Miksi aloittaa Online-jooga?

 

ASANA Helsingin joogastudiolla pääset joogaamaan kauniissa ympäristössä yhdessä muiden kanssa, mutta välillä sitä saattaa kaivata omassa rauhassa joogaamista juuri silloin kun itselle parhaiten sopii.

Jos edellisestä joogaharjoituksesta on vierähtänyt jo tovi, mutta kuitenkin tuntuu siltä, että haluat palata takaisin omalle matolle ja säännöllisen harjoituksen pariin, kurkkaa alta miksi online-joogalle kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus - myös studiolla harjoittelun lisänä.


1. Joogaa paikasta ja ajasta riippumatta

Jos et pääse paikan päälle ASANA Helsingin joogastudiolle Kallioon, asut muualla Suomessa tai jopa toisella puolella maapalloa, pääset silti joogaamaan kanssamme videoiden välityksellä ja saat näin samat joogan hyödyt myös kotona.

Jokainen päivä on erilainen, joskus keho tarvitsee dynaamisempaa harjoitusta, ja jonain päivinä keho ja mieli kaipaavat lempeämpää ja hitaampaa harjoitusta. Joskus pelkkä lyhyt meditaatio tai hengitysharjoitus on riittävä.

Voit myös hyvin yhdistellä eri harjoitusmuotoja. Esimerkiksi dynaamisemman harjoituksen päätteeksi voi olla ihana tehdä lisäksi meditaatio, hengitysharjoitus tai lyhyt yinjoogaharjoitus.

Joskus taas kiireisen päivän päätteeksi voi olla hermostolle parempi tehdä stressitasoja laskeva yinjoogaharjoitus. Voit siis valita sinulle sopivan harjoituksen juuri silloin, kun itsellesi parhaiten sopii.

2. Online-jooga sopii kaikentasoisille joogeille

Olit sitten joogan vasta löytänyt tai pidempään joogannut, ASANA Helsingin online-palvelusta löydät varmasti itsellesi sopivan harjoituksen usean eri kategorian lukuisista eri harjoituksista. Online-palvelussa on tällä hetkellä yhteensä + 270 erilaista harjoitusta ja kuvaamme niitä säännöllisesti lisää.

Online-palvelu sisältää:

Flow:  53 eri harjoitusta
Voimakas Flow:  46 eri harjoitusta 
Prana Flow®:  43 eri harjoitusta
Yin:  59 eri harjoitusta
Yin & Yang:  19 eri harjoitusta
Trigger Yin®:  22 eri harjoitusta
Restoratiivinen jooga: 5 eri harjoitusta
Meditaatiot & hengitysharjoitukset: 17 eri harjoitusta
Jooga-workout: 5 eri harjoitusta
UUTTA! Joogaterapia: 1 harjoitus

Jokaisella harjoituksella on oma teemansa, jonka kuvaus löytyy harjoituksen yhteydestä, kuten myös tunnin taso ja harjoituksessa käytettävät mahdolliset apuvälineet.

Ei apuväleitä kotona? Ei hätää! Voit varioida kotona löytyvien vaihtoehtojen mukaan; paksumpi kirja tai kahvipaketti käy hyvin joogatiilestä /-blokista ja sohvatyyny toimii kivasti bolsterina. Jokaisesta kodista löytyy varmasti jonkinlainen huopa tai viltti, jota voi kääriä tarvittaessa useammalle kerrokselle. Vain mielikuvitus on rajana!

3. Voit ottaa taukoja ja kelata videoita loputtomasti

Livetunneilla studiolla voi aina tarvittaessa ottaa tauon vaikka lapsen lepoasennossa, mutta online-harjoituksessa voit lisäksi pysäyttää videon aina niin kauaksi aikaa kuin on tarvetta. Voit myös kätevästi kelata videon uudelleen haluamaasi kohtaan, jos haluat vaikka tehdä jonkin joogasarjan uudestaan tai viipyä kauemmin jossain asennossa.

4. Tee lempituntisi niin monta kertaa kuin haluat

Tiedätkö tunteen, kun olet ollut joogatunnilla ja juuri kyseinen harjoitus sattui olemaan se maailman paras joogaharjoitus? Tuskin koskaan tulee täysin samanlaista joogatuntia enää vastaan, mutta online-joogassa tätä ongelmaa ei ole. Jos löydät online-videoiden joukosta sinulle sopivan, kenties juuri sen maailman parhaimman joogatunnin, voit onneksi tehdä kyseisen tunnin yhä uudestaan ja uudestaan, niin monta kertaa kuin haluat!

5. Lyhyempiä harjoituksia kiireiseen arkeen

Harjoituksen ei tarvitse kestää 75 tai 90 minuuttia, joka on yleensä joogatunnin kesto studiotunneilla. Monesti lyhyempi harjoitus toimii yhtä hyvin etenkin jos arki on hektistä ja tuntuu ettei aikaa riitä täyspitkään joogatuntiin. Joskus aamulla voi riittää muutama kierros aurinkotervehdyksiä, joilla saat yön jäljiltä olevan seisahtuneen energian taas liikkeelle ja päivän starttaamaan. Online-palvelusta löydät useita lyhyempiä harjoituksia, jotka sopivat kiireisempäänkin arkeen.

6. Online-jooga on budjettiystävällistä

Jos taloudellinen tilanteesi on kenties tiukentunut viime vuosien aikana, voi online-jooga voi olla sinulle sopivampi ja huokeampi vaihtoehto studiotuntien tilalle. Jos haluat pitää säännöllisestä harjoituksesta kiinni tuttujen opettajien kanssa, kannattaa ainakin kokeilla olisiko online-harjoitus sinua varten, etenkin jos et aiemmin ole tehnyt säännöllistä kotiharjoitusta. Saatat yllättyä ja kotijoogasta voikin tulla uusi lempijuttusi!

7. Tuet samalla paikallista joogastudiotasi

Jos et pääse syystä tai toisesta tällä hetkellä fyysisesti joogaamaan studiolle, voit halutessasi osallistua tuttujen opettajien ohjaamille online-tunneille missä ja milloin tahansa, ja samalla tuet suomalaista työtä ja pienyritystä.

Toivottavasti löydät itsellesi sopivan tavan jatkaa säännöllistä joogaharjoitusta myös kotona. Tee kotiharjoituksesta oma hemmotteluhetkesi; tee kotiisi kaunis jooga- ja meditaationurkkaus, jossa on mukava ottaa aikaa omalle hyvinvoinnillesi ja nauttia harjoituksesta. 

 

ASANA Online-palvelu sopii sinulle, joka:  

  • haluat parantaa ja ylläpitää liikkuvuutta ja voimaa
  • haluat parantaa keho-mieli-yhteyttäsi
  • olet kiireinen, mutta samalla haluat pitää huolta palautumisesta ja stressitasoista
  • haluat joogata oman kodin rauhassa oman aikataulun mukaisesti
  • pidät vaihtelevista ja eripituisista harjoituksista
  • haluat myös lyhyempiä harjoituksia esim. aamuun tai iltaan

 

SUPERTARJOUKSENA äitienpäivään 12.5. asti määräaikainen 6 kk Online-paketti 79€ (norm. 149,40€) Määräaikaista Online-pakettia ei tarvitse erikseen perua, vaan se päättyy automaattisesti jakson päätyttyä. Voit maksaa myös yleisimmillä liikuntaeduilla.

Tarjous voimassa 12.5.2024 asti - lue lisää:

https://www.asanahelsinki.fi/online

 

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.