AJANKOHTAISET KURSSIT & WORKSHOPIT

AERIAL JOOGAN ALKEET

Tämä on sinulle, joka olet kiinnostunut Aerial-joogasta, mutta tunnille tulo askarruttaa. Alkeiskurssilla käymme läpi Aerial-joogan perusasioita, asanat tarkemmin ja harjoitellen. Käymme läpi Aerial-joogan hyötyjä ja pidämme hauskaa. Kurssikokonaisuuteen kuuluu 2 tunnin harjoitus sekä 1x käyntikerta Aerial-joogaan.

LUE LISÄÄ

RESTORATIIVISEN JOOGAN workshop
2.12.2022

Katja Liljan workshopin tarkoituksena on voimavarojen kerääminen, rauhoittuminen, mielen ja kehon lepotilaan saattaminen. Workshop sopii eritysen hyvin kiireisille ja stressaantuneille, joille rentoutuminen on vaikeaa. Aiempi kokemus iyengarjoogasta ei ole välttämätöntä.

LUE LISÄÄ

Restoratiivinen Levon Torstai Johannan kanssa 22.12.2022

Tule viettämään joulunalustorstaita savasanassa pötkötellen ja laskeutuen joulun viettoon!
Tunnilla levätään restoratiivisen joogan tyyliin. Restoratiivinen jooga on ohjattua, tietoista lepäämistä, keho apuvälineillä tuettuna. Tervetuloa kokemaan restoratiivisen joogan rentouttava ja stressiä lievittävä vaikutus.

LUE LISÄÄ

Restoratiivinen
Levon Perjantai Johannan kanssa
20.1., 24.2. ja 17.3.

Rakastatko savasanaa?
Tämä 2,5 tunnin harjoitus on
juuri sinulle!
Tunnilla levätään restoratiivisen joogan tyyliin. Restoratiivinen jooga on ohjattua, tietoista lepäämistä, keho apuvälineillä tuettuna. Tule kokemaan Levon perjantaissa restoratiivisen joogan rentouttava ja stressiä lievittävä vaikutus. Harjoitus sopii kaikille.

LUE LISÄÄ

Levon vallankumous® - restoratiivisen joogan jatkokoulutus 26 h + 14 h
13.1.-4.3.2023

Toivottu jatkokoulutus Levon vallankumous® -restoratiivisen joogan ohjaajille alkaa tammikuussa 2023!
Kirsi Saivosalmen jatkokoulutuksesta saat uusia työkaluja ihmisten auttamiseen restoratiivisen joogan harjoituksilla heidän yksilöllisissä tilanteissaan. Saat lisää varmuutta ohjaajana ja valmiudet suunnitella ja toteuttaa hoivaavia, kohdennettuja harjoituksia.

LUE LISÄÄ

Total Yin® koulutuspäivä 25.2.2023

Joogaopettajille ja yinjoogaan intohimoisesti suhtautuville suunnattu totaalinen yinjoogapäivä Jouni Hallikaisen johdolla, jossa tehdään syväsukellus kohti tämän upean joogamuodon pehmeää ydintä. Tule ammentamaan itsellesi lisää ideoita, inspiraatiota sekä yinjoogasivistystä – viettämään samalla upea päivä kollegoiden sekä yinjoogan parissa!

LUE LISÄÄ

Total Yin® 31.3.2023

Total Yiniä ASANA Helsingissä myös vuonna 2023! Luvassa on kolmetuntinen lempeä yinjoogaharjoitus - ei normaalia vaikeampi tai rankempi vaan tavallista parempi ja nautinnollisempi! Jouni Hallikaisen Total Yin® -harjoituksen aikana vapautellaan lempeän määrätietoisesti asanoilla kehomielen kireyksiä ja poistetaan stressiä meditatiivisella olemisella.

LUE LISÄÄ

Total Yin® 19.5.2023

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?
Jouni Hallikaisen lempeän Total Yin® -harjoituksen aikana vapautellaan lempeän määrätietoisesti asanoilla kehomielen kireyksiä ja poistetaan stressiä meditatiivisella olemisella.

LUE LISÄÄ
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.