JOS HALUAT VAIHTELEVAA, VAHVISTAVAA JA LIIKKUVUUTTA LISÄÄVÄÄ HARJOITUSTA JA ELÄMÄN ILMAN KOLOTUKSIA JA KIPUJA LUE TÄMÄ!

Uncategorized Oct 19, 2018

Maaliskuu 2018

JOS HALUAT VAIHTELEVAA, VAHVISTAVAA JA LIIKKUVUUTTA LISÄÄVÄÄ HARJOITUSTA JA ELÄMÄN ILMAN KOLOTUKSIA JA KIPUJA LUE TÄMÄ!

Vuosia sitten vaivanneen välilevyn pullistumien jälkeen kuntoutin itseni hyvän kiropraktikon, kokemukseni, koulutuksen ja suunnittelemani tukilihaksia vahvistavan ja liikkuvuutta lisäävän jooga harjoituksen avulla välttäen leikkauspöydän.

Nykyisin yhdistelen parhaita paloja kaikesta vuosien varrella oppimastani kuten joogasta, pilateksesta, erilaisista venytyksistä, ja sidekudoksen vapauttamis tekniikoista, trigger pisteiden käsittely tekniikoista fasciapallojen avulla, hengitysharjoituksista ja meditoinnista.

 Kun ymmärsin isompia kokonaisuuksia ja miten ne vaikuttavat positiivisesti kehoon ja mieleen niin voin loppuelämän tehdä monipuolista ja turvallista harjoitusta.

Aikanaan pitkältä tuntuvan kolmen kuukauden kuntoutuksen jälkeen pystyn elämään normaalia arkea ja harjoittelemaan täysipainoisesti ja normaalisti ilman pelkoa.

Kaiken jälkeen löytyi ymmärrys siitä, että jokaisen harjoituksen tulisi olla kuin pieni kiireetön tutkimusmatka oman kehon mahdollisuuksiin vahvistuen itseään kuunnellen ja kunnioittaen sen voimakkuudesta tai nopeudesta huolimatta.

Säännöllinen jooga harjoittelu on auttanut kehoani voimistumaan, lisäämään liikkuvuutta sekä kehoon että mieleen ja mikä parhainta elämään ilman kipuja ja selkä vaivoja.

Mieleni pysyy virkeänä ympärillä olevasta kiireestä huolimatta. Nukun ja voin paremmin. Joogan avulla olen löytänyt kehollista ja mielellistä kiireettömyyttä, kärsivällisyyttä ja kiitollisuutta myös maton ulkopuolelle omaan elämään.

Kun opin pysähtymään ja kuuntelemaan itseäni, tietoisuuteni kasvaa kehoni muuttuvista tarpeista ja osaan huoltaa kehoani jo etukäteen oikeanlaisilla harjoitteilla. Voin olla vastuussa itse omasta hyvinvoinnistani ja siitä miten se vaikuttaa ympärillä oleviin ihmisiin.

OLETKO SINÄ MIETTINYT MITEN OMA HYVINVOINTISI VAIKUTTAA YMPÄRILLÄ OLEVIIN, LÄHEISIIN, TAI SINUN OSALLISTUMISTASI MUIHIN ELÄMÄSI ASIOIHIN?

On sinusta itsestäsi kiinni, millaista elämää haluat elää ja kuinka hyvin haluat voida.

Minä haluan auttaa sinua pääsemään eroon mahdollisista kipu tiloista ja erilaisista jännityksistä ja kiireestä.

Voin luvata, että sitä kautta toimintakyky ja elämänlaatu paranee.

Kannustan, innostan ja haastan sinua voimaan hyvin ja annan harjoituksien avulla sinulle pienen hengähdys hetken josta voit nauttia ja sitä kautta mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa hyvinvointiasi.

TUNNEILLA KÄYNEIDEN KOKEMUKSIA:

” Kehoni ja mieleni pitää vaihtelevasta harjoituksesta. Tähän oli vastauksena Joannan tunnit.

Joannan tunnit oli sitä mitä olin pitkään kaivannut ja etsinyt. Tunneilla, joissa voin huoltaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti turvallisessa ohjauksessa, haastaa itseäni ja kehittyä, rauhoittua ja syventyä olemaan hetkessä.

Säännöllinen ja monipuolinen flow – jooga on pitänyt myös selkävaivani kurissa.

Aloin käydä Joannan tunneilla, kun olin saanut nuorimman poikani. Vauva-arki ja oman harjoituksen yhdistäminen tuntui välillä haastavalta. Tuolta ajalta muistan edelleen opin tunneilta, siitä kuinka tärkeää on muistaa olla myös itseään kohtaa armollinen – niin harjoituksessa kuin sen ulkopuolellakin arjessa.

Joannan osaaminen, asenne, tuntien vaihtuva teema ja taso pitävät mielenkiintoni yllä.

Pidän Joannan tyylistä rakentaa tunnit johdonmukaisesti tietyn teeman ympärille. Hänen avara asenne kantaa kauas. Ohjaus on selkeää, lempeää ja ammattimaista. Kaiken kruunaa valoisa olemus.” – Anna-Mari Valtonen -

www.asanahelsinki.fi

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.