,  haastavampia asanasarjoja ja voima-osuuksia kehoa avaavien sarjojen kera.

10 x kurssi jolla edetään saman porukan kanssa. Tunnilla teema jonka kautta menemme kohti tiettyä jooga-asanaa tai akrobaattisempaa sarjaa.

LUE LISÄÄ

Total Yin® 15.10.2021

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään? Jouni Hallikaisen 3 tunnin Total Yin® -harjoituksen aikana vapautellaan lempeän määrätietoisesti asanoilla kehomielen kireyksiä ja poistetaan stressiä meditatiivisella olemisella.

LUE LISÄÄ

UPSIDE DOWN - käsinseisonnan workshop
12.11.2021

Katja Liljan (os. Keränen) suosittu käsinseisonta-workshop jälleen ASANA Helsingissä! Käymme läpi käsinseisonnan anatomiaa, linjauksia ja opettelemme vahvistamaan käsinseisonnassa tarvittavia lihaksia. Workshop sopii sekä aloitteleville käsinseisojille että käsinseisontaa jo jonkin verran harjoitelleille.

LUE LISÄÄ

RESTORATIIVISEN joogan workshop 3.12.2021

Katja Liljan workshopin tarkoituksena on voimavarojen kerääminen, rauhoittuminen, mielen ja kehon lepotilaan saattaminen. Workshop sopii eritysen hyvin kiireisille ja stressaantuneille, joille rentoutuminen on vaikeaa. Aiempi kokemus iyengarjoogasta ei ole välttämätöntä.

LUE LISÄÄ
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.